Даите савет за по бързо изчистване.....

06.05.10
01:00

Значи правя мн тежка трен и 3 дена тренирам 1 почивам.Не съм мн омазнен но имам какво да сваля.Според вас потенето при трен сваля ли калории мазнини и т.н. навличането с мн дрехи ще ми помогне ли да се изчистя по бързо? И ако може да ми дадете савет за корема как да го трен колко често колко серии,повторения и т.н.

06.05.10
07:29

Потта е вода, не е признак са сваляне на мазнини. Това за дебелите дрехи е глупост.

Мнението беше редактирано от korpusito на 06.05.10 07:29.

06.05.10
07:57

Нека потенето не е индикатор. С него губиш само вода и соли. Тренировката на корема не изкарва пресата, атрупа мускулна маса, която ще се появи едва след изчистване на мазнините, т.е. кардио и хранителен режим си трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1