казано от az100yan на 27.07.10, 11:39:
Бате,ти некъв комплексар ли си,че да се хвалиш из форумите каква кола си карал,с кой се ебаваш,как си бил някви 60 кг сополанковци,пушиш ганджа,пиеш стромба и да не изреждам още кво...Твоето самочувствие граници няма.
:D (tmi) (bow)
Нормално, келешка му работа.
Ако пък такъв селянин ме блъсне и по чудо оцелея - ще му строша и ръцете и краката, но ще го оставя жив :D
казано от emzo на 27.07.10, 11:43:
Ако пък такъв селянин ме блъсне и по чудо оцелея - ще му строша и ръцете и краката, но ще го оставя жив :D
Ти от толкова бърнъри, едва ли ше УмрЕш :D
Корп, това ми напомня, че и аз трябва да почна да го гледам- саута де :D
иначе- но комент...
27.07.10
12:03
Оооо сигурен съм, че при такава ситуация фантазията ти може да се развихри повече от това :D
Поне аз съдя по себе си ;) Имал съм случай, дето бакшиш потроши член на семейството ми и се размина без законови санкции щото беше връзкар, но връзките го спасиха само от това ;) Човек като види роднина или приятел в болница - главата му може да роди доста извратени идеи за това по какъв начин да си го върне, а и в такъв момент всичко което му направиш ти се струва много малко и недостатъчно ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.07.10 12:04.
Той ако се блъсне с такава скорост, няма да има нужда ти да му ги чупиш :D
27.07.10
12:08
Момчета,от месец-два съм занемарил тренировките,поради независещи от мен причини и от утре смятам леко по леко да се подготвям и да влизам във форма,за да мога зимата да тренирам нормално.Та чета днес блога на Петко и реших да започна да тренирам по тази програма,като се стремя да покачвам тежестта с всяка тренировка:
Тренировка едно.
А. Набиране на лост или скрипец до гърдите
Б. Раменна преса по избор (с щанга или дъмбели, от стоеж или седеж - варианти има много)
В. Мъртва тяга (класическа, сумо или румънска – според структурата на тялото и целите)
Тренировка две.
А. Гребане с щанга, дъмбел или на скрипец
Б. Лежанка (може и наклонена) или кофички
В. Клек с щанга (или преден клек)
Мислех да я променя малко,да сложа клека и тягата първи или някакви олимпийски движения,но се отказах.Целта ми е просто да вляза леко във форма,за да мога зимата да тренирам тежко(за моите възможности де :) )Сериите ще са 4 за упражнение,а повторенията 6-8.Може да вмъкна някое упражнение за преса.Ще тренирам 3 пъти в седмицата и постепенно ще оправям и изчиствам храната от боклуци.Та какво мислите?
27.07.10
12:09
казано от head_hunter на 27.07.10, 12:03:
Оооо сигурен съм, че при такава ситуация фантазията ти може да се развихри повече от това :D
Поне аз съдя по себе си ;) Имал съм случай, дето бакшиш потроши член на семейството ми и се размина без законови санкции щото беше връзкар, но връзките го спасиха само от това ;) Човек като види роднина или приятел в болница - главата му може да роди доста извратени идеи за това по какъв начин да си го върне, а и в такъв момент всичко което му направиш ти се струва много малко и недостатъчно ;)
Бате помисли някой с повече връзки .. ти добре шъ го пречукаш, ама после няма да те намерят. ;) Или пък в някоя канафка/река/язовир. :D
Нищо не остава безнаказано в крайна сметка.А това че ти и сега мислиш така е доста жалко...
27.07.10
12:15
Има много ненаказани, спокойно. ;)
Айде чао, заминавам за Варна.
Абе какво му се нахвърлихте :) Да се фука из форума като иска. А, питбуле, да имаш връзки не значи да кажеш на някой батка “здрасти” - само да отбележа, не ги знам твоите какви са.
27.07.10
12:17
Много филми гледате,ей!
Въпросът е,че има много хора,които си мислят,че светът се върти около тях и могат от всичко да се измъкнат безнаказани(не визирам тук теб) и им е много трудно,когато се намери някои честен човек с принципи и им разкатае фамилията.Но да,в България не можело да се намерят такива,имало война по пътищата...Ами,ако ние не променим мисленето си и държанието си,то кой ще го направи?
пп.Има ли коментари за програмата ми :) ?
Абе така е, но просто е очевадно, че лъже..... 240 къде ще се вдигне в Бълария..... Кола за 60 бона все ги е вдигнала, но и да може просто няма къде.
