27.07.10
18:25
Може би почти всички я усещат.. :D
27.07.10
18:33
Абе така е, но просто е очевадно, че лъже..... 240 къде ще се вдигне в Бълария..... Кола за 60 бона все ги е вдигнала, но и да може просто няма къде.
Te т’ва е за бисерите. Че пътищата ни са зле- така е, но си имаме и хубави отсечки. Не е кой знае колко трудно да се вдигне тази скорост, даже това е доста слабо. Имаме някое друга отсечка сгодни да се поддържа за 3-4 км скорости от типа на 320-335 км/ч.
А относно това дали е скъпа или не, нужни са ти 3000 паунда и една Супра би-турбо 330whp, за да ги направиш малко над 300+ поне по километраж. :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 27.07.10 18:34.
27.07.10
18:52
Лапе,селяни сте и сега ще ти кажа защо.Само един истински селянин ще тръгне да се хвали, колко му струва колата и как кара.Странното за мен е,че хората се хабят да ти отговарят на пубертските изказвания!
Тоя човек хич не му пука,че ще се забучи някъде със сина си в колата. И край. Колко некролози съм виждал в “24 часа” на татковци със синчетата си. Има и безотговорни бащи за съжаление.
27.07.10
20:46
Да не ти говора, че в една тема разправяше за бой с питбули и подобно. Ако е вярно с това вече баща му и смъртно наказание трябва да му лепнат, бой с кучета нема такива болни извратени мозъци братко..
Човече, разбирам защо смяташ, че си прав и ти влизам в положението, но ако това те впечатлява, значи имаш истински бегла представа за това колко “болен” може да бъде човешкия мозък. :)
п.п.
1. Това беше преди почти половин година;
2. И ти ще риташ клетката след два месеца I, Bodybuilder (при нея ги няма големите три);
3. Изказването означаваше, че просто се отказах от идеята да посвещавам 2010 на визията.Но сега вече не става дума за сила. Вече става дума за атлетизъм. Дума, която комбинира сурова сила с експлозивност, аеробна и анаеробна силова издържливост.
И без това от месеци не правя нищо. Ще видиме дали това ще разпали пламъка. Под това имам предвид олимпийските движения, тичането и комплексите, които ще вкарам сила веднага след като усетя адаптация от страна на тялото към тичането до нас (5км. не са толкова малко).
Да,оправдания 1,2,3… Винаги си бил добър в изказванията и думите,но те не оправят представата ми за твоята промяна,както и да е. Не ми отговаряй,не ми се говорят празни приказки,ще следя дневника ти (ако го водиш) и ще видим какво ще излезе от теб в бъдеще.
Уау! Мисля, че имаме един съвсем нов Pandiz тук? Пораснал и отговорен, с цели и мотивация. И виж го само, вече е изял цялата кофа прагматизъм, но понеже му е малко, е подправил с високомерие, направо ме кара да се чувствам като седем-годишен на първия учебен ден без никого да познава и без никой учител да му съчувства.
И e щипнал различни сегменти от “вдигачи” от форума, които уважава и на които подражава! Грешка, той вече никому не подражава, той е взел достатъчно и сега е готов да хване всичките цветове на дъгата под форма на ленти пластелин и да ги смачка на една топка и да нарече себе си човек с установена самоличност!
(предисторията на множеството лични съобщения, които си премятаме е накратко, че преди се състезаваше с мен, когато бях по-силен от него, но реших, че искам да си почина и да започна от начало, много по-бавно от преди, но сега той ме задмина вече като си чешам ташаците от месеци и не ме мисли за супермен)
Ваньо, ако не си разбрал до сега, съм саркастичен и умишлено заменям с ирония някои неща, които ти мислиш и вършиш.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.07.10 22:02.
27.07.10
23:41
По - ЗДРАВИ!
Обещавам да стана рано...
Колко рано - 6 часа ли? Използвай факта, че имаш възможност да си поспиш до по-късно, защото може да дойде момент, в който и да я нямаш. На мен най-късното ми ставане е било в 9, искало ми се е да си поспивам поне през почивните дни до по-късно ама не става, а не лягам рано - обикновено към 12 часа.
