26.06.10
20:21
Г/д два дена с Годсмак и Рамщайн,и “Женени с деца” и света ми е крив.. :D
‘Сички ме дразнят,викам за няма нищо..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 26.06.10 20:21.
26.06.10
20:29
Продажбата на хранителни добавки във форума е забранена!
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.06.10 22:44.
26.06.10
22:43
Да ви имам откъсаните доставчици! Никога няма да плащам нет, не че сега плащам (nfun) wep може и да успееш. Ама знай, че трябва да има трафик по рутера
И wpa съм разбивал, но в пъти по-трудно. Виж за wpa2 още не се е похвалил някой. Повечето слагат само пароли, но си е друго да затрудниш малко начинаещите хакерчета с филтър по мак адрес, изключване на DHCP-то. Ако ще се мъчиш да хакваш нещо - хаквай самия рутер, а не защитата на връзката. И един жокер - Руснаците имат доста интересни виждания по въпроса ;)
Това на head_hunter за хакването на рутера, не му разбирам точно идеята, в крайна сметка целта не е ли собственика да не разбере че му крадеш от трафика и да си цъкаш истимаро нет for free??
Иначе, ясно, това ще е тоталното “хакване”.
Ти пак го хакваш без да се усети собственика /няма да му сменяш паролата за достъп/, а просто си добавяш твоя мак адрес и още едно IP, но това се прави в случай, че е спрял DHCP-то и е направил ограничение по мак адрес. ;) До такъв метод се прибягва и в случай, че ключа е wpa или wpa2 и до сега не си хаквал подобно нещо - просто това е по-лесния вариант, но до колко е по-бързия зависи от много фактори. Да се похвалиш ако го разбиеш :)
Забранявате продажбата на добавки, пък за какво си говорите. :D
Добро утро, свят!
Мнението беше редактирано от emzo на 27.06.10 07:10.
(fubar) На някаква кола пред блока алармата е полудяла, пищи нон-стоп от 2 часа насам. Дано му падне акумулатора скоро, че иначе ще му оставя поздрав на предния капак (devil)
27.06.10
09:45
В кой квартал си?
Отиваш и му разглобяваш мигача(тия малките дето са)- вадиш крушката и с нещо даваш на късо- почти 100% успеваемост- пада бушона и млъква...
27.06.10
10:11
Другият вариант е с бухалката.
27.06.10
10:41
http://www.youtube.com/watch?v=QNqaGC68cxE
поздрав за всички тупалки
27.06.10
12:57
http://www.dnes.bg/crime/2010/06/27/12-godishno-momche-e-otkrito-obgoreno-v-trafopost.93479
:(
27.06.10
14:10
Запалих кашона при мисълта,че дневника МУ свети в жълтоооо! :D
Хора моля ви спешно ми кажете, че се съсипах от яд. Кое е правилното изпълнение, защото един човек ми каза, че не го правя правилно гребането с дъмбела.
Моят начин
както човека каза
Изпълнението на Лазар Радков
От това което виждам, според мен азси го правя правилно, моля ви помогнете ? (shake)
27.06.10
18:45
Приятелю трябва ти повече увереност в твоето аз.
Приятелю трябва ти повече увереност в твоето аз.
+ спокойствие, как може такива неща да те карат да “умираш от яд” (tmi)
Правилно го правиш! Стига само се чуди за какво да попиташ - давай малко по усет! И вземи повече кила - нищо не натоварваш в случая.
Правилно го правиш! Стига само се чуди за какво да попиташ - давай малко по усет! И вземи повече кила - нищо не натоварваш в случая.
Попринцип правя с по 25кг, но след като ми казах, че не ги правя правилно направих тази физиономия (tmi)и свалих кг.Клипчетата иначе бяха после в нас когато се прибрах (след тренировката), и просто тази гира ми беше под ръка.
Друг е въпроса, че по моят начин го усещам повече.
Значи в случая аз го правя правилно, а не както ми каза той, нали? Значи на човека със сакчето, 3те добавки и кърпата следващият път, аз ще му покажа как се прави. :)
ПП. Извинявам се ако съм ви рздразнил, но пак казвам, търся по-правлия път към прогреса :)
Мнението беше редактирано от Julius на 27.06.10 20:17.
Трябва да го правиш като Лазар. Това е най-правилният начин! Твоят е неправилен.
