В зависимост от броя на хората, можем и обща тренировчица да направим в някой по-голям фитнес... (muscle)
Е това е много готина идея...много е забавно това...
20.06.10
09:18
Е това е много готина идея...много е забавно това...
Мдам... ще се види кой е кум, кой - сват и кой - на булката брат! 8-)
Идеята е да се видим в спортна обстановка - кой, какво, как и защо прави...
Много от тези неща ги има в дневниците, ама... не е баш същото, нали? ;)
Всичко това не отменя заведенийцето след тренировка! (d) (pizza)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.10 09:20.
20.06.10
09:21
пак не става за плаж
Вчера ставаше за плаж, днес е същото, значи....
Какви сбирки в залата, няма ли ядене, не ме търсете :lol:
Петко,време ти е било за нова кола :)
Може, ще видя кое е по-добре в случая, порагледах вчера малко обяви :)
Колко спокойно го каза. Е*и му майката .. ;д
Е какво? Това е само кола :)
Петко, ти ще надзираваш и ще даваш акъл само в залата :)
Майтапа настрана, но това е една чудесна възможност за корекция на техника от всякакъв сорт. Би било от полза за хора, които не са сигурни в изпълнението на някое упражнение. Пък и да видим и на живо кой, какво и как...
А за кръчмата...тя си е в реда на нещата, то пък не може само спорт....
Траш, трябва и идея за кръчма (nfun)
(добре де, заведение)
Мнението беше редактирано от Инис на 20.06.10 09:48.
Петко,време ти е било за нова кола :)
Един колега се е пребил.Носел си кафе човечецът,и някой го е викнал по име,и той да хване да се събори на земята...потрошил се е яко.Ебати.
Всъщност това ни най-малко не ме учудва.Много хора на средна възраст са ме удивлявали с факта,че са доживели дотук.По моя преценка с тази некадърност естественият подбор би ги избил много брутално още в най-ранна възраст.Божа работа.
Много пъти съм наблюдавал следния случай в работата-има нещо на земята,винтоверт примерно,или някаква дупка в пода.Половината хора ще го ритнат или ще се спънат в дупката,въпреки че около нея има бол място :)
Пост на месеца :D , търкалях се от смях пред компа ! Шегата настрана и аз съм си ги мислил тея неща... :D
20.06.10
10:51
Яката ралта е, че има три иконки със сърчица :D
(nlove4) (nlove5) (nlove9)
Just Love (nlove5) :D (nlove9)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 20.06.10 10:51.
Най-накрая нови емотикони а :)
Идеи освен с лед,фастумгел и почивка как се лекуват болки в китката че не ми се пропуска тренировка,но май ще се наложи?
Мнението беше редактирано от mantodeus на 20.06.10 13:29.
20.06.10
13:39
Най-накрая нови емотикони а :)
Идеи освен с лед,фастумгел и почивка как се лекуват болки в китката че не ми се пропуска тренировка,но май ще се наложи?
Накитници? ;д
Дясната ми китка беше много зле по едно време - с накитник бях (еластичен бинт адски пристегнат само за серията и после го махам да не ми спре кръвта напълно), но ми мина напълно от самосебе си.
И на мен така, Мишо.
Пичове, адски спечен съм да не ми остави 5 по програмиране. След математиката, това е предмета, по който най-много знам и точно това ще земе да ми развали дипломата! :( Госпожата е супер добра, просто аз съм тъп и имам лееки проблеми с нея...
Супер тъъъпо.Хора , които преписват от мен ще имат 6-ци. :(((((((((((((( А мисля това да следвам! Ужас... ;[
ПП. Може би по всичко друго освен математика и програмиране бих преглътнал 5-цата. Но тука нещо ще ми приседне...
Мнението беше редактирано от alabalaa на 20.06.10 13:55.
Тъй става,като не се учи редовно.Ами само се драска по форумите.Има господ,всичко вижда и наказва накрая. :)
И петицата ти е много.
Мнението беше редактирано от Миро на 20.06.10 14:13.
20.06.10
14:12
Тъй става,като не се учи редовно.Ами само се драска по форумите.Има господ,всичко вижда и наказва накрая. :)
Т’ва може да го каже само един пенсионер.
Купих си някакъв педалски продукт за коса - не я стяга, просто изглежда мокра. Да продължа ли да ходя така?
20.06.10
14:20
Купих си някакъв педалски продукт за коса - не я стяга, просто изглежда мокра. Да продължа ли да ходя така?
НЕЕЕЕЕЕ
20.06.10
14:25
Ма много рошава и бухнала иначе!
Така изглежда зализана, гадна и мазна. :D
п.п Пострижи се, аз от една седмица съм втори номер. ;д
Мнението беше редактирано от Питбула на 20.06.10 14:26.
