28.06.10
15:20
яж питбул, ето линк
28.06.10
15:22
Ма аз искам доунлоад.
28.06.10
15:30
http://www.1vibe.net/audio/Cam_ron_Cookies_with_some_Applejuice_www.1vibe.net.mp3
save as…
или през биткомет. Тази е пълната 3;30.
Динята е 30тина калории на 100гр - да, но 100гр диня е нищо, 1 по-голям резен е поне 1 кило и вече стават 300 калории :) А аз като седна много ми върви динята и мога да изям и 3-4 кила :)
Някой беше пуснал преди време линк с една статия как се прави human flag.Търся го,но не го намирам,затова нека човекът си признае и пак пусне линка :)
Много искам да го направя.Днес се сетих,че ще е хубаво да го мога,и пробвах на едно скеле-е ама не стана :)
А бе човек, как тренираш, при положение, че си строител и умираш от работа всеки ден?
28.06.10
17:13
Не ядох,защото не мога да се задоволя дори и с 1/2 кг ;)
Ако не се лъжа,днес е първия епизод от 6тия сезон на Д-р Хаус,и макар че съм гледал целия сезон,сега ще е с БГ АУДИО и ще ги повторя сериите.. ^_^
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 28.06.10 17:13.
28.06.10
17:22
И аз гледам тоя извратен, олигофренски, изтрещял, психопатски, мегабрутален сериал. :D
А бе човек, как тренираш, при положение, че си строител и умираш от работа всеки ден?
Засега съм технически контрол,но сърце не ми дава да стоя и да гледам как другите работят,при условие,че всяка помощ би била от полза,и си работя наравно с всички.Освен когато има по-големи обекти,тогава се занимавам само с контрола на работата.Иначе е адски уморително,затова ям като разпран и гледам да се възстановявам по-добре със сън,протеин гълтам-определено помага.На последния обект смъкнах 3 кг за 10 дни :) Мизерия.
Докато сменя работата,ще е така :)
Защо винаги някакви хипита ми седят от горе на успоредката в парка като искам да тренирам...
28.06.10
18:27
Защо винаги някакви хипита ми седят от горе на успоредката в парка като искам да тренирам...
Make dips, not GWAR :D
28.06.10
18:46
Защото са нестандартни. Повечето хора седят на пейките или на земята, а те по дърветата и лостовете...нечовеци! :D
Мнението беше редактирано от radostin radev на 28.06.10 18:46.
Защо мислиш да я сменяш? Строителите взимат ок. 1500лв. мисля че е ок.
Е то не всичко е до парите, за мен примерно заплатата е само един от критериите, за да ми хареса работата :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 28.06.10 20:47.
Защо мислиш да я сменяш? Строителите взимат ок. 1500лв. мисля че е ок.
Е то не всичко е до парите, за мен примерно заплатата е само един от критериите, за да ми хареса работата :)
Един от най - важните, обаче....иначе се губи целият чар на работата, ако не достигат парите.
Хора мислил съм си да стана полицай, какво мислите ? Смисъл интересна работа. Държавна е, нама да ти кажат “ами днеска, неможем да ти платим, другият път двойно”... Горе-долу какво заплати взимат и има ли развитие в тази област ?
Мислил съм с и изанещо с информационни технологии, но всички са се ориентирали на там и е голяма конкуренцията според мен.
Майка ми също така ми предложи за “рехабилитатор”, ако не се лъжа, спомена, че е нещо като масажист, какво мислите ? :)
Един от най - важните, обаче....иначе се губи целият чар на работата, ако не достигат парите.
А ако достигат, но работата е гадна? :) Колко време ще изкараш на такава работа?
Само пример (един идеален случай): ако нещо ти доставя удоволствие, ще го правиш и без да ти плащат, даже в повечето случаи ти ще даваш пари за това. Конкретен пример - фитнеса.
Затова, трябва да намериш нещо, което да ти харесва да правиш и между другото да изкарваш достатъчно пари от него ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 28.06.10 21:04.
