pump

10.06.10
08:52

Здр, може ли някои да предложи някои пъмп добър като качество и като цена защото аз си взех супер пъмп 250 добър е като качество но и цената му си я бива :)

10.06.10
08:57

Пробваи No-Elite на QNT
Аз лично съм възхитен от тоя продукт страхотно напомпване и не те зомбира като експлоуда които аз лично не харесвам
Продукта е много комплексен а напомпването и енергията са направо зверски
И наи-важното - виждаш какво взимчаш всичко и изписано точно и ясно в грамажи а не като при американските филми закодирано в някви неясни матрици и патенти!

зд н разбир кво пъмп и затов ми е тр да пом а не е лош д разг тем за аз буу.

10.06.10
09:13

Jack3d

10.06.10
09:33

И аз съм за Jack3d като цена/качество.

10.06.10
10:13

казано от Кольо Пияндето на 10.06.10, 09:04:

зд н разбир кво пъмп и затов ми е тр да пом а не е лош д разг тем за аз буу.

ХаХаХа

Много добре :) ,само  “разбр” може и да е само “разб”.

10.06.10
10:54

Тоя джак3д е неоправдано скъп за мене
Нищо лично но в продукта на QNT има много повече аргинин много повече бета аланин и изобщо мното повече от всичсо останало
durchschnittliche Nährwerte 30 g  
Brennwert             197 kj / 47 kcal  
Protein                 0,4g                    
Kohlenhydrate           11,8g            
Fett                   < 0,1 g  
L-Arginin             3600mg          
Beta Alanine           3000mg          
L-Glutamin           3600mg          
Creatinmonohydrat   2160mg            
L-Ornitin HCL       1200mg              
Taurin               1800mg              
L-Carnetin HCL       600mg        
Creatin Pyruvat       300mg        
Koffein               180mg                  
Vitamin C 54mg     180mg

BO

10.06.10
14:43

Този джакед е може би най-евтиния пре-тренировъчен продукт в САЩ, че в БГ е скъп това е вече въпрос към вносителите. И не се води от максимата “колкото повече, толкова по-добре”, защото не винаги е вярна. Има десетки фактори, които правят един продукт работещ или не и това не винаги е количеството. Отделно, че при всички е различни и това прави нещата доста субективни.

За пъмп препоръчвам Плазмаджет или Хемавол.

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 10.06.10 14:44.

10.06.10
14:50

Нещо не успя да ме убедиш
според теб да плащаш повече за по-малко е нормално така ли?
или искаш да ме убедиш че по-малките дози примерно деистват също като по -големети и нищо че са по -скъпи??:)))

10.06.10
15:28

казано от caihundrel на 10.06.10, 14:50:

Нещо не успя да ме убедиш
според теб да плащаш повече за по-малко е нормално така ли?
или искаш да ме убедиш че по-малките дози примерно деистват също като по -големети и нищо че са по -скъпи??:)))

Идеята е , че не само количеството съставки определя продукта, ами и комбинирането им и т.н Джакеда е евтин продукт в Америка, но и тук не е прекалено скъп (62 лева на промо). Просто изчакай някоя промоция ;)

10.06.10
19:24

Black powder-MRI.Страхотен продукт.Миналата година беше обявен за номер 1 от новите продукти на Щатския пазар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1