27.05.10
16:46
Здравейте преди няколко дни усетих болка под лявата мишница. Появява се при изпъване и протягане на ръката. Днес забелязх пред огледалото, че като си изпъна ръката се появява и продълговата подутина и при натиск боли. Тренирам фитнес около година вече и за първи път се сблъсквам с нещо такова. По долу са и две снимки, на които се вижда доста добре. Някой ако има представа от какво може да е моля пишете. Утре сутринта ще ида на лекар, но все пак бих желал да прочета и няколко ваши мненния.
27.05.10
18:25
Не, няма удар.
Може да съм пренатоварил ръката, но един господ знае.
като се посъветстваш с лекар,пиши какво ти е казал
Мнението беше редактирано от psihos на 27.05.10 19:52.
На мен ми прилича на разтежение или на разкъсване и по описанието на тва прилича , но иди на лекар !
27.05.10
20:25
Иди на лекар.
Гаданията ми са следните, по вероятност според мен подредени:
1. Запушени потни жлези в следствие на жегата, бръсненето и може би хитри дезодоранти, мазила или пудри, които ползваш. Тея последните си просто задължен да ги спреш на болезненото място, все едн окакво е. Не си мисли, че дезодорантът дезинфекцира!!! Че много го правят. Не е фатално, минават често сами. Понякога и гноясват, но като цяло не са болка за умиране, що ме за пръв път.
2. Скъсан/разтегнат мускул. Докарва формата и цвета, но не и другите ефекти... Минава, най хубаво сам, но дълго ще се проточи и може да не зарастне правилно. Лошото е, че и с операция може да не зарастне правилно.
3. Подути лимфни възли - мястото е богато, макар че те по принцип са по - дълбоко и бая трябва да се подуят за такъв красив резултат. Причината по принцип рядк ое в смаите тях, необходим иса изследвания.
При всички положения ти препоръчвам диференциална кръвна картина.