Хардкор продукти в каква комбинация

13.06.10
16:58

Здравейте ,
след седмица ми изтича почивката от креатина и искам да го комбинирам
с това -> silabg.com/bg/2729-EST-diTestinal-60-tabs-.html

Креатин пия на Актив Лаб - тройната комбинация монохидрат,етил естер и малат.
Виждам в другите теми препоръчвате някаква друга форма на креатин -> fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn-240caps/.
Тя по-добра ли е?

Въпросът ми е този хард-кор продукт може ли да се комбинира с креатин , или няма смисъл?
Колко точно е вреден, какво да очаквам като негативен ефект, защото дори и в чуждите форуми и сайтове само
плюсовете се споменават?
Също така  дали мога да продължа приема на трибулус, докато го пия ?

И най-важното ще има ли ефект този продукт и към коя точно категория продукти се отнася?

13.06.10
17:03

Всичко може да се комбинира с Креатин.

А този, който ти си посочил е един от най - добрите, отзивите за него са супер, яко сила и издръжливост за отрицателно време.

СБ

13.06.10
17:07

Като добавим, че е един от много малкото останали на пазара, продукът си работи перфектно. Креатинът наистина го запази за след цикъла,към него добавяш Nolvadex, някакъв Test Booster (в момента EST Nutrition Test Drive е супер изгоден), БЦАА на прах, някакъв продукт за кортизола (Anabolic Xtreme LEAN FX),протеина не го спираш изобщо.

13.06.10
17:45

казано от Сила БГ на 13.06.10, 17:07:

Като добавим, че е един от много малкото останали на пазара, продукът си работи перфектно. Креатинът наистина го запази за след цикъла,към него добавяш Nolvadex, някакъв Test Booster (в момента EST Nutrition Test Drive е супер изгоден), БЦАА на прах, някакъв продукт за кортизола (Anabolic Xtreme LEAN FX),протеина не го спираш изобщо.

Значи да разбирам - EST diTestinal го пия самостоятелно (само с протеин) и после правя комбинация креатин+ другите неща които написа.

А и какво да очаквам от този диТестинал грубо казано - нещо осезаемо или е в границата на нормалното. Примерно пил съм “анимал стак” ?

И най-важното - някакви странични ефекти, най-силния продукт който съм ползвал е горепосочения на унивърсъл анимал.

Мнението беше редактирано от Caleb на 13.06.10 17:46.

СБ

13.06.10
17:55

Естествено,че ще има осезаема разлика с Анимал Сток, все пак говорим за стероиден продукт - обем, размери и увеличаване на силата.

Caleb не си посочил, възраст и стаж две много важни неща.

13.06.10
18:16

казано от Иван Шишманов на 13.06.10, 18:04:

Възраст 25 години.
Стаж - поне 8 години , но с доста прекъсвания.Реално сигурно са 4 год.  Не бях влизал в зала 6 месеца, но от януари не пропускам 4 пъти седмично.

Мнението беше редактирано от Caleb на 13.06.10 18:17.

14.06.10
11:19

И сега като ти е посочил тези 2 важни неща, какъв съвет ще му дадеш ?

казано от emzo на 14.06.10, 11:19:

И сега като ти е посочил тези 2 важни неща, какъв съвет ще му дадеш ?

Факт е, че въпроса ми бе изключително важен. Много хора го посъветваха как да ги комбинира какво да си купи за след цикъла, а никой не се запита дали потребителя има необходимия за този вид добавки стаж и опит.

Бих го посъветвал да не бърза с тези добавки, все пак е тренирал едва 6 месеца без прекъсване през, които едва ли е достигнал оптимума знания, умения и ниво за точно тези добавки и то при положение, че най силното нещо сред добавките което е пил е анимал стак.
Разбира се това е моето лично мнение, което не си длъжен да четеш :).

П.П. Радвам се, че този път предпочете да се изложиш вместо отново просто да ми изтриеш мнението  :lol:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 14.06.10 13:36.

14.06.10
13:31

Разбира се, че ще приема всяко едно мнение, защото то е полезно за мен. Задал съм си въпросът тук и Ви благодаря за всеки един отговор, защото аз от точно тези продукти си нямам никаква представа. Само информацията, която дава производителя.

