Muscle ups / Clean & Jerk

11.05.10
10:53

Muscle ups / Clean & Jerk

3 rounds of 10 min of:
AMRAP
4 Muscle ups
8 Clean and Jerks

rest 2 min between rounds.

тежест 55кг. за Славко...
първи рунд-6 кръга и 2 възлизания...доволен, но усетих, че на възлизанията ще имам пак проблем...Jason още ми държи влага..
втори рунд-5 кръга с много зор на възл....клийн джърковете...бързичко
трети рунд-драма драма на лоста се получи...4 кръга и едно възлизане

изморен съм...ама Венци-то сега ми е малко ментора...та ше видим...утре McGhee…

тука да се похваля...направих си лазаня...и половината тава замина след този комплекс..:)))

Темата беше редактирана от Vic на 11.05.10 11:01.

11.05.10
11:11

Еййй! Как ме дразните с тези силови възлизания... Опитвам на ниски халки в малката зала, ама не се получават... Гхх... А виждам, че хората и на такива успяват някак. Ще ги боря!

Хареса ми комплекса. Тежестта по избор ли е?

11.05.10
14:37

да, бате Вики...мислех на 60 да почна...но се чувствах силно невъзстановен от 5К вчера...

11.05.10
15:01

абе като гледах какви лефтери правят мъсъл ъп на халки в серия...и аз се заучдвам..аз ли съм дърво голямо...ама май не съм...просто всичко е техника...

11.05.10
15:35

Впрочем не съм пробвал, но силовото, особено бавното, на халки не би ли трябвало да е по-лесно отколкото на лост? Сякаш на халки можеш да изнесеш тялото по-напред, което определено е предимство.

11.05.10
17:17

хммм...май не...лоста стои и не мърда..:)))...а на халките ти трябва доста усилие да си координираш движението, и ако изпуснеш момента да “наемеш”...заминава опита...аз съм се пробвал един-единствен път във Варна и се ужасих...ама май ще стане както скачането на въже...както съм си втълпил че не мога, така за 5 минути се научих...така ще е и с халките...:)))...а дано де

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1