03.04.04
11:29
Привет!
Посещавам зала от има няма 2-3 седмици и се чувствам прекрасно, по-жива от всякога!
С нетърпение очаквам мига , в който ще нахлуя в залата, дори и да е късно (20:00), дори след командировки...
Паралелно ежедневно изминавам пеша 7-8 км (до работа и обратно)
Но “ветеранки” в залата ме предупреждават, че това е опасно и че трябва да посещавам залата 3 пъти седмично, а честно казано за тези 3 сецмици само 3 дни пропуснах и на следващия ден се чувствах ужасно, може и да е психогено, но аз не прекалявам с натоварването (около час и половина с не големи тежести)...
и нормално ли е?
опасно ли е, не ми се вярава нещо толкова приятно да е и вредно, но аз и не искам да стана бучка мускули, просто за стягане и релеф...
help, please!!! :roll: :lol: :evil:
Не е опасно ,но не прекалявай с многото тренировки защото съм тренирал няколко мацки и бяха луди неядоха нищо някви гладни диети правиха по техни си разбирания и чуства и после припадаха в залата .Само от тая гледна точко ,че като си подложена на голям билогичен стрес и толкова често организма ти ще отслабне и като имуна система и тн .
по-здрави
Съвсем спокойно си тренирай всеки ден, аз нямам почивен ден. Въпроса е дали ги разделяш на групи, за да им осигуриш почивка. Моята програма си е най-обикновен трипъл сплит. Щом те кефи спортувай си, аз отдавна ходя за удоволствие.
12.12.04
08:10
зависи как тренираш ако все пак ако помпаш яко мускулите растат.но при една тренировка за подържане на формата не би трябвало да имаш притеснения.три тренировки на седмица са добре.