Храна за изпът за човек с добър метаболизъм в период на чистене.

25.05.10
19:05

Здравейте! Очаква ме 30-сет часов път и искам да споделя менюто, което съм си подготвил за изпът.
Закуската е вкъщи, така че няма да я описвам, но ще е към 5 часа някъде.
Към 8 мисля да изям един протеинов бар
Към 11 обяд - Сандвич - две филий пълнозърнест хляб, намазани с 5 грама масло, 100 грама пилешко филе и 20 грама кашкавал.
Към 14 часа - Пак протеинов бар
Към 17 часа - Същия сандвич
Към 20 часа - Вечеря - 200 грама извара
Към 23 часа преди лягане - пак 200 грама извара
Ще ви бъда адски благодарен, ако споделите мненията си за това меню.

Тия 5 g масло как ги измери - не знам! :lol:
Няма значение, шегувам се...

Протеиновите барове са добър вариант за такава неудобна ситуация. Тяхна алтернатива е Syntha-6 RTD на BSN. Масълцето би могъл да замениш с маслинена паста, но не мисля, че е чак задължително. Давам ти го като идея, просто обичам маслини. :) Първият протеинов бар бих изял с едно кисело мляко (съмнявам се, че ще му стане нещо за толкова време извън храдилник). Когато пътувам, в багажа ми почти винаги се намират известни количества ядки - добра храна, лесно се транспортира, не се нуждае от специално съхранение. Част от мазнините можеш да си доставиш от тях, знаеш, че добре се комбинират и с изварата. Няма да имаш проблем при съхранението и на твърдо сварени яйца. За сметка на това имай “едно на ум” за пилешкото месо следобед (в 17 часа) - при определени условия може да “мръдне”. Стомашните грижи в такъв момент превръщат спокойното пътуване в щуро приключение...

Ако си осигуриш вместо изварата хубаво месо, ще е по-удачен вариант.

А ако вместо втория сандвич сгъна 50 грама кашу и 200 грама извара?
П.С. - окомера винаги работи :D :D :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 25.05.10 19:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1