Проблем с покачването на маса

01.06.10
11:22

Здравейте на всички!
На 15 години съм, 58 КГ , висок съм към 180 ..
Проблема ми е, че тренирам футбол и от адското тичане много се потя и потя следователно всичко, много трудно правя гърди, смисъл правя лицеви, набирам се, правя почти всеки ден упражнения, но резултата е малак ето и снимка от днес и едно приятелче се снимахме какви сме хилки . Като в май аз съм по-голямата хилка, но той е по висок и е над мене с почти 20 килограма тегло.
http://img514.imageshack.us/f/photo766copy.jpg/ - Аз съм момчето в дясно.. Искам да ви помоля за съвет дали да си взема някакъв Gainer или какво да правя просто искам да кача маса и да направя хубаво тяло, но ме е страх, да не тренирам напразно ако от футбола топя всичко, моля да ми помогнете!

Благодаря предварително !  ;-)

Темата беше редактирана от Bojilow на 01.06.10 11:24.

01.06.10
13:36

Ти не трябва да се лишаваш от нищо ,яж каквото ти е на сърце несе ограничаваи  , но запомни че си все пак на 15 г.
Тренираи здраво и резултата  ще доиде вместо геинери парите сиги даи за хубава храна (пилешко,риба,мляко,яица)
Приемаи повече калории отколкото сати необходими за твоето тяло на ден  ;

Мнението беше редактирано от mirkoto44 на 01.06.10 13:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1