Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от emzo на 29.09.10, 08:52:

Зали в Бургас бол :)

Ами, не думай :)

29.09.10
15:50

Да ве, пък тебе за 2 месеца в бургаско, в нито една не те видях :D :D :D

казано от emzo на 29.09.10, 15:50:

Да ве, пък тебе за 2 месеца в бургаско, в нито една не те видях :D :D :D

Няма и да ме видиш, тя е секретна в мазата на енергото, вдигаме жици, макари и трансформатори  :D

Абе, само на мен ли нещо ми се прецаква abv-то

AZ

29.09.10
17:06

Някой от шопчетата няма ли да ходи на концерта на Енрикето бе? :D

като за безплатно ще е егати гъча...

GO

29.09.10
18:05

Чета одеве,че блъснали Д.Димитров на столично кръстовище,т’ва скоро ли е или е нещо остаряло?  :x
Някакво бмв го зашматаросало,бмв-то смачкано до неузнаваемост,пишеше,че хамъра бил със смачката странична врата и Митко е непокътнат..

29.09.10
18:12

Днеска как затапих даскалицата по история. Направо я заврях в кучи гъз. Един съученик разтваря суроватката и тя го гледа отчаяно и каза “как можете да си го причинявате това на здравето”. Беше ясно какво трябва да направя. Натам се досещате. Най-обичам да затапвам напълно некомпетентни хора. Сякаш си им зашлевил шамар, въобще не разбират от къде им е дошло.

Само така.

29.09.10
18:57

http://vbox7.com/play:9ef70c7a roflmao HAHAHAHAHAHAHAH

29.09.10
19:01

Интересен факт- имам един лаптоп на който му се е скапал уина и ми го донесоха за преинстал- влизам в биос и настройвам буута- добре де ама не ще завърта сд.то а не буутва- стар е и не може през флашка... умувах едно друго и реших да разфасовам моя и да взема от него сд и о чудо- проработи... натам лесно, обаче аз реших да задълбая взех това сд, което не буутваше и го забодох на мойта машина- е не буутна отново, добре обаче като вляза в уина си чете дискове- бива, а?

Мнението беше редактирано от Мирослав на 29.09.10 19:16.

29.09.10
19:19

казано от Thrash на 29.09.10, 18:12:

Днеска как затапих даскалицата по история. Направо я заврях в кучи гъз. Един съученик разтваря суроватката и тя го гледа отчаяно и каза “как можете да си го причинявате това на здравето”. Беше ясно какво трябва да направя. Натам се досещате. Най-обичам да затапвам напълно некомпетентни хора. Сякаш си им зашлевил шамар, въобще не разбират от къде им е дошло.

Хахах, разкажи ни малко да се посмеем бе :)

29.09.10
19:31

казано от Thrash на 29.09.10, 18:12:

Не че разбрах нещо ама от стила ти на писане и мислене, си личи че си на около 17-18г.

:D

29.09.10
19:37

казано от CKOTA на 29.09.10, 19:01:

Интересен факт- имам един лаптоп на който му се е скапал уина и ми го донесоха за преинстал- влизам в биос и настройвам буута- добре де ама не ще завърта сд.то а не буутва- стар е и не може през флашка... умувах едно друго и реших да разфасовам моя и да взема от него сд и о чудо- проработи... натам лесно, обаче аз реших да задълбая взех това сд, което не буутваше и го забодох на мойта машина- е не буутна отново, добре обаче като вляза в уина си чете дискове- бива, а?

Ко рьечи ? :D :D :D

GO

29.09.10
19:44

Презапиши го наново,направи буутабъл диск,а и да - нормално е на лаптоп да прави проблеми диска за уиндолс,при мен също го е правил тоя номер,убунту/макинтош/линукс си работят,инсталирам ги без никакъв проблем,а стане ли въпрос за уинбоза нищо не иска,ако е по-мощен пробвай с уин7..
Ако ли не какво ти коства да му сложиш убунту?

29.09.10
19:49

Това може само да ме радва. Остава и да звуча като чичко.

Иначе редовното. Нищо, което да не ви се е случвало. Трябваше да й вадя с ченгел от устата всичките вреди от протеина, после трябваше да й обяснявам защо е останала с такова впечатление за един най-обикновен протеин само заради оня блог по БТВ за стероидите и прочее. Общо взето си мисли, че има някаква обща култура, но всъщност греши точно толкова, колкото на повечето от тук майките и бащите ни. Отрова. Като им покажеш другата страна просто се учудват, защото едно че не очакват от теб да знаеш толкова много за това, друго че преобръщаш представата им за цялата тема.

