Впечатления от Geranamine и PhenylEthylAmine (Fusion Supplements)

Така... преди всичко искам да започна с уговорката, че мнението ми се основава на много малко личен опит. Получих мостри от двата продукта (Geranamine и PhenylEthylAmine), до сега не съм приемал добавки с подобен принцип на действие. Нямах предварителни очаквания и ми беше доста любопитно какво действие имат.

Ще систематизирам впечатленията си според приетата доза от тези добавки:

- единична доза (1 капсула Geranamine и 1 капсула PhenylEthylAmine) - започнах с нея, естествено, след като нямах идея какво да очаквам. Тренировката беше кардио (нормална интензивност). Трудно мога да преценя дали добрият тонус се дължи на тези суплементи или на други фактори (общо физическо състояние, хранене и т.н.). Тренирах много добре, но (както всъщност се оказа) единичната доза не ми е достатъчна, защото ефект усетих при прием на двойна доза.

- двойна доза (2 капсули Geranamine и 2 капсули PhenylEthylAmine) - това количество вече ми подейства. Експериментирах в две тренировки - в едната правих относително кратка силова част и нормално кардио след това, а другата - доста интензивно кардио. Двете тренировки бяха вечерни. Най-любопитното усещане при мен беше “олекване” на главата, което в моите очи е фактор за всички работещи хора и/или студенти. Тренирах с отличен тонус, сякаш мускулатурата ми беше станала “по-послушна и възприемчива”, каквото и колкото поисках от нея - получих го.

Случва ми се денят да ми е напрегнат и вечерта на тренировка главата ми да не е съвсем в час, което неизбежно се отразява на тренировката. Определено Geranamine и PhenylEthylAmine в комбинация са много добро решение в такива случаи. Действието не е така директно, няма такъв явен прилив на енергия и напомпване, както е при Jack3D (например). Тази комбинация действа на друг принцип - подобряване на тренировъчния процес чрез стимулиране работата на нервната система. Както вече споменах, психическото напрежение спада осезаемо (когато го има), човек лесно се фокусира и лесно поддържа високо ниво на тази концентрация за по-дълго време. Тялото просто реагира “по-послушно”, по-бързо и съответно - предпоставките за добра тренировка и напомпване са на лице. Според мен комбинацията Geranamine + PhenylEthylAmine е изключително подходяща и за почти всички останали спортове (спортни игри, бойни изкуства и т.н.). Високото ниво на концентрация и подобрената работа на нервната система са фактор при всички положения.

Комбинацията Geranamine + PhenylEthylAmine не влияе на съня. При мен нямаше проблеми със заспиване и спокоен сън, независимо от това, че приемах капсулите надвечер. Реално погледнато не виждам и основание за такова притеснение.

Ще се въздържа от даване на цялостна оценка, защото смятам, че няколкото мостри не ми дават възможност за обективност.
При всички положения цената на тези продукти ги прави интересна идея за всеки спортуващ...

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.04.10 11:08.

30.04.10
11:06

Браво Кольо, много интересно четиво.

30.04.10
11:55

Благодаря за статията :)

Радвам се, че съм полезен!  :red:

Особени са Geranamine и PhenylEthylAmine, изненадаха ме приятно. Поотделно не съм ги приемал, само в комбинация. Може би си струва да се опитат различни пропорции между двата продукта (т.е. не непременно 1:1). Действат меко, не както стандартните енергетици (кофеин, гуарана и подобни), които имат ясно различим “ритник”. Странно е усещането, но категорично възнамерявам да опитам комбинацията наесен, когато (да съм жив и здрав) ще започне следващия състезателен сезон за мен. Особено много ми допадна фактът, че не ми влияят върху съня, защото тренирам изключително вечер (19-21 часа).

30.04.10
19:03

Кольо ти нали играеше Волейбол, много ще ми е интересно, как ще ти се отразят тези две неща по време на такъв вид физическа активност. Ако са ти останали още две дози пробвай, и сподели. :)

казано от princo на 30.04.10, 19:03:

Кольо ти нали играеше Волейбол, много ще ми е интересно, как ще ти се отразят тези две неща по време на такъв вид физическа активност. Ако са ти останали още две дози пробвай, и сподели. :)

Чак сега виждам мнението ти, извинявай...
Уви, повече мостри нямам, но съм почти уверен какъв ще е ефектът на тези продукти по отношение на волейбола. В този спорт поддържането на високо ниво на концентрация може да компенсира недостатъци (технически и/или физически) в неподозирано много моменти. Опитът ми във волейбола еднозначно показва, че ако съм достатъчно концентриран, мога да намаля значението на моментно лошо техническо състояние, например. Това съответно оказва влияние на психологията по време на игрова обстановка (особено!), човек получава допълнителна увереност и определено играе по-ефективно. За значението на бързите реакции мисля да не разказвам, защото е ясно на всички (предполагам). Ако започна още един спортен сезон (да е живот и здраве), категорично ще помисля сериозно за тази комбинация (стига да мога да си го позволя, естествено). Макар Geranamine и PhenylEthylAmine да не са суплементи от първостепенна важност, те вероятно ще ми бъдат от полза, защото често ежедневието ми е доста натоварено заради служебните ми задължения.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.10 16:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1