08.05.10
00:21
Здравейте на всички...
Преди време ходех от дъжд на вятър на фитнес и си бях взел аминокиселини Amino4600 на VitaLIFE 200 хапа и така и не ги изпих, после спрях и на фитнес да ходя, защото ми се насъбраха куп мизерии на главата!
Сега започнах отново да ходя във фитнес 2 пъти седмично вече месец и от другият мисля да подхвана някоя друга добавка! Интересува ме дали няма да си докарам беля ако ги изпия тия аминокиселини, защото никъде не откривам срок на годност, а са купени преди година и половина, тогава ги разпечатах изпих 10-на хапа и така си стояха до днес в един скрит шкаф...
Миришат си нормално, дори на капачката уплътнението беше залепнало за бутилката! Но искам мнение от по-опитните...
Също така в комбинация с тези аминокиселини мога ли да приемам глутамин и креатин, защото гледам че в съдържанието пише че съдържат във всяка таблетка по 411мг глутамин.
Също така ме интересува като по-начинаещ 185см висок и 70 кила с мокри дрехи дали е добре да приемам по 10 хапа на ден, както пише на опаковката или да започна от по-малка доза?
Също така ме интересува и понеже се храня около 4-5 пъти на ден, хубаво пише 1 час след ядене ама това са 4-5 хапа, другите 5-6 как се приемат или се разделя деня на равни части и под часовник дори и вечер?
Търсих отговори на тези въпроси в множеството статии в форума и на сайта, но не открих желаният отговор.
Благодаря на всички за вниманието!
Ако срокът на годност не е изтакъл, нищо им няма.
Комбинирай ги спокойно с креатин и глутамин. Глутаминът може да се приеме в доста големи дози от порядъка на 20-30, дори 40грама.
Не ти пречи да приемаш по 10 хапа на ден. Изчисли 1 доза колко аминокиселини ти дава (предполагам от името им, че 1 доза ще бъде съставена от 2-3 таблетки и ще ти дава 4600мг амини). Можеш и 20 да пиеш от тях. Амините не се пестят.
Приемът им - можеш да ги пиеш преди и след тренировка по 5тбл примерно (пак казвам зависи колко мг има в 1 доза).