Хора мислил съм си да стана полицай, какво мислите ? Смисъл интересна работа. Държавна е, нама да ти кажат “ами днеска, неможем да ти платим, другият път двойно”... Горе-долу какво заплати взимат и има ли развитие в тази област ?
Мислил съм с и изанещо с информационни технологии, но всички са се ориентирали на там и е голяма конкуренцията според мен.
Майка ми също така ми предложи за “рехабилитатор”, ако не се лъжа, спомена, че е нещо като масажист, какво мислите ? :)
То и при полицаите има конкуренция ;)
Ориентирай се към това, което те влече, а не което изглежда (или ти казват), че е престижно (или добре платено) в момента.
Какъв ще е пазара на труда след 5-10 години, така или иначе трудно може да се предскаже.
А и никой не те кара да се занимаваш с едно и също нещо цял живот.
Мнението беше редактирано от Петко К на 28.06.10 21:10.
28.06.10
21:13
*600-700, а ако е висшист + 100-200лв отгоре.
Е, да, Петко, разбира се, че е така.
Преди време направих рязък завой от държавна работа в частната сфера.
Работата ми харесва еднакво и тук, и там. Сега, обаче, взимам повече за същия труд и естествено, се чувствам по-доволна.
Julius, държавната работа е наистина по-сигурна, но и по - закостеняла в един определен смисъл.
Работа за теб ще има най-вероятно, когато пораснеш.
Най - важното е да определиш за себе си какво ти доставя удоволствие да правиш и да го превърнеш във водещ мотив при избора на професия.
Полицаите по правило не започват с високи заплати, работата е твърде ангажираща и определено не всеки е подходящ за нея.
А и никоя сериозна фирма няма да ти каже:”Хайде тоя месец без заплата, следващия - двойна”. Това не бива да те притеснява.
29.06.10
05:49
Полицайте взимат 400-500 лв - мизерия. Държавна работа ли е - мизерия.
Принципно един предприемач ако съм, на държавната работа мога да гледам и с по - лошо око отколкото на такъв без.
Вече никой почти не гледа дипломата, а държавната работа... Мани, бегай!
Сори, но ако аз ще имам работа с клиенти и хора на които държа, за какво ми е един почти институционализиран тип или лелка, идващи от организация, която е законов монопол и където идеята е била не обслужване на клиента, а административното му възпрепятстване, по - скоро филтър и забавяне, отколкото свобода на клиента, а отгоре на това и е участвал в система, която в 90% от случаите е работила на принципа на корупцията и вътрешните интриги са част от разнообразието. Отделно, имал е огромни отпуски, 13-ти заплати и 1000 възможности за обучение и развитие(които е проспал най - често) и - закакво е напуснал?
Това е човек с формирана, и то грешна култура.
Полицай, ти си реши дали да ставаш бате.
Заплатата е малка, правят ти я каквото си искат, нямаш право нито на протест, нито на политическо участие, работата ти е да тормозиш гражданите и да се излагаш на опасност, а това, коеот не виждаш отвън е как началството те мачка и как цялата система работи на методиката на интриги и докладванки между колеги. Хората не те обичат, и то с право, но заради системата. А ти... ти рядко обичаш работата си, освен ак ос течение на годините сам не си промиеш мозъка. Ако имаш психката и желаниеот да се съобразиш с това(защото едва ли ще го промениш), дерзай.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.06.10 05:52.
Така и така говорите за полицаи,а винаги съм се чудил какво работи някой,завършил в Симеоново?
Така и така говорите за полицаи,а винаги съм се чудил какво работи някой,завършил в Симеоново?
Пак е полицай, но висшист, с по-висока заплата от редовия полицай на улицата и уж с повече отговорност. Да кажем, че и с перспективи за развитие...Инспекторите от всякакъв сорт са висшисти, което пък е равно на предишните им офицерски звания (съответстваха на тези в армията). За някои длъжности не се допускат/не би трябвало да се допускат инспектори и пр. с цивилно висше образование.