Миро, бях те помолил да мислиш преди да пишеш...
Julius, никаква увереност нямаш, както ти казаха колегите, това товари излишно като цяло- бъди по-уверен добре се справяш : )
Хора моля ви спешно ми кажете, че се съсипах от яд. Кое е правилното изпълнение, защото един човек ми каза, че не го правя правилно гребането с дъмбела.
Моят начин
както човека каза
Изпълнението на Лазар Радков
От това което виждам, според мен азси го правя правилно, моля ви помогнете ? (shake)
Julius, бъди по уверен в себе си. Това е от голямо значение за успеваемостта на почти всяко начинание в живота. Начина на изпълнение на дадено упражнение може да бъде различен, важно е да го усетиш, че работи и натоварва точно този мускул, който тренираш. То е хубаво да се вслушваш в съветите на по опитните от теб, но това не винаги е гранция, че са по-добри от теб. Винаги имай едно на ум.
Хайде повече вяра и позитивизъм ;).
Благодаря ви, настина. Явно трябва да поработя над увреността си прави сте (wave)
Благодаря ви, настина. Явно трябва да поработя над увреността си прави сте (wave)
Има си определена база, основи. Останалото е по инстинкт и усет.
28.06.10
09:24
Има си определена база, основи. Останалото е по инстинкт и усет.
Да, но след като имаш базата и желаеш да обработиш специфичен детайл, то точното изпълнение взема превес. Защото гребане с 1 ръка с дъмбел може да правиш за доста части по гърба ти. Може си играеш с положението на китката, с експлозивна част, да го правиш на мечката, или даже на смит-машината. Дори 1 сантиметър по-настрани да ти е лакътят и вече засягаш други мускули. Като си направил масата и издялал симетрията, то вече тънките детайли са това, което ти дават победата в състезанието. При неподкупени съдии де :)
28.06.10
14:45
Подател: tikvinik
Тема: т
Дата: 2010-06-28 16:33
Получатели:
питах кои може да ми помогне немоа да разбера ти културист ли си да давас акал насякаде без да разбира6
———————————————————-
Подател: cecowe
Тема: RE: т
Дата: 2010-06-28 16:38
Получатели:
CC:
Префесионалист съм от 2000 г. Напиши в нета “Рони Колман”.
—————————————————————————————-
Дата: 2010-06-28 16:40
Получатели:
даже сигорно прая поице раоти от тебе ти за малумен ли ме взема6 рони колман е световно известен ....
28.06.10
14:49
Дата: 2010-06-28 16:33
Получатели:
питах кои може да ми помогне немоа да разбера ти културист ли си да давас акал насякаде без да разбира6
———————————————————-
Подател: cecowe
Тема: RE: т
Дата: 2010-06-28 16:38
Получатели:
CC:
Префесионалист съм от 2000 г. Напиши в нета “Рони Колман”.
—————————————————————————————-Подател: tikvinik
Дата: 2010-06-28 16:40
Получатели:
даже сигорно прая поице раоти от тебе ти за малумен ли ме взема6 рони колман е световно известен ....
(tmi)
Ако беше написал Христомир Христов можеше да се фане. :D
28.06.10
14:53
Виж, не се сетих.
28.06.10
14:56
Хора, никъде я не намирам. ;(
Мнението беше редактирано от Питбула на 28.06.10 15:01.
28.06.10
15:09
Динята захар има,нали?
Ох,как ше си хапнаааа! :D
28.06.10
15:10
Яж бе. Нали знаеш водата има 3 състояние .. твърдо, меко и диня. ;)
п.п 30 калории на 100 г. К’во му плащаш. ;д
Мнението беше редактирано от Питбула на 28.06.10 15:11.
28.06.10
15:16
ДНевно ям по 2-3 кила диня.
Вчера купих 2, едната 8, едната седем кила и в момента имам половината от малката ... Вкъщи сме само аз и жената.
И слабея. Доказано, вече няколко години. Нема по щастлив от мене летно време, тъпча се с дини на корем и нищо ми няма, освен ч временно ми се издува стомаха.
Така че не й смятай калориите, значение има предимно ако я ядеш с други храни, сама по себе си даже подобрява метаболизма.
Пак, не прекалявай, но е направо супер.
28.06.10
15:18
http://www.unpiano.com/music/wp-content/music/camron/cookies_applejuice.mp3