Дневника на Доктора

Темата е заключена.
LA

10.05.10
19:42

Здр на всички!От няколко месеца следя форума с интерес и реших и аз да направя един от тези дневници,интересно е да се обменя опит пък и си е един вид стимул!
Посещавам фитнес залата от 8 ми клас благодарение на един приятел,които в последствие се отказа,но пък аз продължих.Както доста от хората и аз  почвам и пак спирам  последният път бях спрял за близо 6-7 месеца и сега реших пак да се захвана сериозно!
Стартирах 1 Март като мерките ми тогава бяха:
      77.6Кг-не мазен просто оформен ,но в никакъв случай релефен
      Бицепс-35см
      Предмишница-29
      Гръдна обиколка-100

Основната ми цел като за начало беше да се възтановя след дългата пауза.След което да гоня 90кг 41 раце 115-120 гръдна обиколка не изчистен.
Сега след около 2-2.5 месеца  10 Май  мерките са ми:
      84.5Кг-Не съм по мазен от преди
      Бицепс-39см
      Предмишница-31.5
      Гръдна обиколка-110
Относно диетата гледам да ям по 5-6 пати на ден основновеглехидрати и белтъци с по малко мазнини,храните които ям са -пил.месо,риба,картофи,ориз,макарони,спагети,яйца,извара,мляко прясно и кисело,сладко ям от време на време и то основно конфитури с пълнозърнести хлебччета и ядки.Добавки не взимам никакви,нямам и намерение да започна!
Относно тренировките ми  3 пати седмично!Първият месец  тренирах вскички групи в един ден като  правех по едно упражнение за раце,рамо и по две за гърди,гръб,крака-по тази програма доста бързо  влязох във форма.След това разделих мускулите
  1 ден-Гърди+Трицепс  упражнения:
Лежанка средна част-4х8/8/6/5
Дъмбели горна част пеика-4х8/8/6/6
Френско с дъмбел 3х8/6/6
Скрипец-4х6-8
3 ден Гръб+Бицепс упражнения:
Набиранки с подхват 4х8
Скрипец 4х10/8/8/6
Придърпване на машина с една рака(подобно на това с дъмбел)-4х8-6
Тяга или Чукчета 4х10-8
Права щанга или дъмбели-4х8-6
5 ден Крака+Рамо упражнения:
Почвам с рамо:
Повдигане на щанга отпред 4х8-6
Въртолет или дъмбели встрани редувам ги 4х8
Клекове 4х10-8
и на машина отпред и отзад  4х10
Засега карам по тази програма  като стана 90кг ще се чисти.
Надявам се да съм бил изчерпателен  и съм отворен за съвети  относно диета и тренировки!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1