Изтекъл срок L-carnitine.

AI

19.06.10
13:46

Здравейте,имам един въпрос в магазина на “Крика” продават л-карнитин на който срока му е до юли месец (като дата няма, само месеца). Аз си взех една опаковка и осетих разликата. Питането ми е дали да си взема още една, но ще я ползвам чак август месец началото.Да не си е изгубил свойствата или да се натрова !?

Пс. Ако това че казвам магазина го считате за реклама, кажете и ще го *цензурирам*
П.с. 2 : Може ли да кажете дали е лошо ако пия от 4 до 7 хапа на ден ? Като съм 100 кг , правя 40 мин кардио и 4 дни фитнес (от това зависят и хаповете и дали ще се сетя да го взема вечер)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.06.10 09:03.

19.06.10
15:31

Е що не си вземеш направо август щом тогава ще го пиеш.Тоя срок на годност не е сложен там случайно..

AI

19.06.10
17:17

казано от Георги на 19.06.10, 15:31:

Е що не си вземеш направо август щом тогава ще го пиеш.Тоя срок на годност не е сложен там случайно..

От 26 на 13 лв... само ме притеснява да не стане “Евтиното излиза скъпо” пък и здравето се намесва тук.
Също за да не е напразен поста. Има ли смисъл да взимам аминокиселини и ако има кога да ги взимам, като преди обяд съм в фитнеса ,а вечер по това време права кардио.

20.06.10
13:13

Единственото, което може да се случи, е да не получиш желания ефект. Няма да се натровиш, спокойно ;)

28.06.10
13:11

По въпроса за хаповете трябва сам да провериш каква е дозировката (поне на опаковката трябва да пише). Този, който аз ползвах до преди близо месец беше на капсули струва 13 лева и ми стига точно за 1 месец. Провери съдържанието на карнитина като милиграми във всяка капсула и прецени. Моят беше 500 мг и го пиех 2 пъти на ден (преди кардио и 1 час преди лягане) и имаше ефект.

28.06.10
13:21

И на коя фирма беше твоя ?

Мнението беше редактирано от hardrlz на 28.06.10 13:21.

01.07.10
19:57

казано от hardrlz на 28.06.10, 13:21:

И на коя фирма беше твоя ?

Biogame

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1