27.07.10
12:24
казано от p17bull на 27.07.10, 12:09:
Бате помисли някой с повече връзки .. ти добре шъ го пречукаш, ама после няма да те намерят. ;) Или пък в някоя канафка/река/язовир. :D
Много относително е това, което казваш. Много зависи от подготовката през която е минал дадения човек. Много зависи дали ще се разбере от кой идва всичко. Хора с такова поведение нямат като проблем само един човек ;)
Все едно се разбра кой или кои свитнаха толкова много известни престъпници. Всичко е много по-сложно от казаното. Въпроса е да си поставиш нещо за цел и да имаш необходимите знания и умения ;) И има доста по-гадни неща от това да го пречукаш - може цял живот да му се иска да е умрял в онзи момент. Физически можеш да го убиваш дори седмица - все някога умира, но има доста по-страшни неща ;) Представи си да кажем, че някой ти отнеме един крайник, едно око, ухо абе изобщо те остави да водиш живот като половин човек - елементарен пример. Замисляйте се какви ги вършите. Има всякъкви психопати готови на много кофти неща за нищо. Виждал съм какви ли не неща и продължавам да виждам. Разбираемо е - малък си, но нещата не се изчерпват с колата за 60 к или връзките. Промени си начина на мислене - ще живееш по-дълго и по-спокойно, ще можеш да се радваш на колата за 60 к и още доста други неща. Този начин на мислене не е донесъл на никой, нищо хубаво. Дано с годините ти уври главата и дано не е по трудния начин.
казано от Миsh0 на 27.07.10, 12:22:
Абе така е, но просто е очевадно, че лъже..... 240 къде ще се вдигне в Бълария..... Кола за 60 бона все ги е вдигнала, но и да може просто няма къде.
Ооо, има, има ...
И кола за много по-малко пари може да ги вдигне в същност. Но това е съвсем друга тема.
Мнението беше редактирано от Madboy на 27.07.10 12:38.
27.07.10
12:57
По магистралите може, че и повече ;)
Всеки, който има 20 свободни минути да припадне от смях : http://www.southparkstudios.com/episodes/251891/
27.07.10
13:35
It’s all pee…
Хаха,най-много ме изкефи как пикаха върху маймунките и се чудеха защо побесняват :D
казано от korpusito на 27.07.10, 12:57:
Всеки, който има 20 свободни минути да припадне от смях : http://www.southparkstudios.com/episodes/251891/
:D :D :D :D :D хаххахааххахах
казано от Миsh0 на 27.07.10, 14:05:
Family guy е класи по-добро от South Park и Simpson’s взети заедно.
нИ позна ;)
А пък моя врат е дебел, ‘щото сам си върша работата и нямам ник’ви връзки.
Imma badass. oke?
казано от korpusito на 27.07.10, 14:17:
казано от Миsh0 на 27.07.10, 14:05:
Family guy е класи по-добро от South Park и Simpson’s взети заедно.
нИ позна ;)
Ти изобщо гледал ли си го ? :)
27.07.10
15:28
Тука някои дечица няма да е лошо да излязат от форума за 4-5-6 години, след това да влязат и да си се червят на простотиите.
27.07.10
15:31
Абе пичове, неска правих гръб и крака, тежка тренировка и като са върнах веднага 3 лъжици мед след 15 минути 40грама суроватка (30 грама чист протеин), след колко време мога да изям един ГОЛЯМ омлет така че да няма изхабени белтъчини :D Половин/1 час кажете колко :D
27.07.10
15:46
Това с перченетo… Си е чисто избиване на комплекси ;)
Ако може някой да отговори бързо на горния ми въпрос ще съм много thankful :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 27.07.10 15:46.
Е, отговарям ти - започвай с омлета. :)
Ако се по-късно се разколебаеш, дали е усвоен, опукай още един. :)
http://vbox7.com/play:e456c70e това май е най-добрият епизод на саут парк :Д
27.07.10
16:20
Омлета е изяден :P
Мнението беше редактирано от Vask0 на 27.07.10 16:23.
казано от p17bull на 27.07.10, 12:09:
Питбуле, някои хора изпращаха други в канавката, докато накрая в един хубав ден ги намираха самите тях в някоя канавка. И не можеше да се разбере как са попаднали там. Щото и те вече не можеха да обяснят. Ако имаш поне малко мозък в главата, съветвай баща си да не се прави на някакъв Рамбо. Ама той май е на твоя детски акъл както виждам. От беззаконията на такива като вас има вече хиляди убити невинни по пътищата,хиляди ковчези, некролози и жени в черно. Затвор за вас. И за тия връзки дето се хвалиш с тях, може да се заинтерсува Цветанов и колегите му. Че тоя форум се чете и от куките. Имат и отдел “компютърни престъпления” и лесно могат да те открият спецовете им.
Ехее какво се хабите заради p17bull не виждате ли, че е на 15! В такива моменти ми се иска да бяха оставили казармата....
27.07.10
16:54
Абе верно баща ти ко разбере как се хвалиш насам натам, щи опъне ушите че може накрая той да го изяде ;)
27.07.10
17:06
Аз се чудя защо изцепките на не грамотния p17bull не са стигнали до темата с бисерите :)
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 27.07.10 17:10.
27.07.10
17:47
казано от emzo на 27.07.10, 17:28:
Ako зависеше от мене щях да му лепна 1-2 месеца бан.
Що толкова малко? (dull)