17.05.10
13:35
Здравейте, след закупуването ми на Atro-Phex , почнах да пия по 2 капсули преди кардио тренировка (било тя тичане на стадион или скачане на въже) капсулите ги пия в дните когато извършвам кардио-то.Кардио тренировките стават в зависимост от това дали съм свободен през деня, и дали имам свободно време , но във всички случай това става 4 до 5 дни в седмицата.Като тичам винаги си слагам от тези колани който се потиш повече.
Малко информация и за мен,преди да влезна да уча, тоест в гимназиалните години се занимавах със доста активни спортове(катерене на изкуствена стена , планинско колуездене -но всичките не професионално) + тогава ходих доста често на фитнес ( използвах NO exploid мисля че така се казваше) тогава поддържах едни килограми който ми допадаха 75-76.След пристигането си в София тотално прекратих спортовете понеже имаше доста по “интересни” занимания ,който бих ги събрал в името ” Студенски живот” ,и така качих 84 килограма.Винаги съм имал проблемните си зони (корем ,паласки ,гърди).Смятам че метаболизма ми е доста слаб , защото като не извършвам никакви физически движения надебелявам бързо(дори и да не ям вредни неща).
Преди 2 седмици се уплаших от колограмите си,и реших да почна да спортувам. със кардио тренировки.Преди седмица си взех Арто и от тогава го пия.
от към хранителна диета :ограничих се от мазнини,хряб,газирано и хранения след 8-9 часа( което преди ми се случваше доста често). не спазвам никаква чесова диета защото нямам нужното свободно време за нея (понеже ходя на лекции).Храня се с пилешко ,салати ,млечни продуки(ниско маслени),плодове.Старая се храненията да са 4-5 пъти дневно.
преди да отида да тичам независимо дали говорим за сутришно или след обедно - преди тренировка както казах пия 2 капсули + 1 грейфруд + 1 кафе.
Въпросите ми заради който изписах това по горе е:
Правилно ли пия Атро-то?
Някакви допълнения към храненето,кардиото?
Нужно ли е да приемам още някакви добавки?
Какви бихте ме посаветвали за отстраняването на проблемите ми обласи?