Isa-Grace

14.06.10
17:12

pushin’ it to the limit…
Бях гледал на един клип на мастера Джош Евърет...Изабел и веднага Грейс...мисля, че го беше направил за около 7-8 минути...
Но...аз реших да не е Grace, а да е squat Grace…е така...и да са по 32 повторения...за под 15мин., е така...

15:20 се получи времето...

Isabel 5:20…пазих си силичките..абе кво съм пазил..лъжа...13 повторения в серия...разчекнах си раменете, но нито едно с добутване...голям зор...после бавничко...:)

squat Grace…гадно...тежко...8 повторения в серия...после двойки, тройки...АД...

можеше да се натегна още...не съм много доволен...но пък се изкефих, че го завърших това чудо като пич...съвсем спокойно си намерих една лежанка и припаднах за 5-10 минутки!!!..:)))

15.06.10
06:15

ми яко звучи...добре се трудиш :)

IS

23.10.10
17:05

Ей,за малко да га стигна тоя Джош:) Моето време: 10:17мин. След края ми се разтрепераха и ушите,но след 5 мин. почивка застъпих здраво пудовките,кофички,пак щангата и така.Малко не знам кога да спра:)

23.10.10
20:38

обръщането с клек ли го прави май френд, или както е в оригиналния вариант...?

IS

24.10.10
07:33

Без клек,както е в оригинала.С тая МТ на краката само клек ми липсваше:) Следващият път с клек!

IS

29.12.10
12:31

Време: 08:53мин. BW-86кг.
Не е добре,но едни келеши се въртяха до мен и докато им обясня,че прeчат.....времето не чака..
По отделно времената:
изхвърлято-04:10мин.  36 повт.,заради келешите...мамито им........
обръщане и изтласкване-04:43мин.

29.12.10
12:53

бавничка Изабел...
времето е чук...ама казах ли ти аз , че трудно се стига Евърет с 5:20…:)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1