22.05.10
20:40
Здравейте! Аз съм на 15 години висок съм едва 155 и тежа около 45 кг.От одавна искам да “заякна” но незнам как защото няма кой да ми покаже, а не ми се годи на фитнес преди поне малко да потренирам.Имам 2 гири по 8 кг, една 6 кг, една 4 и една 3кг.Имам и щанга обаче правена и нз колко килограма е.Имам и лежанка. Искам да ви помоля да ми направите на бързо една програмка по която да тренирам. Ако нещо не съм казал както трябва ме извинете че съм начинаещ. Благодаря ви предварително!!!
Ей тоя форум го мислех за истински ама уви...Мерси че отговорихте на въпроса ми ;-)
Форума си е добър. Най-добрия в България по мое мнение, но подхода ти е малко неприемлив. Има достатъчно информация за всички твои нужди в залата или у дома, а теми с общи въпроси по “заякване” има толкова много, че свят ще ти се завие. Тоест, ако си искал, си щял да намериш и сам каквото ти трябва, вместо да чакаш на готово. Просто не е нужно да си човек с голям стаж, за да знаеш, че “направете ми на бързо една програмка” по принцип е услуга, която се заплаща. Уви тук се прави безплатно понякога, но в най-общия случай хората са дошли тук, разгледали са форума, харесали са си програма от тук - http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ и пускат теми с готов въпрос по нещо конкретно за програмата им.
И въпреки това трябва или да ходиш по лостове и успоредки по-често, или да тръгнеш на фитнес, защото тежестите ти не са достатъчно за каквото и да е, освен тонус. Когато решиш какво да правиш, си добре дошъл с ясни въпроси.
п.п. Тъй като си начинаещ и не си много навътре в нещата, ще ти препоръчам да си избереш програма, с която да тренираш цялото тяло в една тренировка.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.05.10 19:21.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече