11.05.10
10:53
Muscle ups / Clean & Jerk
3 rounds of 10 min of:
AMRAP
4 Muscle ups
8 Clean and Jerks
rest 2 min between rounds.
тежест 55кг. за Славко...
първи рунд-6 кръга и 2 възлизания...доволен, но усетих, че на възлизанията ще имам пак проблем...Jason още ми държи влага..
втори рунд-5 кръга с много зор на възл....клийн джърковете...бързичко
трети рунд-драма драма на лоста се получи...4 кръга и едно възлизане
изморен съм...ама Венци-то сега ми е малко ментора...та ше видим...утре McGhee…
тука да се похваля...направих си лазаня...и половината тава замина след този комплекс..:)))
Темата беше редактирана от Vic на 11.05.10 11:01.
Еййй! Как ме дразните с тези силови възлизания... Опитвам на ниски халки в малката зала, ама не се получават... Гхх... А виждам, че хората и на такива успяват някак. Ще ги боря!
Хареса ми комплекса. Тежестта по избор ли е?
да, бате Вики...мислех на 60 да почна...но се чувствах силно невъзстановен от 5К вчера...
абе като гледах какви лефтери правят мъсъл ъп на халки в серия...и аз се заучдвам..аз ли съм дърво голямо...ама май не съм...просто всичко е техника...
Впрочем не съм пробвал, но силовото, особено бавното, на халки не би ли трябвало да е по-лесно отколкото на лост? Сякаш на халки можеш да изнесеш тялото по-напред, което определено е предимство.
хммм...май не...лоста стои и не мърда..:)))...а на халките ти трябва доста усилие да си координираш движението, и ако изпуснеш момента да “наемеш”...заминава опита...аз съм се пробвал един-единствен път във Варна и се ужасих...ама май ще стане както скачането на въже...както съм си втълпил че не мога, така за 5 минути се научих...така ще е и с халките...:)))...а дано де