Ясно, че този вид добавки са за по-напреднали от мен, но все пак какво може да стане ако ги пробвам.
В смисъл, толкова ли са “не-полезни” (ако мога така да се изразя), че да трябва чак толкова сериозна подготовка?
В какво точно им се изразява вредността на тези продукти и какво да очаквам като страничен ефект?

ПП: извинявам се за лаишките въпроси, но съм ползвал само най-елементарните видове добавки и такъв род продукти като посочения по-горе не съм пробвал. Всякаква инфомация и съвет относно тях би ми бил полезен, защото смятам да направя един цикъл с диТестинал на ЕСТ .

Мнението беше редактирано от Caleb на 14.06.10 13:33.

КК

14.06.10
13:36

казано от Caleb на 14.06.10, 13:31:

Щом съм задал въпроса си тук, значи търся друго мнение, мнение на хора които имат повече опит.

Ясно, че този вид добавки са за по-напреднали от мен, но все пак какво може да стане ако ги пробвам.
В смисъл, толкова ли са “не-полезни” (ако мога така да се изразя), че да трябва чак толкова сериозна подготовка?
В какво точно им се изразява вредността на тези продукти и какво да очаквам като страничен ефект?

ПП: извинявам се за лаишките въпроси, но съм ползвал само най-елементарните видове добавки и такъв род продукти като посочения по-горе не съм пробвал. Всякаква инфомация и съвет относно тях би ми бил полезен, защото смятам да направя един цикъл с диТестинал на ЕСТ .

Личен съвет - вземи си неща, които се използват от години и има много хора, които са наясно с тях. Нищо лично, но аз не бих доверил здравето си на консултант от силабг. Тия хардкор добавки станаха толкова много, че дори и консултантите от магазините не могат да ти кажат точно какво правят, как го правят, какви протектори и PCT са ти нужни. Ориентирай се към някакви по-козметични дози анавар/станозолол/примоболан и т.н (по-леките стероиди, без странични ефекти в малки дози), като не си пил нищо досега резултатите ще те удовлетворят. Говори с някой спортист, който е наясно с нещата. Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 14.06.10 13:41.

СБ

14.06.10
14:56

САмо да споменем,че в момента да намериш оригинални от споменатите от теб “меки стероиди” е почти невъзможно,а и човекът вече си е закупил продукта и така или иначе ще го пробва. Страничните ефекти са нещо много индивидуално - може изобщо да ги няма, може и да се усетят. Затова както сме ти споменали по-нагоре ,се заредеи с nolvadex, test Drive и lean FX за да си спокоен след приключване на цикъла.

HE

14.06.10
15:30

казано от Камен Каменов на 14.06.10, 13:36:

Ориентирай се към някакви по-козметични дози анавар/станозолол/примоболан и т.н (по-леките стероиди, без странични ефекти в малки дози), като не си пил нищо досега резултатите ще те удовлетворят. Говори с някой спортист, който е наясно с нещата. Успех!

Е тук вече си в голяма грешка или заблуда. Всичко е до организъм - това което аз не бих го усетил, някой друг могат да го треснат всички знайни и незнайни странични ефекти на препарата. А “спортистите” наясно с нещата са кът и обикновенно не раздават съвети за “добър ден”. Повечето “яки батковци” взимат каквото им попадне и колкото те решат, а понятия като излизане от строиден цикъл и запазване на резултатите са им една такава мътна материя, че като им зададеш някой друг въпрос и настава едно неловко мълчание. Няма да обсъждам качеството на забранените медикаменти намиращи се в милата ни татковина, а те са 99% гаражно производство. От аптеката вече не се намира почти нищо. Да не говоря, че политиката на форума изобщо не толерира подобни препоръки и това е в пряк разрез с правилата за ползване на форума и изданието.

Мнението на head_hunter само затвърждава моето, че е рано за тези продукти.
Какви ще са дали ще има странични ефекти си е относителна работа.
Caleb на твое място бих преосмисил тренировъчния възстановителен и хранителни режими.
Вземи си хубав креатин протеин витамини и тренирай, не очаквай за 7-8 месеца да станеш като батките от списанията с вълшебното хард прахче.