А обикновените полицаи с нашивките са бившите сержанти.
Пак е полицай, но висшист, с по-висока заплата от редовия полицай на улицата и уж с повече отговорност. Да кажем, че и с перспективи за развитие...Инспекторите от всякакъв сорт са висшисти, което пък е равно на предишните им офицерски звания (съответстваха на тези в армията). За някои длъжности не се допускат/не би трябвало да се допускат инспектори и пр. с цивилно висше образование.
А обикновените полицаи с нашивките са бившите сержанти.
Значи общо взето правят същото,само че вземат повече пари?
29.06.10
07:33
Не правят точно същото, например не одят по патрулки.
А като чу за по - висока заплата, да не разбра че е с хиляда лева по - висока? Минимално отгоре си и възможносите за растеж са ... негарантирани.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.06.10 07:34.
Аз всъщност точно след 12ти клас си мислех да изкарам курс за полицай, то същото ли екато висше или по-ниски заплати и по-малко права, или си е като редовен полицай, на 400-500лв ?
29.06.10
11:50
Аз също имам желание да завърша подобно учебно заведение. Но желанието не е породено от “държавната заплата”, малките наеми на жилищата и т.н.
Мисля си, дали сферата на МВР-то е по-добра от военната? Къде имаш повече перспективи? Струва ми се МВР-то, а?
Искам да уча едно от тия трите- икономика, сферата на МВР-то (Симеоново), военна академия (Г.С.Раковски).
Икономическото образование се изкарва трудно, но ти дава много перспективи ( имам връзки в тая сфера :D ).
МВР-то ми е малко мътна работа, но работата като комондос много ми допада. Въпреки рисковете, неголемите заплати и т.н. Винаги съм мечтал за такава работа.
Военните - като се сетя за състоянието на БГ армия, не ми се работи за такова учреждение. :)
Мнението беше редактирано от radostin radev на 29.06.10 11:51.
29.06.10
12:13
Лелее, не гледайте филма Circle of Pain. Просълзих се от тъпня.
Икономическото образование се изкарва трудно, но ти дава много перспективи ( имам връзки в тая сфера :D ).
Няма нищо трудно, ако четеш няма да имаш проблеми с вземането на изпитите. Кое му е трудното - счетоводството ли - проблемът при него е че всичко е навързано и ако не си схванал началото наистина няма как да се справиш по нататък. Правото или ИТ да не е по-лесно. С постоянство, упоритост и много, ама много четене всичко се постига.
29.06.10
12:30
Мисля си, дали сферата на МВР-то е по-добра от военната? Къде имаш повече перспективи? Струва ми се МВР-то, а?
:)
Зависи какви перспективи търсиш. Да те застрелят, или... :) ?
Армията е с нива над мвр и като пари, и като перспективи и катоструктура, знания, умения и власт... стига да се насочиш правилно и да вземеш подходящо образование. Танкистите не мисля, че имат много перспективи, не знам...
/и по принцип в армията перспективата зависи от междунароф=дната обстановка, не от тазгодишния бюджет.
Навсякъде перспективата ти зависи и от теб,но в мвр мисля повече ще те спъват,
29.06.10
13:03
Аз съм ЗА шофьор при военните! ;)
Помислете защо! ;)
——————
Хъх,и на този дизайнер му трябвало портфолио,тццц..
29.06.10
13:05
Аз съм да хода да си блъскам и да си контролирам бизнеса докато почивам. :)
29.06.10
13:09
Я попей малко,какъв ти е бизнеса,може и аз да мога? ;)
29.06.10
13:13
Я попей малко,какъв ти е бизнеса,може и аз да мога? ;)
Като порасна бе, т’ва са ми мечтите. ;д
Деба, голяма скука бе............................................. Кажете някоя дебилска комедия ?
29.06.10
13:46
The Dukes of Hazzard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://zamunda.net/details.php?id=70262&hit=1
Мнението беше редактирано от Питбула на 29.06.10 13:46.