Когато съм на диета - добре , когато не - омазнявам.

14.06.10
15:20

Здравейте , имам следния проблем.Когато съм на диета + кардио теглото ми е добре , обаче когато започна да се храня напълно нормално ( да не изпитвам глад) тогава работата започва да става дебела.Имам чуство че качвам само мазно без мускулна маса.На какво се дължи това не знам.От 5 месеца вдигам а резултатите са ми доста слаби.А се храня приемливо, избягвам мазно , хляб не ям , сладко също , газирано не пия.Метаболизма ми е бавен и явно трябва адски стриктно да се храня.Давам всичко възможно от себе си в залата но уви’ резултатите не са на лице.Познавам хора за 5 месца стават с 40 см доволно релефна ръка, а мойта е 35 и е дори омазнена.Как го правят не мога да разбера.Адските усилия полагам .. и накрая за нищо ..Дали не е възможно да има хора които колкото да ходят да се морят и да полагат усилия и да не качват ММ и да си стоят еднакви, защото ако има такива индивиди , то аз съм един от тях .. Някакви съвети , коментари , отзиви , какво да правя и как да продължавам.Моля темата ако не е за този раздел , да бъде преместена.

AZ

14.06.10
15:37

“”Метаболизма ми е бавен и явно трябва адски стриктно да се храня.”“-явно сам знаеш отговора.Не гледай другите,билдингът е индивидуален спорт.Не знаеш нито кой какво взима,нито как тренира и се храни,затова гледай себе си.Ако нещо постни менюто,повече данни,тренировката и така нататък,за да разберем какъв е проблемът.

Мнението беше редактирано от az100yan на 14.06.10 15:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1