Траш, познати бол... приятел малко... а близо съвсем няма... не върви да тръгна по улицине да се зарознавам с хора :D… извън университета няма почва(социална среда), а сега не уча... преди покрай работата ми беше добре... абе кофти и принцирно на теория е много лесно всичко...
алабала, след 1-2 години ще му се промени мисленето- имам предвид ще погледне някои неща под друг ъгъл. Иначе някои неща ги е осъзнал по-рано от мен.
Ето еин поздрав http://www.youtube.com/watch?v=kC2PIcdkdcw
29.07.10
22:04
казано от CKOTA на 29.07.10, 21:12:
деб@ тря си намеря жена... 3 форума спамя + ФБ и пак по 20-30 минути няма развитие... следя всички дневници... и не само тях... бахти скапания живот (dull)
Абе жена си трябва. Ако намериш и повече от една ще ти е екстра - сега си студент бре ;)
Аз на твойте години какви ги вършех (devil)
Сега съм си седнал на дупето (whew)
п.п. Стигал съм до конфузни сигуации - момиче ме поздравява на улицата, а аз не помня коя е (dull)
п.п.2 Пак е никое време и аз пак не спя, а утре ще се ококоря рано. Обаче попаднах на някакъв забавен проект - разгледайте трейлърите http://balgar.bg/ :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.07.10 22:08.
казано от CKOTA на 29.07.10, 22:00:
Траш, познати бол... приятел малко... а близо съвсем няма... не върви да тръгна по улицине да се зарознавам с хора :D… извън университета няма почва(социална среда), а сега не уча... преди покрай работата ми беше добре... абе кофти и принцирно на теория е много лесно всичко...
алабала, след 1-2 години ще му се промени мисленето- имам предвид ще погледне някои неща под друг ъгъл. Иначе някои неща ги е осъзнал по-рано от мен.
Ето еин поздрав http://www.youtube.com/watch?v=kC2PIcdkdcw
Ще ти дам пример - свиря на китара от известно време и ми стана второто най-любимо нещо на света, а първото НЕ са щангите, ако ме разбираш. ;)
Има групичка от 10-15 металхедс, които имат репетиционна в гаража до моя и ходят там и свирят и записват. Имах желание да се запозная с тях за да науча нещо на китарата, да създам нови контакти, да се свържа с повече хора и прочее и все ме беше срам да кажа едно мизерно “Пичове, кога сте на репетиция? Може ли да дойда да ви послушам?” при все, че ги виждам често из квартала и ме знаят като физиономия - някои са от моя блок дори. Само че хванах китарата и с един приятел ( вокала от преди няколко страници :) ) днес посвирихме и попяхме близо до тяхното място на събиране. Забелязаха ни и стана номера. :)
казано от alabalaa на 29.07.10, 21:51:
Траш, ти кво мислиш да работиш като пораснеш, що не учиш? От теб може да излезне нещо :D
Мисля да ходя от работа на работа и да бъда общ работник на много места. Да живея с малко и да имам нисък стандарт за живот. А може и да си отворя фитнес зала - имам земята, имам сградата. Тегля заем за уредите и с помощта на родителите ще връщам парите. Все пак съм в паралелка с икономика и стопански мениджмънт. До година имаме още един предмет - право. Все нещо трябва да значи тоя шит! А и ще бъда реномиран - до 20 годишна възраст ще бъда по-голям и по-силен и ще давам по смутрение съвети - някои ще бъдат достоверни и научно и от изпитано на собствен гръб подкрепени, други ще са прах в очите на летните билдъри. Звучи ми добре и ми харесва. А дори съвзем да изгасне страстта по щангите след време, ми харесва да говоря за това дори когато не го практикувам. А може би просто ми харесва да давам акъл? :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.07.10 22:15.
Траш, Хед и двамата ви разбрах- проблема си е в мен :D… но това не е ново инфо за мен : )
ПП сеа ще видя линка...
30.07.10
01:09
cod6 modern warfare 2
казано от korpusito на 30.07.10, 06:11:
Гошкоооо, чакаме да се похвалиш :)
Ехеехехеххе , korp , имаш едно от мене :) Вътре съм на първо желание :)
казано от Гошко на 30.07.10, 06:19:
казано от korpusito на 30.07.10, 06:11:
Гошкоооо, чакаме да се похвалиш :)
Ехеехехеххе , korp , имаш едно от мене :) Вътре съм на първо желание :)
Айде честито ! (party)
Мерси , на есен се започва. Чакам Десо да се включи , за да ми каже в кой фитнес ходи :)
30.07.10
07:01
Thrash тея металисти дойдоха да му са смеят ли :D
казано от Vask0 на 30.07.10, 07:01:
Thrash тея металисти дойдоха да му са смеят ли :D
Ама чакай ся, защо си мислиш, че са по-добри от него? :)
Впрочем само отбелязвам, че още преди тая спам тема да се появи, съм си мислел често да дам предложение, но все си мислех, че ще се отхвърли.
Движение за интелигентен СПАМ трябва да има!!!
http://www.youtube.com/watch?v=qv96yJYhk3M&feature=avmsc2
30.07.10
10:05
Как веднъж не остисках да не чупя яйцата когато се връщам от магазина.. :D
30.07.10
10:09
Странна птица е българският купувач...
Той изисква от продавача да получи нещо безплатно, в противен случай се чувства ощетен.
Не спирам да се удивлявам на уникалния психологичен профил на българина... Както и да е, просто споделям.
30.07.10
11:15
Ония ден я пуснах да се дърпа,даже не съм проверил дали е готова,НО ЩЕ ГО НАПРАВЯ!
п.п.Някой да има представа защо prism3d енжин ми крашва? :@
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 30.07.10 11:19.
30.07.10
12:38
http://www.vbox7.com/play:ac4316f5#commentTop
Тичам тичам тичам тичам :D
казано от cecowe на 30.07.10, 01:09:
cod6 modern warfare 2
done this already ;)
30.07.10
13:59
http://www.vbox7.com/play:ac4316f5 <- ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 30.07.10 14:02.
30.07.10
14:02
Ееее не това изби рибата :D
Хаха , явно не си играл Diablo II , аз поне от там го знам .. , прекарал съм стотици часове пред компа заради тая игра :)
30.07.10
15:38
Паладина е от WoW само на единия си герой имах 35 дена ОНЛАЙН навъртяни, добре че ги изтрих всичките :D
Верно и на диабло го има, ама на диабло максималния левъл не е 80 :D
Деба тва ЛОЛ-а съм го пропуснал- тъп ми се види... а диабло си седи винаги на компа :D
30.07.10
15:44
Ееее че без WoW на къде сте тръгнали за игри да ми говорите :D
Днес ми затвориха фитнеса . В друг не ми се ходи , а се чудя как да тренирам 1 месец , идеи ?
казано от alabalaa на 30.07.10, 16:04:
Кат оня пич на клипа ;)
Току-виж постигнеш такова тяло :D
(y) :D