Начин на приемане на следния стак ПОМОЩ :P

10.05.10
20:17

Gaspari superpump 250 :

Тренировъчни дни -първите 3 тренировки по 1 доза  преди тренировка за да усетя ефекта
след първите три тренировки почвам да пия по 2 мерителни лъжички 30 преди трен

Нетренировъчни дни: По една доза отначало 1 мерителна лъжичка после 2 сутрин за добър азотен баланс

Universal Nutrition Amino Tech 357 caps:

Тренировъчни дни : 3 капсули преди трен,3 капсули след трен и 3 преди лягане

Нетренировъчни дни: 2 капсули сутрин 2 капсули на обяд и 2 преди лягане заедно с извара...

Gaspari Sizeon на Капсули:

Тренировъчни дни-  КАК да го пия понеже ми е подарък този продукт и моя човек не е питал как се приема а аз в интернет не намерих информация как да го пия на таблетки...

ако имате някакви забележки ме поправете :) ще ми е от полза.

За да не спамя форума със отделна тема да ви напиша режимчето което ще спавзвам по време на добавките аз съм 18 год 185 75 кг:

Сутрин 7:00 :Овесени ядки с кисело мляко,1 банан + аминокиселините
10 часа(по време на даскало) : сандвич със пържола +1 айрян 1 банан
13:00- пак сандвич с пържола
14:40- Ориз или въглехидратна манджа за преди тренировка голяма порция +амино сайз он евентуално като ми кажете как да го пия.Суперпъмп250

15:40 -тренировка до  към 5:30 към 17:50 веднага след трен ям бърз въглехидрат каквото намеря...обикновенно шейк си правя.
18:30- Половин пиле на грил въглехидратна манджа в голяма порция примерно ориз или картофи
21:00 пак въглехидратна манджа....

ииии 0:00 преди лягане се пада това 3 капсули амино киселини със 200 грама извара.

Айде с здраве и мерси предварително :) .

11.05.10
10:26

65 прегледа и никой няма мнение :C

11.05.10
10:32

казано от BadAssNigga на 10.05.10, 20:17:

Gaspari Sizeon на Капсули:

Тренировъчни дни-  КАК да го пия понеже ми е подарък този продукт и моя човек не е питал как се приема а аз в интернет не намерих информация как да го пия на таблетки...

Нямам време да чета всичко, но ето за Сайз Он Табс инфо:

Според производителя: Вземайте 6-8 таблетки ЕДИН ПЪТ НА ДЕН сутринта (всеки ден) с 16–20 унции (0.500-0.600 литра) вода или плодов сок. ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ЕДИН ЧАС ПРЕДИ ЛЯГАНЕ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1