опасно ли е ? :)))

03.04.04
11:29

Привет!

Посещавам зала от има няма 2-3 седмици и се чувствам прекрасно, по-жива от всякога!
С нетърпение очаквам мига , в който ще нахлуя в залата, дори и да е късно (20:00), дори след командировки...
Паралелно ежедневно изминавам пеша 7-8 км (до работа и обратно)

Но “ветеранки” в залата ме предупреждават, че това е опасно и че трябва да посещавам залата 3 пъти седмично, а честно казано за тези 3 сецмици само 3 дни пропуснах и на следващия ден се чувствах ужасно, може и да е психогено, но аз не прекалявам с натоварването (около час и половина с не големи тежести)...

и нормално ли е?
опасно ли е, не ми се вярава нещо толкова приятно да е и вредно, но аз и не искам да стана бучка мускули, просто за стягане и релеф...

help, please!!! :roll:  :lol:  :evil:

03.04.04
16:49

Не е опасно ,но не прекалявай с многото тренировки защото съм тренирал няколко мацки и бяха луди неядоха нищо някви гладни диети правиха по техни си разбирания и чуства и после припадаха в залата .Само от тая гледна точко ,че като си подложена на голям билогичен стрес и толкова често организма ти ще отслабне и като имуна система и тн .

по-здрави

11.12.04
08:14

Съвсем спокойно си тренирай всеки ден, аз нямам почивен ден. Въпроса е дали ги разделяш на групи, за да им осигуриш почивка. Моята програма си е най-обикновен трипъл сплит. Щом те кефи спортувай си, аз отдавна ходя за удоволствие.

AR

12.12.04
08:10

зависи как тренираш ако все пак ако помпаш яко мускулите растат.но при една тренировка за подържане на формата не би трябвало да имаш притеснения.три тренировки на седмица са добре.

12.12.04
11:52

само да отбележа, че тази тема е отпреди 8 месеца =)

13.12.04
12:50

Само да допълня, че няма лошо да се пише в коя да е тема, но да се обърнеш към титуляра след 8 месеца :o   . Надали има смисъл. Иначе има доста интересни стари теми.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1