Амино - Въпрос ???

24.02.05
23:12

Искам да ви питам понеже съм в период за маса и качвам много сланина (освен мускулната маса) , мога ли да си позволя да си врема аминокиселини за оставащия ми 1 месец от цикъла.Ако може , това ще ускори ли мускулния растеж , макара и бавни , и ще се вдигне ли поне малко силата ми , според вас ако пия 4 таблетки силни и качествени аминокиселини (забравих името на фирмата) ще се оформя ли поне малко (в ръцете наи вече).

24.02.05
23:38

вземи си некви BCAA според мен 8)

25.02.05
09:09

А какво е ВСАА ???? Отговорете и на горния ми въпрос , конкретно !!!

25.02.05
12:27

BCAA-амино киселини с разклонена верига и по точно l-isoleucine,l- valine,l- leucine конкретно по въпроса нема лошо да пиеш амино но пии по 6-8 таблетки според мен за да усетиш неква разлика

25.02.05
23:00

Ами аз вземам едни , не си спомням каква марка , но ако ви говори нещо 6800 , такива земам.За релеф не знам , обаче ги вземам точно от 3 дена и днес на тренировка бях пълен с енергия и никви кила не ме спряха !!!Дано да порасна и да се поизчистя малко (ще почвам и релеф от 21 март  , обаче няма да вземам добавки , т.е аз сега за пръв път вземам нещо ама караи ...)

25.02.05
23:57

мисля че 6800 няма просто много силни ми се виждат да не си пил 3800 на биогеим

26.02.05
00:04

не не е Biogame , ако не са 6800 , тогава са 4800 (нещо такова ) , това добре ли е (дори да са 3800)

26.02.05
00:11

ми мисля че по принцип тия цифри са количеството активна субстанция в 1 таблетка така че колкото повече толкова по добре(ма не съм мноо сигурен :) )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1