16.11.11
18:00
Изисквания на състезанията, а и са се научили да ползват повече гърдите си, отколкото трицепса.
Изисквания има в ограничването колко широко да хванеш, а не тясно...нали така бе Саше...
Не ми се почва пак безкрайния разговор кой как да хваща...аз ловя тясно и така бутам най-много...не знам защо и как...лактите навътре, лопатките събрани-това е...не умувам много.
на ИПФ хващат широко щото има по малко амплитуда на движение. Едно е да избуташ на 10 санта 200кг друго е на 20 ;)
Константин Константиновс също ползва тесен хват,ама май щото преди е имал много контузии със широкия..Иначе и аз като хвана в такава широчина ,че в долно положение лактите да са ми перпендикулярни на пода бутам по - малко отколкото ако е една идея по - тясно..незнам що тъй
Извод=важното е да се бута :D
Мнението беше редактирано от Vintage на 16.11.11 20:41.
Бутате по-малко защото са ви слаби раменете ( главно - не може да тръгнете тежестта) и след това трицепсите :)
Аз днес тяга сумо 4х140 2х140 ( нямах сила днес)
лег 4х90, 4х90
гребания с лост за гръб 2 серии само с лоста . Като цяло раздвижване, болен съм и това си оказва влияние на психиката доста.
П.с. 1 час разтягания до преди малко.
Мнението беше редактирано от Madboy на 16.11.11 22:53.
17.11.11
10:01
Константин Константиновс също ползва тесен хват,ама май щото преди е имал много контузии със широкия..Иначе и аз като хвана в такава широчина ,че в долно положение лактите да са ми перпендикулярни на пода бутам по - малко отколкото ако е една идея по - тясно..незнам що тъй
забележи Константин с каква тениска бута обаче. ай сега сравни я с
http://farm6.static.flickr.com/5247/5367163751_28198ffacf.jpg
...забележи Константин с каква тениска бута обаче. ай сега сравни я с
http://farm6.static.flickr.com/5247/5367163751_28198ffacf.jpg
Мдаа... Костя е ЗВЯР!
Само дето още не мога да си обясня техниката му на тяга...
РАЗКУРАААААААААААААААЦ :D
техниката му на тяга е много болна.Някъде четох интервю че на 17 години дръпнал 220 тяга със супер крив гръб! :О
аз обаче спирам да пиша щото се чувствам яко спамър :/
17.11.11
15:00
едно от обясненията е че се извива повече в горната част на гърба, при сравнително прав кръст. МакГил казва че е събрал група вдигачи да вдигат в лабораторията му и 1 от 15 го е заболял кръста. тоя един е позволил на един от сегментите(между 2 прешлена) да стигне до крайния си обхват на движение. другите, колкото и да се изгърбват не са позволявали на нито един от сегментите да стига до крайния си обхват на движение. това обяснява и защо има хора които години наред дърпат с крив гръб.
Полезна информация Цецко :) Но най-добре да не разбираме къде ни е предела на прешлените :)
едно от обясненията е че се извива повече в горната част на гърба, при сравнително прав кръст...
Да, това и с Ефо го коментирахме преди време - ако не ти достига гъвкавост да хванеш лоста при напълно прав гръб, допустимо е да извиеш горната част, запазвайки прав кръст.
И все пак, Константинов вдига нечовешки гири... всяка малка грешка с такава щанга в ръце се наказва жестоко.
Да спомена, че попаднах на Свинско което докато седи в тигана отказва да се пече ... странно но факт, седи в тигана пуши а-у но не се запича или нещо такова, стои си бяло и твърдо и гадно, ебаси месото скапано, от КАУФЛАНД Е , майка им ше къртя :@
Да спомена, че попаднах на Свинско което докато седи в тигана отказва да се пече ... странно но факт, седи в тигана пуши а-у но не се запича или нещо такова, стои си бяло и твърдо и гадно, ебаси месото скапано, от КАУФЛАНД Е , майка им ше къртя :@
Е па ти точно в Кауфланд ли си тръгнал месо да търсиш? :D
Преди време май бях писал за такова свинско. Точно от Кауфланд. След 3-тия път, в който попаднах на такова месо, спрях да купувам оттам.
