25.05.10
15:37
Така, нека започна със сухите резултати. За 40 дни свалих 8 килограма, от 94 на 86, спад в силовите ми постижения няма, а разликата е видима на външен вид. Но нека кажа, че бърнърът може би не е с най-голям принос за добрия за мен разултат. Спазвах равномерно балансирана диета, пих много протеин, аминокиселини и правих кардио почти всеки ден, без тези неща бърнърът сигурно е безполезен. Та най-видните ефекти от него- огромна енергия и при силови, и при кардио тренировки, на моменти не знаеш какво става и имаш чувство, че винаги можеш да направиш още едно повторение или да побягаш повече. След интензивно кардио на прибиране към нас пак ми се бягаше на моменти и все едно летях по пътя. Голям проблем беше като го взимах в почивен ден, защото не ме свърташе след приема и започвах да треперя леко. Ефектът се запази на горе-долу постоянно ниво около месец и може би започна да се губи в последните 10 дни. Та наистина Meltdown е страшен енергетик и ще помогне за максимално натоварване в тренировките. За апетита не знам дали контролира, защото аз по принцип имам добър самоконтрол и не посягам към джънк фуд, а и с времето се научих да не усещам много глада, но все пак и диетата ми не беше строга. Определено забързва метаболизма, но пък аз пих и много вода, което също помага за това. Не съм усетил някакви кой знае какви странични ефекти освен леко разтреперване на моменти. Загряването на тялото също се усеща доста често, което е нормално за термогеник. Като цяло продуктът наистина работи и бих го наредил до най-добрите неща, които съм използвал в режим на чистене. Оценка 9/10
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.05.10 17:23.