ПОМАГАЙТЕ

10.05.10
17:36

186 вицочина 99 килограма съм...тренирах 4 пъти седмично по класически тридневен сплит за около половин година.В момента правя само набирания, кофички, гръбни преси, коремни преси, лицеви опори, клекове.Тренирам двуразово почти всеки ден, мисля скоро да вклуча и плуване.Първия ми въпрос е: мислите ли че при адекватно хранене ще успея да запазя изградената мускулна маса и дали ще кача още сила?Ще претренирвам ли ако плувам през ден и все пак продължавам със гореспоменатите упражнения(като почивам примерно 1 ден в седмицата)?Втория ми въпрос е: как да махна мазнините от корема...никъде другаде нямам...дори ръцете краката и гърбът са ми добре оформени  и релефни...само по корена имам мазнини...Как да стане да ги махна и същевременно доколкото м ога да запазя мускулната маса...много ще съм благодарен ако споделите мненията си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1