14.05.10
07:58
Здравейте колеги на 18 години съм имам стаж от може би вече 2 години почти от които година и нещо имам доста сериозно претрениране според стандартите за нормална тренировка според вас то вече се обеждам,че е горе долу така де... Та аз когато тренирам много мразя да ми се налага 2 упражнения,4 упражнения и край на тренировката,но явно това е грешка...Тренирал сам много здраво седял сам и по над 3 часа в залата поторенията са ми от мин. 6 до макс. 10 и тренирам до като ми е кеф в смисъл докато не ми се тренира вече правя колкото упражнения знам имам си резултатите разбира се бях 82 кг. чиста маст маса,свахлих с режим на хранене до 70 и постепенно качих до 75 с яки тренировки и добро хранене :) Въпроса ми е много,много ли съм сгрешил с това претренирване,виждам че съм доста напреднал от както започнах да тренирам,но дали и с това претрениране съм спечелил освен мускулна маса и нещо като издражливост или нещо подобно :? Представям си ако бях тренирал от началото както трябва какво зверче щях да съм :D:D:D шега разбира се :) След малко отивам да правя рамо,крака,трапец и коремче чуда се какво ще кажете за рамо:
- 1.Раменни преси смит/дъмбел
- 2.Хеликоптер 2 отпред,2 отзад
- повдигания за предно рамо с дъмбели
- странични повдигания за срено рамо
- и обратен пек дек за задно...
Всичките упражнения са с по 4 серии и от 6-10 повторения :)
Виждам аватара ти,но ако дадеш и една снимка от преди да започнеш да тренираш, може би сам ще се стигнеш до извода дали си напреднал достатъчно за тези 2 години. За 2 години могат да се постигнат добри резултати, а аз на аватара не виждам особена мускулатура. 3 часа в залата е пълна загуба на време и на мускулна маса.
14.05.10
10:46
Около 1.72,не се хващайте за думата,казвам че по някога съм тренирал и по над 3 часа иначе тренировката ми е час и половина,два.Виж ми галерията там имам снимки ама повечето са от миналото лято,стари снимки мися,че нямам никаде защото смянях много компютри и ... Но като ти кажа че в таза,задника ми беше по широк от раменете не ти трябва друго :D Все не ми остава време да се снимама ама ще се щтракна :)
Повече от час не е добре да се тренира, а ако питаш мен... 40 минути е идеалната тренировка. Просто ако имаш сили за 3 часа, не тренираш достатъчно интензивно. А ако тренираш все пак интензивно, значи че правиш огромни почивки, което пак смъква ефекта. Идеята е да се натовариш максимално за разумно време, така че и стимулът за растеж да е голям, и нивата на кортизол да не скачат много. А с 3-часов трен кортизолът отива в небето направо :)
14.05.10
12:51
Незнам може да ми е ген но имам адски много енергия и мисля че изпълнявам упражненията вярно и коректно правя по 2 мин почивка по часовник я правя но сега съм решил да оставя само упражненията,които ми действат най-добре макар че и някой много ми харесват но трябва да ги оставя ...
14.05.10
12:56
казано от Maranzano на 14.05.10, 12:51:
Незнам може да ми е ген но имам адски много енергия и мисля че изпълнявам упражненията вярно и коректно правя по 2 мин почивка по часовник я правя но сега съм решил да оставя само упражненията,които ми действат най-добре макар че и някой много ми харесват но трябва да ги оставя ...
Ако искаш да намалиш упражненията, но всичките са ти любими - редувай ги в различни тренировки ;)
Незнам може да ми е ген но имам адски много енергия и мисля че изпълнявам упражненията вярно и коректно правя по 2 мин почивка по часовник я правя
Пробвал ли си да вдигаш тежко? :-)
14.05.10
13:25
казано от Oranje на 14.05.10, 12:56:
Ако искаш да намалиш упражненията, но всичките са ти любими - редувай ги в различни тренировки ;)
Да точно това си мисля да направя само трябва да си ги групирам :)
А за на “G33K” тапия въпрос-тренирам на границата на възможностите ми-гледам да правя с максимани килограми най-много повторения!
Щом 3 часа можеш да тренираш според теб на високи обороти, то за 1 час можеш да тренираш 3 пъти по-интензивно. Баш си е добре въпроса на geek. Освен ако не правиш все неща от рода на сгъвания и разгъвания за бицепс и трицепс, помпиш се и си мислиш, че се товариш :)
14.05.10
15:47
Правя си най-нормални и обиквновенни упражнения :D Сега си поговорих с Orange и ще си преустроя тренировката и ще видя как ще се почувстам :)