08.05.10
09:19
на 16 съм , момиче , 170 , 60 кг , 88-64-94 мерки
искам да отслабна до 55-56 кг , но ми е много трудно
опитвала съм 1000 хранителни режима , най-добри резултати имам от разделно хранене ( 2дена белтъци , 2 въглехидрати ) , но съм несериозна ии след първите 2 кг се отказвам
смятам да започна да бягам навън , защото основният ми проблем са бедрата и прасците .. дали с такъв хранителен режим ( разделно ) и бягане ще успея да сваля бедро
10.05.10
08:59
Разделното хранене със сигурност благоприятства свалянето на килограмите. Това което ти си описала не е съвсем разделно хранене, това си е чисто товарене на храносмилателните органи и според мен не е това начина. Ще почетеш повече за разделното хранене с помощта на чичко Гугъл! Има и много таблици за комбиниране на храните. Освен това е добре да се спазват и правилна на хранене, което е може би проблема на над 90% от хората.
Напиши все пак какъв е сегашния ти хранителен режим... Не смятай, ами направо излизай да бягаш. Като за начало бавно и продължително. Скоростта се качва сама като посвикнеш.
Предвид възрастта ти, внимавай с тези режими и диети. Пълно е с простотии в нета!
10.05.10
09:11
Щом нямаш нужните воля и търпение няма как да ти се даде съвет.
10.05.10
09:46
казано от Кольо Пияндето на 10.05.10, 09:11:
Щом нямаш нужните воля и търпение няма как да ти се даде съвет.
Много точно... ЕВАЛА!!! :)
10.05.10
17:49
ми то май така се получава , време е и пред себе си да го призная , е да се хвана сериозно ;) прочетох доста за НВД , утре ще се пробвам ии ще пусна дневното ми меню за одобрение
Мнението беше редактирано от SaraWayland на 10.05.10 17:49.
10.05.10
19:26
Признавай каквото желаеш. Въпросът е какво ще направиш от тук нататък.
Или промени нещата твърдо и ги направи както трябва, или дай да си приказваме за нещо друго.
4-5 kg не са недостижима цел, напротив - съвсем реална, разумният срок за постигането й е от 4-5 до 7-8 седмици.
Започни и го направи... или не започвай, за да не се върнеш обратно, че и лихви да получиш.
Тонът ми е рязък, надявам се да не ме разбереш криво. Искрено се надявам да го направиш!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.10 19:27.
@Сара,
не дръж на тия неща като кантара. На 16 си, още ще растеш и ще се развиваш. Кога успя да опиташ 1000 диети и нима мислиш, че това е хубаво?
Не ти трябват диети, не ти трябва НВД. Не създавай предпоставки за хормонален дисбаланс като се лишаваш от хранителни вещества под една или друга форма. Просто яж качествени неща, не прекалявай с въглехидратите вечер и тичай за здраве. За има-няма месец ще забележиш разлика.