16.06.10
13:24
Мисля да взема сега към края на месеца Гаспари (Саиз Он), протеин ПХД и Интраболик...... главно въпроса ми е може ли да се пие саиз она с интраболика, и също така как се дозира интраболика (по колко и кога :) )... btw се колебая Саиз Он или Но-Експлоуд НТ, дайте съвет, млко оплетох въпроса но се надявам да са ясни нещата....
16.06.10
13:28
Сайз Он може да се комбинира с Интраболик.
Интраболик се пие по 1 доза само по време на тренировка, в нетренировъчни дни не се приема.
Между Сайз Он и Но Експлоуд, аз бих избрал Сайз Он, поради простата причина, че една креатинова матрица ще ти донесе повече ползи от един азотен бустер.
16.06.10
15:44
a този интраболик по колко грама му е дневната доза за по време на трен.... чета някои казват че по 1 други по 2 дози на ден, но никой не казва колко грама е 1 доза :)))) и саиз она по колко грама на ден трябва да се пие ме интересува,че съшо никаде не видях да пише?
16.06.10
16:00
Грамовете нямат значение, имат си и двата продукта мерна лъжичка. Една мерна лъжичка ти е 1 доза.
Ако пиеш 40 грама от продукт, от който 38 гр са ти захар - това ще те радва ли?
Или ако пиеш 14 гр доза от продукт, от които 12 гр са ти активни съставки, май е по-добре? :)
Пий по 1 доза от Интраболика, 2 може да пиеш само в най-тежките ти тренировки.
п.п една доза е 13 гр.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.06.10 16:02.