Аминокиселини???

06.05.10
22:27

Здравейте,
изчетох доста от темите тук но не можах да си отговоря на въпросите....мисля да си купя амино но какви да са...четейки форума оставам със впечатлението че Optimum nutrition е добър избор на марка ( поправете ме ако греша ) НО се обърквам м/у комбинирани и bcaa нямам идея към кои да се насоча, каква е разликата и т.н.
Optimum nutrition bcaa или Optimum nutrition amino 2222 ( kato ot poslednite ima i tabs i caps ? )
както се разбира съвсем съм нов :)) ..и неориентиран...помощ!

Темата беше редактирана от shuriken на 07.05.10 07:30.

07.05.10
07:00

Грешен раздел, но няма значение някои мод ще я премести.
Аминото на оптимум 2222, е популярно това не го прави най-доброто, като цяло марката е ок.
Амино 2222 е с комплексни аминокиселини, които организма има възможност да си ги произвежда, до някаква степен. БЦАА - Валин, левцин, изолевцин са аминокиселини които се набавят чрез храна, и метаболизират в мускулатурата, за сметка на комплексните. Счита се че БЦАА е по-добрия продукт, и при двете аминокиселини дозата трябва да знаеш че е адски висока - да кажем по 20-30г БЦАА на ден, и 15-20 хапове на 2222.
Това ги прави и доста не изгодни, не очаквай чудеса от аминокиселините.

07.05.10
07:28

Аз като влезнах във един магазин за хранителни добавки продавачът за bcaa ми каза- тези са “най - обинковенните” а другите били по хубави т.е. комбинираните и аз шах и мат си излезнах...какво искаше да ми каже ....

07.05.10
09:07

казано от shuriken на 07.05.10, 07:28:

Аз като влезнах във един магазин за хранителни добавки продавачът за bcaa ми каза- тези са “най - обинковенните” а другите били по хубави т.е. комбинираните и аз шах и мат си излезнах...какво искаше да ми каже ....

Не очаквай продавачите във всички магазини да са високо квалифицирани! Вземи си ВСАА, останалото ще го набавяш от храна + евентуално протеинова пудра.

07.05.10
15:04

протеина е подсигурен ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1