30.09.10
10:41
Аз да попитам, не ти ли е зор да ставаш в 6 без 10 ? :o
Ще си позволя аз да ти отговоря - свиква се, а и когато организмът е в добро здраве и тонус, не е толкова трудно... ;)
От друга страна - някои хора имат неблагоразумието да ходят на работа и се налага да тренират сутрин... :D
30.09.10
10:53
Само нес кафето не ми харесва.
30.09.10
11:08
Мани... наркоманчета! :P Живеят на стимуланти! (wasntme)
Привет,
само да питам, лененото семе защо го консумираш в такива големи количества? 5 с.л. не са никак малко...
Хммм чак пък толкова големи... това излиза някъде 40гр. Каква ти е идеята за консумирането му? Ако става въпрос за това, че в големи количества може да бъде отровно, съм запозната хаха :D
Аз да попитам, не ти ли е зор да ставаш в 6 без 10 ? :o
Ами не, даже изобщо. Аз по принцип не съм от поспаливите, а и ми е удоволствие да тренирам...не ставам на сила. Работа почвам в 9:00, така че по този начин се вмествам идеално във времето.
И на мен не ми харесва...ама нямаше кафе ;) Гледам да избягвам по принцип кофеина, успях няколко дни без, но поради факта, че не ми остава напоследък много време за сън...трябваше да ме разсъбуди нещо.
Мнението беше редактирано от libra на 30.09.10 12:32.
По-принцип най-хубаво е да си се тренира сутрин, после си свободен, ако изникне нещо извънредно ще си си направил тренировката и така. :) Ама това е за непоспаливите :D
30.09.10
14:17
Привет,
само да питам, лененото семе защо го консумираш в такива големи количества? 5 с.л. не са никак малко...Хммм чак пък толкова големи... това излиза някъде 40гр. Каква ти е идеята за консумирането му? Ако става въпрос за това, че в големи количества може да бъде отровно, съм запозната хаха :D
Не за вредата. Просто ми стана любопитно, защото и аз го обичам, но гледам да избягвам повече от 1 с.л., а с картофите върви страхотно. Ще взема да пробвам и аз тогава.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 30.09.10 14:18.
30.09.10
14:57
Кофеина е необходим на организма и неговото действие е преди всичко благотворно, така че аз съм за кофеина, просто съм против нес кафето, то е най-вече за инцидентни случаи, когато си на път и нямаш възможност да пиеш истинско кафе, иначе мнението ми за кафето е че няма нищо по хубаво от чаша пълна с горещо, ароматно еспресо, разбира се без захар, освен че захарта в комбинация с кафето е по скоро вредна, естествения вкус на кафето се заличава и то се превръща в нещо като сироп, като му добавиш и сметана - мелбата е готова. А когато става въпрос за сутрешна тренировка хубавото кафе си е направо задължително, може да се комбинира с един аспирин и готово, повишаваш кръвотока, трахеята се разширява, възможността от травми намалява, готов си да разплачеш железата.
30.09.10
19:28
Ще приема тази песен като личен поздрав към мен, наистина много въздейства, и аз настръхнах докато я слушах, вярвам че сме настръхвали заедно.
ХРАНА (01.10.2010) петък
wake up: 6:50
7:00 4с.л лен семе, 50гр извара, 1я, 2б
9:00 ябълка
11:30 1я, 2б, 1с.л лен семе
14:00 пил пържола от бут без кожа 170гр; домати, краставици; нектарина
17:00 маслини 150гр, 2ж
20:30 пил пържола от бут без кожа 100гр; домати, краставици, зел.салата, 1 с.л зехтин
ТРЕНИРОВКА - почивка
Мнението беше редактирано от libra на 01.10.10 20:09.
Някой за утре да тренираме заедно? :)
Мнението беше редактирано от libra на 01.10.10 17:13.
01.10.10
18:10
Обещах на мои съотборници да направим едни щанги в неделя.
Не ми се иска да тренирам и утре, обаче, раничко ми е за 6 тренировки седмично...
