02.06.10
12:01
В петък се разболях от гнойна ангина в събота и неделя само лежах, и не съм ял почти нищо.
Отслабнал съм навсякъде, но не това е най - големя проблем.Бицепсите ми са се смалили, като че ли най - много...Това възможно ли е за 2 дена(максимум 3)
Още едно въпросче - от януари тренирам и има много резултати - гърди, крака, перки, трицепс, корем ... защо бицепсите ми (само те) стоят на едно ниво след тренировка, а като отмине време се връщат на същата големина и “мощност” на която бяха още преди да започна да тренирам.
П.С. знам, че повреме на тренировка всичко се пълни с кръв, но останлите мускули растат ВИДИМО и ОСЕЗАЕМО ... само бицепсите не.Защо става това ?
Защо неси се хранил ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ НАПРАВИЛ колко и дане ти сее яло трябвало е дасе храниш!!!
колкото до бицепсите незнам колко ги тренираш,но за дане растат може би ги претренирваш (мн хора си мислят ,че като тренират бицепсите по 2 или повече пъти на седмица ще станат големи,това е каппризен мускул и ако се претренира става обратния ефект )
Така че пробваи само един път на седмица даги тренираш и според мене задължително СКОТОВО СГЪВАНЕ (това упражнение просто ги разпуква отвсякъде )