Съвет за покачване на мускулна маса с добавки

30.05.10
17:05

Искам да си купя сега за лятото за месец, два някакви добавки, с които да мога да кача няколко килограма мускулна маса навсякъде (без гейнъри и други добавки, с които да кача и мазнини, дори и малко).  Готов съм да си купя от хубавите и скъпи фирми, но много хора ме съветват различно за желаният от мен ефект. Някой ми казват да си взема суроватъчен протеин плюс креатин монохидрат, други пък вместо креатина да комбинирам с аминокиселини. Ако може някой по-разбиращ да ме посъветва в избора ми.

31.05.10
19:01

Аз бих те посъветвал от собствен опит да си вземеш сурватка и креатин, сега взимам само протеина и съм много доволен за 1 месец качих 3кг, а аз съм с много бърз метаболизам и трудно качвам, като комбинираш и с много ядене ( без мазнини) ще качиш чиста ММ, поне при мен така се получи, тренирам само от 5 месеца и почти не качвах, но последния месец като взех протеина качих ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1