Малко помощ :)

19.05.10
20:10

Здравейте

Имам един въпрос.Преди тренирах много и що годе бях заякнал но претърпях контузия която ме изкара от залата за много дълго време и тъй като вече съм добре смятам пак да тренирам ,плана е да потренирам 3 месеца и да зема някави добавки въпроса ми е следния:

Мога ли да комбинирам на BSN N.O Explode i Cellmass и ако ги комбинирам след като спра ще се задържи ли масата която ще кача само с храна или трябва докато ги зимам да зема и протеин ?

Предварително благодаря

П.С не ми предлагайте други добавки въпросът е конкретно за тези 2 може да казвате че са скъпи ,цената няма значение .

Да, можеш да ги комбинираш. Погледни тези продукти към кои класове хранителни добавки спадат. Азотните ускорители работят докато се приемат. Какво ще постигнеш с креатин - трудно е да се предвиди абсолютно точно. В крайна сметка зависи от метаболизма ти като цяло, от способността на организма ти да качва и задържа мускулна маса. Не съм уверен, че протеинът ще реши проблема. Ако ще тренираш и после ще спреш, то откровено те съветвам да не инвестираш пари в тези добавки. Ако смяташ, че с 2-3 месеца тренировки ще стоиш цяла година напомпен и масивен - заблуждаваш се солидно.

Оправи си пунктуацията, моля... трудно структурирам написаното от теб и по тази причина трудно го разбирам.

19.05.10
21:38

да извинявам се за това значи имам предвид ако тренирам и ги взимам и после спра да  взимам добавките но продължа да тренирам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1