Извара при Нвд

13.06.10
16:27

Чудех се дали при нвд ще ми попречи ако ям отвреме навреме извара.Изварата е от метро,пише суроватъчна кашкавалена извара.Дават и 19 гр белтъчини и по 3 гр мазнини и въглехидрати.Понеже не мога да си позволявам постоянно месо а и е лесна изварата че не се готви ,и се чудя ако вкарвам по 200-300 гр. на ден дали ще е проблем за свалянето ми.

13.06.10
16:34

Никакъв проблем. Даже е препоръчително преди лягане да хапваш по 150-200гр.
Но, за през деня ако ще я хапваш, комбинирай с други източници на белтъчини (месо, яйца), понеже изварата е бавен протеин (затова е хубаво преди лягане да се яде).

13.06.10
19:05

Ами аз за закуска винаги си ям по 4 яйца+филия вита.После правя едно ядене от месо ,след него още едно от месо и тогава мога да вкарвам извара преди лягане да видим какво ще стане,и през деня ако ми се прияде и няма какво да се яде може пак да хапвам извара.

АЧ

13.06.10
20:30

Аз ям за закуска 3-4 препечени филийки с извара, следобяд към 4 часа пак ям. Абе аз ям много изварка.. даже повече и от сиренето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1