Така ти ходи. Мязаш на Денис Серговский ! Шъ тъ прайм билдер :) http://4.bp.blogspot.com/_FQaCDdht2S8/SFlLX-T1HaI/AAAAAAAAAH4/OE4ZUpgeOIk/s400/Denis%2BSergovskiy3.jpg
Мнението беше редактирано от Владимир на 20.06.10 14:34.
20.06.10
14:35
Мхмммммм, тоя Денис никак няма тяло....
Ей такъв като стана и ще се кротна. :)
като нямаме футбол, поне волейболистите ни са добри - БРАВО на момчетата - да му мисли бразилия ;)
Така ти ходи. Мязаш на Денис Серговский ! Шъ тъ прайм билдер :) http://4.bp.blogspot.com/_FQaCDdht2S8/SFlLX-T1HaI/AAAAAAAAAH4/OE4ZUpgeOIk/s400/Denis%2BSergovskiy3.jpg
Впрочем, до края на лятото имам за цел следната визия - ако не релефен, то поне слаб и с именно такава коса. Както и други, по-маловажни неща.
п.п Пострижи се, аз от една седмица съм втори номер. ;д
Фен съм на бръснатата глава, но просто искам да знам с дълга как ще изглеждам и как ще се чувствам. Не искам някой ден да стана плешив чичко, който е затънал от еднообразие и не може да направи нищо, което съжалява, че на младини не е правил. Не искам за нищо да съжалявам след време - нищо, което съм направил, или все още не съм, а съм искал.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.06.10 14:50.
20.06.10
14:53
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45836/
Малко помощ. Края на темата.
20.06.10
15:06
ти ти си яка тупалка
20.06.10
15:07
<3 less than three
Аз в 10 и 11 клас бях с коса до раменете :) Че и с брада понякога-RATM rules!
Мислех си одеве за едно упражнение, но тъй като съм стъпвал във фитнес точно 2 пъти не съм сигурен че е възможно.Та - на машината със закрепения за нея лост с куки - обръщане,последвано от преса,закачане на лоста на куките и силово набиране след това.Амплитудата на движение ми се струва добра :D
Малко трудно на смит машината ще можеш да обърнеш, защото траекторията на лоста е фиксирана.
Траш, приличаш на Сергей Бодров (лека му пръст).
Мнението беше редактирано от maria на 21.06.10 08:03.
Малко трудно на смит машината ще можеш да обърнеш, защото траекторията на лоста е фиксирана.
в идеалния вариант при обръщането щангата се движи перпендикулярно на земята, но проблема ще е при китките и заставането под нея да.
20.06.10
16:01
Мъчно ми е, че БНТ не предаде пряко втория мач с Холандия... дано не отнесем наказание от Лигата за това. Прост е българинът, прост и ограничен ще си остане. Заради футболен турнир, на който България НЕ участва, засипват националната телевизия с протестни писма - защо, видите ли, излъчват мачове на БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР по волейбол!!! Главата ми не го побира, честно... Ганьо си иска футболчето ПРЯКО. Ганьо е такъв във всичко - тъп и ограничен - както в спорта, така и в политиката, на улицата, в къщи. На Ганьо не му дреме за българските спортисти, постигнали световни успехи. Ганьо гледа само да хване няколко мачлета на еврофутболчето... Жалка картинка.
20.06.10
16:08
Мъчно ми е, че БНТ не предаде пряко втория мач с Холандия... дано не отнесем наказание от Лигата за това. Прост е българинът, прост и ограничен ще си остане. Заради футболен турнир, на който България НЕ участва, засипват националната телевизия с протестни писма - защо, видите ли, излъчват мачове на БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР по волейбол!!! Главата ми не го побира, честно... Ганьо си иска футболчето ПРЯКО. Ганьо е такъв във всичко - тъп и ограничен - както в спорта, така и в политиката, на улицата, в къщи. На Ганьо не му дреме за българските спортисти, постигнали световни успехи. Ганьо гледа само да хване няколко мачлета на еврофутболчето... Жалка картинка.
Ти какво очакваш от национална телевизия, изобщо видял ли си нещо държавно да се развива добре в условията на отворен конкурентен пазар. Освен да поискат данък за телевизор по 5 лева не месец друго едва ли ще се сетят. Самата телевизия като програма и предавания си е на ниво “комунизъм”.
Не съм сигурен дали имат правата да излъчват мачовете от волейболното първенство.
Не, че не можеха да пуснат едното предаване по сателитния и агнето да цяло и вълка сит....
Никола, пробвай с pins - някаква висока стойка, която е като кука (за да не стане беля по време на силовото), на която да оставиш щангата след тласкането, след което силово.