Не се пече, а изсъхва и само нещо като пяна се появява.
21.11.11
00:13
Настръхнах...
:(
Подиграват се с нас! Заслужават да се дигнем с един малък газов котлон и пред тях на тиган да им демонстрираме качественото месо
Случвало ми се е пилешки пържоли да намалеят мега много - пълни с вода, но такова нещо...
А да , точно нещо такова се получава, тъпо че имам 1 кг месо а ям варени картофи със сирене :D
21.11.11
11:55
Сега чух че до даскало “Интелекта” било много хубаво.. ще ида да си купя и ще споделя мнение.. я дайте разни цени за сравнение, например за килограм пилешко филе - охладено.
Креатин, Протеин, Black Jack, Omega 3, Tribulus, Animal pack. Разни други витамини, за сега това е зимният стак :D
Креатин, Протеин, Black Jack, Omega 3, Tribulus, Animal pack. Разни други витамини, за сега това е зимният стак :D
Смотан е! :D :D
Май ти ми беше казал едно време, че витамините само правели лайното по-голямо :P
Смотан е! :D :D
Ахахаха, е като за начало е добре :D
Kini - Бъркаш сЪ :D
3x 160 тягичка, влизам в обороти ;)
Лег 4,3,3 @ 100 кг
Мнението беше редактирано от Madboy на 26.11.11 00:07.
Днес тренировката пълна трагедия, на боб с 6-7 филии хляб сила няма (20 мин преди тренировката :D )
Та клек 2х2 на 130кг
4 серии бедрено разгъване с 2 крака и 3 серии с по 1 крак.
2 серии бедрено сгъване
29.11.11
09:16
На мен пък боба ми дава много силa :D
Ти си луд боб и хляб 20 мин. преди тренировка... и то преди клякане :D :D :D
Мнението беше редактирано от Никола Д на 29.11.11 15:32.
Днес лег 4х90 4х100
лег с дъмбели 6х30 6х37кг (за единият дъмбел)
Вечерта йога клас с Маргаритка :D много задобрявм :D
Тренировката е рехава защото уж да не тренирам, ама ко стана ... :D
Потвърждавам...Сашо има огромен напредък с мобилността...!!!
А как е почнал да яде...леле мале:))))
Потвърждавам...Сашо има огромен напредък с мобилността...!!!
А как е почнал да яде...леле мале:))))
Страх го е да не стана повече кг от него :D
Мнението беше редактирано от Miyu на 30.11.11 10:19.
Хахаахахха, скоро ще кача, споко :P :D
ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ МЕН 400 капсулки омега 3 :D :D :D гхъъъ :D
сега да дойдат и 180те капсули трибулус :D
Днес хубава раздвижваща тренировка, можеше да напъна повече но имам мускулна треска на гърдите.
Лег тесен хват 3х7@70кг
Разгъване за трицепс на горен скрипец 6х40, 50, 60кг
Френско с 20 + бицепс с 20 кг 3х8
Повдигане на крака от вис 3х12
Стречинг на рамене предмишници и гърди.
Вече си имам 1 правило, ако ми се яде преди тренировка, ям половината от това което мисля да изям :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 30.11.11 22:14.
Днес горе-долу добре
Клек 5х120 5х130 3х140
Зерчер клек 3х8@40кг
Тяга с прав крака 3х12@40кг
2х12 повдигания на крака от вис .
Раздвижвания и 2-3 разтяжки .
След тренировка 210 грама бисквити с 500млл кока кола :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.12.11 20:18.
Ям си аз пържолата докато си цъкам лаптопа, напъвам да бодна препечената мръвка, и счууупппп... :D
01.12.11
22:35
Яко копеле си деа :*
Цепеняк ли са еректорите а хахаха :D
Мннооо накъдрени тез еректори бре. :D