КК

14.06.10
15:52

Ма чакайте, разликата между химията и “хардкор продуктите” е само в наименованието, нито съм разбирач на тема химия, нито го карам да взима каквото и да било, той очевидно вече го е решил, затова изказвам абсолютно лично мнение аз как бих го направил.
Има начини да се правят нещата безопасно, това че повечето прекаляват, защото искат чудо за 3 дни е друга тема.

HE

14.06.10
16:01

Разлика има, но това е предмет на друга тема, а че всеки иска ако може нещата да се случат за вчера е ясно. Със затоплянето на времето залите почват да се пълнят, а форума прелива от теми тип “кажи кво да зимам та да стана як за плажа”.
Все пак недей да им отваряш приказка за стероиди щото им светват очите като на стара волга фаровете.

14.06.10
16:09

казано от head_hunter на 14.06.10, 15:30:

. Да не говоря, че политиката на форума изобщо не толерира подобни препоръки и това е в пряк разрез с правилата за ползване на форума и изданието.

Всъщност аз незнам , че въпросните ХАРДКОР продукти са , простите “анаболи” , “зоб” и т.н.
Все си мисля, че щом са в свободна продажба, би трябвало да са по-малкото зло.

Също така , знам че е в разрез с правилата на форума обсъждането на анаболи. Но си мислех, че щом тези продукти са в свободна и легална продажба по магазините няма да е забранено и обсъждането му.
Не ми е целта да стана като “батките” по списанията, просто искам да ползвам по-силен продукт, да видя нагледно резултата и това да ме амбицира още по-сериозно да тренирам , за да поддържам тази форма.

И така да обобщим :
правя цикъл с въпросния продукт, пия го само него 1 месец
и после изброените по-горе продукти. Те имат ли някаква алтернатива.
Примерно само с едни витамини, протеин, креатин (кре-алкалайн) + трибулус дали ще е добре за следващия месеца след на EST diTEstinal

ПП: пак да кажа, ако наистина нарушавам правилата във форума с въпросите относно тази добавка нека темата бъде изтрита и моля да бъда извинен от мод-овете

казано от Камен Каменов на 14.06.10, 15:52:

Ма чакайте, разликата между химията и “хардкор продуктите” е само в наименованието, нито съм разбирач на тема химия, нито го карам да взима каквото и да било, той очевидно вече го е решил, затова изказвам абсолютно лично мнение аз как бих го направил.
Има начини да се правят нещата безопасно, това че повечето прекаляват, защото искат чудо за 3 дни е друга тема.

На мен целта не ми е да стана як за плажа, там където ще ходя на почивка “културистите” са единични бройки :)
Аз стероиди не искам да взимам, просто питах за тоя продукт. Ако наистина е некъв ултра токсичен анабол, бих пропуснал да го пия и ще си ми седи за украса кутийката.
Просто исках информация, за такъв тип продукт. Защото има и други такива, с които смятам да продължа по-нататък.

Мнението беше редактирано от Caleb на 14.06.10 16:12.

HE

14.06.10
16:12

Не си ме разбрал правилно!
В разрез с правилата е обсъждането на т. нар. “забранени медикаменти”, а тези щом не са попаднали във въпросната графа са свободни за обсъждане. И това беше насочено към друг потребител.

п.п. даже съм цитирал в поста си частта, която касае забележката ми.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.06.10 16:13.

16.06.10
11:12

И все пак - как да дозирам въпросния diTestinal на EST. На опаковката пише
по 2 хапчета, но повечето неща искат предозиране ...

И в комбинация с креатин може ли да се приеме?

И последно - излизането от “цикъла” на приемането не може
ли да стане с трибестан и хубави витамини :)

16.06.10
12:28

ако си около 80кг (+-10) по3/ден би трябвало да са ти достатъчни. винаги можеш да увеличиш дозата до 4. креатин по време на цикъла не ти трябва - запази го за след това. РСТ (или излизането от цикъла) можеш и нацяло да си го спестиш (нивата на хормоните ти и сами ще се върнат до нармалните, но по-бавно), НО основната идея е освен нивата на хормоните е да запазиш постигнатото - на запазиш нивата на кортизола и естрогена поне в рамките на нормалното, което се получава със съответните препарати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1