Порблем с коремчето

13.06.10
01:20

Здравейте.

От 4 месеца започнах да ходя на фитнес като го посещавам 5 пъти седмично. Като за начало целта ми беше да кача няколко килца защото бях около 61 62кг и по оформено тяло... След първият месец нямаше голям напредък. След вторият имаше, но не много. Дойде трети и започнах да измервам теглото си през седмица. Първоначално бях около 66-67кг и леко по леко се покачваха докато станаха 71кг и взех че се уплаших, защото ги качих изведнъж. Качих ги толкова бързо, защото мислех само в това да качвам килограми и ядох като прасе.

Режима за ядене ми беше горе долу по едно и също време без никаква диета ....
12:00 закуска
14:30 час и половена преди фитнес
19:00 час след фитнес
22:00-23:00 вечеря според зависи  кога си лягам, и някой път се е стигало до 5то хранене. Спя по 8 9 часа минимум и за тези 4 месеца мога да кажа се съм постигнал повече от това което съм очаквал от себе си, като изключа мини коремчето :D

Но, проблема е там че коремчето изскочи изведнъж без да разбера, се едно днеска го няма и утре хоп ето ме.....

По принцип корема го правих 2 3 пъти седмично защото нямах никакви мазнини и не си давах зор със него, все пак бях 1,73см и 62 кг.

Не искам да свалям килограми, но искам да махна корема .... ¿ Как да го постигна? Със диета ? Със 5 пъти седмично правене на упражнения на корем плюс х време тичане или какво ?

А ако искам да продължавам да качвам кила... какво ли ще стане .... Help Please

Мерси предварително.

Темата беше редактирана от DiDokal на 13.06.10 01:24.

13.06.10
06:35

Кардио сутрин на гладно вечерта фитнес , махни сладкото ;)

13.06.10
09:15

гледай и да не преяждаш. Аз хапна ли малко повече и особено неподходяща храна, например боб и корема ми изкача.

13.06.10
10:06

Какво се набива на очи:
1) 5 пъти седмично на фитнес - лошо, лошо .. при твоя опит особено 3 е максимума за разумни резултати
2)

това значи ли, че тренираш от 16 до 18? Егати тренировките, на теб повече от 45 минути ти е противопоказно.. все пак тялото трябва да може да се възстановява...
Това са грешките по тренирането, които със сигурност спъват резултатите (нищо, че теб те удовлетворяват, по принцип ти казвам).

Други неща:
- и по 12 часа да спиш, като си лягаш в 1-2 (примерно) и спиш до 11-12 не е същото .. лягай си по по-човешко време и качеството на съня ще се повиши неимоверно. Тия закуски в 12…
- цял час след фитнес е много време, яж по-скоро щом не приемаш някакви добавки
- не пишеш какво ядеш .. от закуска до закуска има много разлики, дай нещо примерно. Да ядеш като прасе, съчетано с претрениране, най-често води първо до коремче, после до корем и после до .. търбух, примерно. Нещата трябва да се правят с разум. Намали тренировките и изчисти храната, упражненията за корем в случая не са ти кусура. То не може да ядеш каквото падне, пък после ..

Мнението беше редактирано от G33K на 13.06.10 10:07.

13.06.10
12:58

казано от mirkoto44 на 13.06.10, 06:35:

Кардио сутрин на гладно вечерта фитнес , махни сладкото ;)

Хм това с бягането сутрин е добра идеа понеже ще мога да си почина, да ям и тн... но просто ако ще тичам ще е след тренировка веднага.
Не си падам по сладкото и почти никога не ям.

казано от G33K на 13.06.10, 10:06:

Какво се набива на очи:
1) 5 пъти седмично на фитнес - лошо, лошо .. при твоя опит особено 3 е максимума за разумни резултати
2)

това значи ли, че тренираш от 16 до 18? Егати тренировките, на теб повече от 45 минути ти е противопоказно.. все пак тялото трябва да може да се възстановява...
Това са грешките по тренирането, които със сигурност спъват резултатите (нищо, че теб те удовлетворяват, по принцип ти казвам).

Други неща:
- и по 12 часа да спиш, като си лягаш в 1-2 (примерно) и спиш до 11-12 не е същото .. лягай си по по-човешко време и качеството на съня ще се повиши неимоверно. Тия закуски в 12…
- цял час след фитнес е много време, яж по-скоро щом не приемаш някакви добавки
- не пишеш какво ядеш .. от закуска до закуска има много разлики, дай нещо примерно. Да ядеш като прасе, съчетано с претрениране, най-често води първо до коремче, после до корем и после до .. търбух, примерно. Нещата трябва да се правят с разум. Намали тренировките и изчисти храната, упражненията за корем в случая не са ти кусура. То не може да ядеш каквото падне, пък после ..

Захванах се здраво защото не съм някаква жена да се кълча 30мин на уредите и после никаква файда... Преди фитнеса, ходих 6 месеца на muay thai, 2 часа 5 пъти седмично и тренировките бяха доста тежки. Последните 2 месеца също от време на време си правих упражнения с гирички в домашни ословия, това също е нещо.
Тренирам около 90мин.
Това със спането ще се опитам да го промена.

Значи за яденето първо ще кажа че се намирам във Испания понеже знаем каква храна продават в Бг.

За закуска горе долу си хапвам принцеси със кайма, кренверши, пастет, спагети със кайма, сирене, кашкавал, домат, варени яйза (не много) комбинирам ги, или само принцеси или само спагети или кренвирш с домат, сирене и яйце и така ...

После преди тренировка или от същото като на закуската или това което е останало от вечерта като: пържоли свински или пилешки, риба 2 пъти седмично, мусака, мишмаш, ориз със пиле, пълнени чушки със ориз, спанак, манджа със зеленчуци и пиле и горе долу е това. Салати от домати и краставици със нещо като зеле не му знам името на бг. Франзела ям колкото ми се яде.
Газирани напитки пия само събота когато излизам (не всяка събота). Ако манджата няма мръвки, винаги има някакви пържоли или нещо от сорта.

На третото ядене пак се повтаря ... няма как не съм аз готвача, не съм аз този който разполага със парите така че ям това което има.

За вечеря майка ми приготвя нещо ново и така за следващият ден ям от него.. Почти винаги след ядене си хапвам по 250гр кисело мляко.

Мнението беше редактирано от DiDokal на 13.06.10 14:04.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1