Креатин монохидрат + глутамин

03.06.10
21:07

Здравейте ! Комбинацията единствено на тези два продкта + добро хранене, реално би ли дала резултат при по продължителна употреба, или монохидрата е “чист боклук” както повечето във форума смятат ? Целта е ММ ,тренирам от 1.5г . Благодаря ! По-здрави :)

LU

03.06.10
22:32

много ясно че ще ти даде резултат . Кои са тия дето смятат че монохидрата е боклук ?

СБ

04.06.10
04:02

Монохидрата е една от много малкото добавки, която се е доказала с клинични изследвания,че работи за увеличаване на мускулната маса и резултатите. Друг е въпросът ,че много хора прекаляват с неговата употреба, поради което се получава насищане на организма и продуктът спира да работи.

04.06.10
09:44

казано от ludiaBG на 03.06.10, 22:32:

много ясно че ще ти даде резултат . Кои са тия дето смятат че монохидрата е боклук ?

Е да така но имах в предвид при продължителна, но все пак правилна употреба (месец прием, месец почивка) А btw като правя почивка с монохидрата продължавам с глутамина нали ?

04.06.10
09:45

казано от Сила БГ на 04.06.10, 04:02:

Монохидрата е една от много малкото добавки, която се е доказала с клинични изследвания,че работи за увеличаване на мускулната маса и резултатите. Друг е въпросът ,че много хора прекаляват с неговата употреба, поради което се получава насищане на организма и продуктът спира да работи.

Е да така но имах в предвид при продължителна, но все пак правилна употреба (месец прием, месец почивка) А btw като правя почивка с монохидрата продължавам с глутамина нали ? 

Пс. Извинявам се за спама, но исках да цитирам Сила.бг

GO

04.06.10
11:48

А интересното ми е по колко взимаш от глутамина,защото според мен е безполезен при по-малко от 15гр.дневно? :)

BU

04.06.10
14:39

казано от gogata2427 на 04.06.10, 11:48:

А интересното ми е по колко взимаш от глутамина,защото според мен е безполезен при по-малко от 15гр.дневно? :)

А има ли смисъл изобщо от глутамина , и какъв точно е той ? Че аз съм останал с впечатлението , че нужда от него няма.

GO

04.06.10
15:41

Че глутаминът е най-обилната аминокиселина в мускулната ни тъкан.
В крактосрочен план от глутамина може да се очаква подобрение на съня,а в дългосрочен той подпомага предпазването от катаболните процеси..
Може да се използва както за чистене,така и за качване на ММ. :)

05.06.10
08:49

казано от gogata2427 на 04.06.10, 11:48:

Е на опаковката пише по 5 грама, значи може и по 10, както и със монохдрата . Но за 15 гр. не съм чувал и има ли смисъл(усвоява ли се напълно или само го хабя така) Компетентни ?

12.04.15
20:19

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.15 00:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1