Относно някои хранителни добавки (начинаещ)

09.06.10
17:22

Здравейте драги ми съфорумници!

От близо 3 месеца тренирам фитнес по 3 пъти в седмицата и се чуствам добре,но не виждам кой знае какъв ефект върху тялото си.Висок съм 1.86,81-83килограма(бавен метаболизъм) 17год.Преди околко 5 месеца бях 92кг.,но за 2 месеца успях да сваля над 10кг само с диети и малко Л-карнетин+кардио.В следствие много от мускулната ми маса изчезна и сега трябва да наваксам набързо за лятото.Храня се добре,не ям мазно.Така и започнах да се интересувам от хранителните добавки.Доста четох из форумите,допитах се до няколко познати и си изградих мнение,че ще ми се отразят добре аминокисилините,креатинът и Animal Pack.Въпросът ми е как и дали е полезно да ги комбинирам.Има ли по добри алтернативи?Нямам здравословни проблеми.

Моля за съвет,защото съм все още нов в тази сфера и се чуствам леко несигурен в избора си.Благодаря ви за разбирането и отделеното време :)

ПС.Също така,дали има някоя добавка,която да ми помогне да изчиста мазнините от корема(малко са,но все пак питам).Знам,че трябва да правя упражнения и кардио,но дали има и хранителна добавка.Чувал съм за Animal Cuts,но се опасявам,че няма да свалям само от корема,но и от мускулната маса :)

Темата беше редактирана от sector на 09.06.10 17:33.

09.06.10
17:30

Според мен с креатин и анимал пак ще имаш резултат.
Всичко е въпрос на това, колко пари ти се отделят. Можеш да добавиш и някой друг продукт (гейнър, чист протеин или класическата добавка за креатин - Л-глутамин)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1