Аз станах като и за вас, момчета....:D
karpi, и аз съм като теб.... не мога да спя до късно, маааакс 9:30-10:00 през почивните дни, колкото и късно да съм си легнала предната нощ/сутрин..
Мнението беше редактирано от libra на 28.07.10 04:22.
28.07.10
05:05
Обещавам да стана рано...
Ти обеща, а аз станах :D
Отпуска съм мамка му и не мога да спя до късно :(
Иначе като трябва да ставам за работа хич не ми е проблем да е успя :D
28.07.10
06:36
Абе така е, но просто е очевадно, че лъже..... 240 къде ще се вдигне в Бълария..... Кола за 60 бона все ги е вдигнала, но и да може просто няма къде.
Te т’ва е за бисерите. Че пътищата ни са зле- така е, но си имаме и хубави отсечки. Не е кой знае колко трудно да се вдигне тази скорост, даже това е доста слабо. Имаме някое друга отсечка сгодни да се поддържа за 3-4 км скорости от типа на 320-335 км/ч.
А относно това дали е скъпа или не, нужни са ти 3000 паунда и една Супра би-турбо 330whp, за да ги направиш малко над 300+ поне по километраж. :)
Принципно колега има отсечки дето може и 540 да се вдигне.
Е така например, ма не със супра , а с чисто нова бмв седмица - разбирай кола залепена на пътя, с двигател 5+ литра(говори ли ти нещо за оборудването на колата?) един младеж на твоите години от бургас возеше две мацки по магистралата. Тва е най хубавата отсечка в страната, даже по хубава от изхода на софийската магистрала.
Според експертизата е карал с 190 до 200.
Прехвърчал е в отсрещното платно и тримата герои са обезглавени.
Не е губил управление на колата. Не е правил резки маневри. Няма и познатичт дебел спирачен път, освен в насрещното платно, по таван. И по глава, явно.
Вероятната причина: неравност + вятър. Има едно място към айтос/карнобат където духа повече.
Я каже сига пак за турбините и супрата? Този чуден японски москвич....
Ше вземате кокошкарници, дето се носят под мишница(те и затва много вървят, просто килограмите им на кон са малко, ама пък това се познава после при сблъсъка), ше ги турбинирате и ше карате с 330 ? Така ли ставало?
E като за неработещ човек 8 мисля е добре? Иначе съм имал един период около година, когато работех на 2 места и ходех в университета- спях по 3-4 часа на денонощие... сега си наваксвам... а и свърших полезна работа вече- взех си 6 литра мляко и малко масло :D
E като за неработещ човек 8 мисля е добре? Иначе съм имал един период около година, когато работех на 2 места и ходех в университета- спях по 3-4 часа на денонощие... сега си наваксвам... а и свърших полезна работа вече- взех си 6 литра мляко и малко масло :D
8 часа е много добър час за ставане. А какво ще ги правиш тия 6 литра мляко, не са ли ти много?
28.07.10
07:57
Само ще ви поправя,точната дума е селяндур,не селянин :D
28.07.10
07:58
Пффф жените винаги стават по-рано :D
9 и 30 събуждане като за мен е добре :)
28.07.10
08:22
Принципно колега има отсечки дето може и 540 да се вдигне.
Е така например, ма не със супра , а с чисто нова бмв седмица - разбирай кола залепена на пътя, с двигател 5+ литра(говори ли ти нещо за оборудването на колата?) един младеж на твоите години от бургас возеше две мацки по магистралата. Тва е най хубавата отсечка в страната, даже по хубава от изхода на софийската магистрала.
Според експертизата е карал с 190 до 200.
Прехвърчал е в отсрещното платно и тримата герои са обезглавени.Не е губил управление на колата. Не е правил резки маневри. Няма и познатичт дебел спирачен път, освен в насрещното платно, по таван. И по глава, явно.
Вероятната причина: неравност + вятър. Има едно място към айтос/карнобат където духа повече.Я каже сига пак за турбините и супрата? Този чуден японски москвич....