Стига бе, в Пловдив има уникални мацета ;) :D
Либра, поздравления за формата, че да не е само спам.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 01.10.10 19:10.
Е чуствам се малко прецакан, че живея в Пловдив :D
Докато стоиш във форума и се чувстваш прецакан някои твои приятел не мисли така ;)
@Libra - ми мен ме мързи...
Е чуствам се малко прецакан, че живея в Пловдив :D
Докато стоиш във форума и се чувстваш прецакан някои твои приятел не мисли така ;)
@Libra - ми мен ме мързи...
Мързела не мори а мъчи Тонииииииииии... ще си ходя тогава в старата зала да тренирам :P
Някой за утре да тренираме заедно? :)
Малко си ми далече :)))....но и това не е оправдание, утре почивам :))
Мааалко се позагубих два дни... причини - вътреши.
Както и да е храната беше стандартната, тренировка имаше в събота (бицепс, трицепс) в старата зала... не се накефих и гледах колкото се може по-бързо да приключа...
Неделя беше ден за почивка... и за емоции - и хубави и лоши.
Today…
ХРАНА (04.10.2010)
wake up: 5:50
6:00 4 с.л овес.ядки, 3с.л лен семе, 1 яйце, 2б, кафе
7:00 ябълка
ТРЕНИРОВКА
9:30 30гр микс сурови ядки кашу, бадем, лешник; 3б
11:00 ябълка
13:00 телешко филе 120гр, маслини 100гр; зеле, моркови, зехтин
16:00 1я, 2б, боровинки
Мнението беше редактирано от libra на 04.10.10 12:18.
Честит рожден ден Теди!!! Пожелавам ти здраве и много усмихнати и щастливи дни! Успех и удоволствие във спорта :) :* (party)
05.10.10
00:22
Хепи бърддей тууууу ююююю, хепи бърддей тууууууу юююююю, хепи бърддей диър Теди, хепи бърддей ту ю, хепи туенти три иърс олд.
Пожелавам ти щастие, късмет и много пауър в залата, и както се казваше в една реклама - задръж огъня, изхвърли дима.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 05.10.10 00:25.
Честит Рожден Ден, Теди! Много здраве, късмет, лични и професионални успехи желая.
Честит рожден ден, Теди!
Бъди здрава, силна, ентусиазирана и мотивирана, щастлива и обичана :):):):):) Наздраве :Р
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и успехи и да бъдеш все така позитивна и целеустремена.
05.10.10
10:26
Мой ред е да отправя поздрав... :)
Честит Рожден Ден!! Пожелавам ти здраве, позитивизъм и късмет във всяко начинание!
Хубав ден и много усмивки :) :) :)
Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое! :)
Честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, все така борбена и непоклатима!
Честито! Много усмивки, приятни мигове, здраве, щастие и сбъднати цели!
Приятно изкарване.
ХРАНА (06.10.2010)
-2 яйца, 3с.л лен.семе, 1с.л овес.ядки
-пъстърва на скара, домати, краставици, зехтин
-ябълка, бадеми 30гр
-3 белтъка
-3 яйца, домати, краставици, зехтин
ТРЕНИРОВКА - почивка
Мнението беше редактирано от libra на 06.10.10 18:34.
ХРАНА (07.10.2010)
wake up: 6:30
6:30 ябълка, 1я, 2б, 4 с.л ленено семе, 1 с.л овес.ядки
ТРЕНИРОВКА
9:30 30гр бадеми+кашу, 3б
12:30 пъстърва на скара; зеле, моркови, 1 с.л зехтин
16:00 2б, 20гр орехи
17:30 ябълка
20:30 3я, домати, краставици, зел.салата, зехтин
ТРЕНИРОВКА 08:00-08:45 - cardio
-ротации в стави за загрявка
1) Кростренажор - интервално - 30мин
2) Хиперекстензии с 9кг в СС повдигане крака от успоредка
4 х (13 @ 9кг + 20)
Мнението беше редактирано от libra на 08.10.10 06:45.