Майка ми съм я възпитал вече :) Пак ми реве, че “здраво(healthy) момче насила се разболява”, но е търпимо :)

29.09.10
20:22

Деe*ба,днес не знам внушил ли съм си или е така но забелязвам че дясната ми гърда има малко по-развита долна част от лявата ;x.За долни права кофички.Някакви съвети?Гърдите са ми най-добре развити.Гръдната обиколка ми е 117.Имам маса в тях,но днес забелязах леко това и се Sad-нах ;( ...

29.09.10
20:29

Корп, ще включа на шумеро-акадски другия път та дано ме разбереш :D

Гога, аз се оправих инсталирах го... доре знам защо става така OEM лиценза дето върви с желяозото- иначе пробвах 4-5 различни версии на уин преди да достигна до прозрението :D… и не го правя за мен за това и не качвам друго. Сега приключих ще му върна на този лаптоп неговото си сд, а на моя моето и готово... иначе има вариант да не може на по-нов лаптоп да се качи ХП, заради защита, но и това се оправя с флаш на биоса повечето пъти... бе има ли желание има и начин ;)

GO

30.09.10
03:11

казано от CKOTA на 29.09.10, 20:29:

бе има ли желание има и начин ;)

(nod)

30.09.10
07:26

Само да ви кажа, че скуката е лудница...

30.09.10
10:10

Вчера бях на концерта на Мтел . ГолЕма цигания , лоша организация... , иначе видях Николаев :) Други от форума имало ли е ?

30.09.10
10:27

libra е била на първия ред :P :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 30.09.10 10:28.

30.09.10
12:48

Ако пръднеш по време на секс...

http://men.hotnews.bg/n/ako-prudnesh-po-vreme-na-seks.9195.html

-Кийп фъкин’

Най-добрият начин да покажеш, че нищо не се е случило е да се държиш така, сякаш нищо не се е случило. И какво пък толкова се е случило – пръднал си, не си се насрал върху нея, нали? Продължи си ебанчицата харабийската и хич да не ти е!

-„Дръжте крадеца!“

Единственото нещо, което сме запомнили от часовете по псиохология от гимназията е, че нападението е най-добрата защита. Въпросът „Ти ли пръдна?“ би бил едно много нагло, но и тарикатско измъкване от деликатната ситуация.

-Дишай през уста

Бомбата е хвърлена! Жертви ще има, но важното е ти да оцелееш! Затова инхалирай смело през устата, пък ако момата даде фира, значи не става за твоя бъдеща невеста, щом не носи на невинните ти подпръцквания!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ох не мога

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 30.09.10 12:49.

АН

30.09.10
12:56

Не можеш какво?

Може би от половин година не съм ял сготвено яйце :| Само сурови....

HE

30.09.10
13:26

tra^la^la Изби рибата тука трима човека се търкаляме от смях  :D

GO

30.09.10
13:53

Ютуб на български,дано вече обезателно съборят ЖъбокС!

Ясно е какво ще се случи през 2012-та - Бойко Борисов ще срещне Чък Норис...

30.09.10
14:48

казано от head_hunter на 30.09.10, 13:26:

Станахме 4-ма. :D

казано от Кольо Пияндето на 30.09.10, 14:11:

Ясно е какво ще се случи през 2012-та - Бойко Борисов ще срещне Чък Норис...

Горкия Чък Норис

30.09.10
15:29

казано от Стоянчо на 30.09.10, 14:48:

казано от head_hunter на 30.09.10, 13:26:

Станахме 4-ма. :D

Пет, пет :D :D

П.П Някой ще ходи ли на мач :P

Мнението беше редактирано от korpusito на 30.09.10 15:30.

о аз ей сега хапнах боб с яйца и работата е DANGER ZONE отзад ....

30.09.10
15:55

Ха ха, добро е тва. Сещам се за някои истории :D

30.09.10
16:09

казано от gogata2427 на 30.09.10, 13:53:

Ютуб на български,дано вече обезателно съборят ЖъбокС!

Как се прави?

30.09.10
16:13

На мен си ми стана само на български :) Иначе, предполагам се прави от настройките на профила.

30.09.10
16:14

Намерих го къде е. Не е от профила, ами най-доло на страницата има избор на език. Ще го държа така известно време, пък ще видим какво ще каже. Само няма да си стане ако не си посочил в профила от къде си. Аз не съм.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.09.10 16:16.

и моя ютуб стана сам на български ... Хм

30.09.10
16:41

Хах, български.. 4 реда са преведени. :D

АН

30.09.10
16:42

Честно казано ми е по-удобно да е на английски. Тъкмо го научих кое къде е... ;Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1