08.05.10
11:52
Здравейте. На 21 годни съм, 68 кг. и тренирам от година и няколко месеца сериозно. Преди това също съм тренирал но само с по няколко месеца и после голямо прекъсване.
Четох по форумите и ми хареса комбинацията на s-drol и d-stianozol. Също ми хареса и Mass hysteria, но не разбирам много не не знам кое как и по колко да взимам и с какви хранителни добравки да го пия и т.н. Решил съм сериозно да направя един цикъл септемри, така че ще съм благодарен да ми препоръчате нещо.
Рано ти е за такива продукти колега, оправи храненето и тренировките, вземи си протеин и креатин и остави тея неща за след няколко години ;)
Определено ти е доста рано за тези продукти, ето ти няколко причини, според моето лично мнение:
1. Това са продукти за хора със сериозен опит и цели, отличен хранителен режим, които са пробвали доста продукти преди това.
2.Ако в момента си направиш добър хранителен режим и си вземеш креатин+протеин+витамини и амино примерно ще ти донесат почти същият ефект, но няма да ти натоварят организма толкова много.
3.Не се подлъгвай по описанията на продуктите, не гони толкова бързи “стероидни” ефекти и се замисли първо дали наистина си готов и дали познаваш тялото си. Никой продукт, който няма да ти донеса допълнително сериозни странични ефекти, няма да направи тялото ти “страхотно” за лятото. Този спорт изисква постоянство. мотивация, дисциплина , а резултатите идват с времето, но пък си струват.