18.07.10
21:39
казано от alabalaa на 18.07.10, 21:26:
Че той и Петко е с гърди и пишка :D
За първото лично гарантирам, че го има ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ovMN-eGUn_A - Поздрав, негри такива! НИГА НИГА НИГА НИГА НИГГА..ХАХАХАХ
18.07.10
22:16
Добремм,да играем,макар че няма много смисъл.. :D
На кой са тези крака и защо имат акне според вас? (tmi)
18.07.10
22:42
казано от tra^la^la на 18.07.10, 22:28:
Cutler?
Ахъ-Ахъ. (giggle)
И да,за акнето е доста спорен въпрос..
Абе не знам..гледам,че на спонсорираните филми е напълно чист,пък на любителски снимки и клипове има акне..
казано от alabalaa на 18.07.10, 21:26:
Че той и Петко е с гърди и пишка :D
Абе....има разлика между гърди и цици :D
казано от gogata2427 на 18.07.10, 22:16:
Не ми прилича много на акне, ама знам ли, аз никога съм нямал, нито в пубертета, нито по-късно.
19.07.10
08:04
Ям месо за закуска,преодолоях предразсъдъците :)
Аз се нагълтах с едно кило кисело мляко на закуска. Сега мускулите ми ще атрофират докато казеина се усвои, понеже вчера не вечерях. Бицарите ми ще спаднат, а може дори да умра. Дори ще надебелея, защото имаше лъжица мед.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.07.10 08:56.
19.07.10
08:57
Песен, създадена да бъде отправяна като поздрав! (party)
казано от Кольо Пияндето на 19.07.10, 08:57:
Песен, създадена да бъде отправяна като поздрав! (party)
Закъснял си с няколко страници.
Аз обаче ще се отчета:
19.07.10
10:14
казано от Thrash на 19.07.10, 09:14:
Закъснял си с няколко страници.
Имам навик да оглеждам преди да пусна нещо подобно, но явно този път не съм го направил достатъчно старателно.
Нищо де... от това песничката не губи актуалност! 8-)
19.07.10
11:29
казано от CKOTA на 19.07.10, 09:13:
Кольо, от теб не го очаквах :D
Нали? (sun)
Аз по-скоро налитам на този стил (и сродните му)...
...макар да слушам и коренно различна музика в зависимост от моментното настроение.
Като кежуал бройка - 5л. Аз да не се насилвам, пия по няколко глътки на ден.
Aз като съм на работа съм на климатик постоянно, колегата ме тормози на 23гр. и хич не пия, ама виж вчера като ме напече слънцето едно 3-3.5л изпих. За целия ден.
Моите.
Пия от 2 до 6 литра дневно... най- често около 4…
Кольо, а така само права вяра! Eто тази също ми харесва- тяхна
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.07.10 12:12.
19.07.10
13:07
казано от Pandiz на 19.07.10, 12:07:
На кой са тези крака и защо имат акне според вас? (tmi)Моите.
Грехота е да не ги показваш! ;)
19.07.10
19:22
К’во ви е мнението за борбата като спорт?
А бе пичове, ако клякам като хората, тоест коленете да не ми минават пръстите на краката и освен това като не се накланям много, падам назад.
Какво да упражнявам, за да не падам назад?
И сега така като падам, само полуклек мога да правя, щото ако правя пълен и ме е страх за кръста :(
Давай коленете настрани...при мен работи ок :) в смисъл старай се стъпалото да натиска външната част на обувката.Може и да не е особено правилно,но работи добре,при това усещам как гъза ми работи :)
казано от p17bull на 19.07.10, 19:22:
К’во ви е мнението за борбата като спорт?
Хубаво нещо. Нали искаш да станеш корав батка - борбата ще те направи.
казано от alabalaa на 19.07.10, 19:28:
А бе пичове, ако клякам като хората, тоест коленете да не ми минават пръстите на краката и освен това като не се накланям много, падам назад.
Какво да упражнявам, за да не падам назад?
И сега така като падам, само полуклек мога да правя, щото ако правя пълен и ме е страх за кръста :(
Имам две предположения - слабо ядро и/или липса на гъвкавост. Същия проблем имах и аз, не можех да постигна добра дълбочина, но го правих с много стречинг. По-конкретно:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.07.10 19:52.
Благодаря за идеята, но ме е страх да си давам коленете на страни :(
Ако някой друг има идея да споделя.
Благодаря, джънк.
19.07.10
19:54
http://www.youtube.com/watch?v=8HFYsV3VDZg
Този стречинг ще го пробвам. Какво имаш предвид под “ядро” ? Не съм клякал до сега...което бе огромна грешка, но съм сигурен, че краката са ми най-силната мускулна група. Идеи за друг стречинг, по-скоро кои мускули трябва да разтегна? И докато зауча техниката лег-преса ли да правя? (puke)
Ядро - корем и еректори. Понякога имат нужда от директна работа. Но това е за по-напредналите, когато вече базата не върши работа. Затова е и безсмислиен спора powerlifter или bodybuilder е по-готино да си, защото независимо какво си избереш, едните винаги ще тренират по начина на другите, защото в един момент им се налага.
Та, отплеснах се, при теб съм почти сигурен, че е точно проблема в гъвкавостта на глезена. Когато седиш прав, петите са здраво стъпили на земята и не падаш назад, нали? Ако успееш в най-ниската точка от амплитудата на клека да можеш да си здраво стъпил с петите така, че тежестта да пада и на тях, а не само на възглавничките (така им викаме в северозападна България), няма да имаш проблеми да седиш изправен като клекнеш до долу.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.07.10 20:30.
какъв стречинг прави по-точно ? клякаш в тази позиция и се държиш така дълго време или ... ?
казано от tra^la^la на 19.07.10, 20:32:
какъв стречинг прави по-точно ? клякаш в тази позиция и се държиш така дълго време или ... ?
Да. В началото падах моментално. Сякаш имам котва на задника. Но започнах да се държа за нещо и да пускам все повече с напредване на “тренировките”. Накрая само си стана. Сега ако съм в удобни гащи мога цял ден да седя така и да ми е удобно. Гърба изправен, ходилата здраво на пода и най-готиното - чувство за конфорт.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.07.10 20:49.
и аз падам.яко назад.мъчих се да клякам с мегао-голям разкрач.пак доста трудно.
сега преден клек с 2 малки подложки под краката ми е по-удобен.но клека с щанга на гърба си е класика :) ще пробвам както казваш ;)