Какво е това кардио за което говорят всички ако може някой

22.02.05
03:57

Какво е това кардио за което говорят всички ако може някой да ме просвети мен и останлите начинаещи

22.02.05
11:25

М :? ... ами намери инфо из сайта. С 2 думи, Кардио тренировка, това е тренировка в която се тренира сърцето, чрез по малко, но по продължително натоварване.
Кардио трен. са: Бягане с километрки/джогинг също ако искаш/, каране на колело/пак с километри с умерена скорост/
И изобщо всичко, което не ти развива силата толкова, колкото издръжливостта, дишането и сърдечния ритъм... един вид...

Идеята при кардиото е издръжливост за сметка на сила и маса.
Един вид- обратното на спринта е кардиото  :P

Макар че... Ако гледате, Емо костов как бяга на 2 км.... то тва неговото си е чист спринт, железен е тоя човек... :shock:

22.02.05
22:43

Модернирано от head_hunter

Значи както си бях решил да си правя по 10 обиколки спокоем бяг на стадиона се явяваха един вид карди трен или поне така мисля вече 10х още утре ще видя къде са ми старите маратонки :)

Добре дошъл във форума!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Пиши на кирилица!

24.02.05
17:26

10x за инфото Moderator. Българин съм признавам си.
Компютърът също е създаден от 1/2 българин но при положение че нещо е създадено да работи с латинеца и жси4ки програмни езици които са ми известни все още се пише на кирилица има ли смисал да да се тормозим взаимно ? защо прост не се сложи един plug-in който сам да конвертира всичко що е на Латинеца ??
не е много по темата и знам 4е ризкувамда получа дел/бан или зависимост от правилника както следва
а да и да си призная досега не съм си правил труда да чета правилника на нито един форум в които съм бил регистриран нито каквото и да било друго от този стил свързано с правила и тн. прочети_ме.тхт .
извиняваите ме от сега акосъм засегнал някого с думите си не е нарочно просто този пост възнамерявам да си го пусна и в другите форуми кадето съм регистриран.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1