Ше вземате кокошкарници, дето се носят под мишница(те и затва много вървят, просто килограмите им на кон са малко, ама пък това се познава после при сблъсъка), ше ги турбинирате и ше карате с 330 ? Така ли ставало?
А новата седмица има толкова много проблеми, че в Дару вдигат ръцете повече отколкото са ги вдигали при 2.5тдс.
Никой нищо не турбинира, колега, ама гледам са ти много далечни тия теми..
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 28.07.10 08:23.
Да направя реклама на един приятел.
http://www.youtube.com/watch?v=juoeI533_dU
http://www.youtube.com/watch?v=3Ti96cPLfd4
Ша прайм албум заедно с него. : ))
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.07.10 08:42.
@head_hunter, трябват ми мнения за S60 T5
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=en&id=132666018&pageNumber=1&tabNumber=2
Нещо по-специфично да има при тоз двигател точно ?
28.07.10
09:05
http://www.youtube.com/watch?v=3Ti96cPLfd4Ша прайм албум заедно с него. : ))
Кажи че се шегуваш :D
8 часа е много добър час за ставане. А какво ще ги правиш тия 6 литра мляко, не са ли ти много?
Е те са за 4 дни- смятам да го увелича с 0,5литър на ден- че вчера ми направиха забележка за малкото калории : ), а от млякото идват много лесно и евтино заедно с протеин.
28.07.10
09:21
====================
http://www.youtube.com/watch?v=3Ti96cPLfd4
Ше го преслушам няколко пъти,зарибително е! :D
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 28.07.10 09:27.
Ако има бургазлии може ли малко информация как да се добера от гарата до автогарата ? Трябва ми да стигна до Лозенец,ако има някакви бусчета от гарата също вършат работа.Проблема като цяло е че изобщо не съм запознат с града и кой знае колко ще ме жулне някое такси :)
28.07.10
09:58
Хъммм,не ви ли звучи познато? (giggle)
Не се ебавам. Днеска даже ше ходиме на репетиции някъде.
28.07.10
10:12
Ако има бургазлии може ли малко информация как да се добера от гарата до автогарата ? Трябва ми да стигна до Лозенец,ако има някакви бусчета от гарата също вършат работа.Проблема като цяло е че изобщо не съм запознат с града и кой знае колко ще ме жулне някое такси :)
Трябва да посочиш коя точно автогара имаш предвид :)
28.07.10
10:18
Смятам, че от ЖП гарата до централната автогара задължително трябва да се вземе такси, предвид разстоянието! :D
mantodeus, говоря напълно откачени глупости! От перона до автобусите има не повече от 50-60 метра...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.07.10 10:24.
То и аз кофти си зададох въпроса :) Като имаш проблем се звънни и пита - видях че има автобуси, които ме устроиват от автогара Юг,която за късмет се намира точно до гарата.Мерси за инфото!
Иначе Запад доста далеч ли е ?
@mantodeus,това ти ли си на снимката?
Аз трябва да съм :)
28.07.10
10:43
...видях че има автобуси, които ме устройват от автогара Юг, която за късмет се намира точно до гарата.
Абсолютно - излизайки от ЖП гарата ще стъпиш на автогарата. На самата автогара трябва да се ориентираш къде е информацията, за да разбереш от къде точно тръгват автобусите, които те интересуват. Таксита не препоръчвам - по спомен цените им са впечатляващи, за сметка на това разстоянията до курортите хич не са малки...
Майка му да *бибипам* утре съм на 2 интервюта най-накрая... бах маа му над месец чакане...
Не се ебавам. Днеска даже ше ходиме на репетиции някъде.
Кажи му на твоя приятел да си оправи английския акцент малко и да пробва да пее малко повече с белите дробове.Всъщност към на какъв вокал се опитва да подражава?
Не подражава, но си мисли, че може да пее. Тия песни са си негов проект. Това, което прави с мен бие към Евърласт, очевидно защо. Макар, че Whitey Ford може да пее, нашия човек не може, затова ще го раздаваме повече хип-хоп/блус.
СКОТА, кво толкова трудно има да си намериш работа в София като сервитьор, верно парите не са много, ма поне е работа
Тука в Пловдив всяко кафене си търси работниици...