25.02.05
08:22
Значи взимам от доста време креатин, обаче не ми е идвало на ум да си преметя кръвното налягане.Направих едно пробно измерване и беше адски ужасно 140/100 !!! Това е 100 % от креатина... иначе не чувствам умора и стомашен дискомфорт, но ако ще ми е такова кръвното просто го спирам !!!
Другото нещо е, че докато се приема креатин и недай си боже трябва да ти се направи упойка ако си на операция или ако ти вадят зъб и т.н. може да се умре, тъй като креатина влиза в химична реакция с упойката и края може да е фатален !
еми намали малко дозата... може пък да са опраиш или най добре го спри за 1 месец и после пак инъче от креатина може да дигаш кръвно..
25.02.05
19:42
Тва с упойката не ми се вярва... :?
Кога точно си измери кръвното?
Това с креатина не ми се струва достоверно.
Въпреки, че креатина задържа вода, респективно качва кръвното налягане и на мен не ми се вярва да ти го е качило драстично, а за упойката това е глупост!
говорил съм с лекар, не бих казал нещо, за което да не съм сигурен !!!
това се е случвало и го казвам, за да се внимава, а не просто ей така !
Не знам какво се е случвало, но със сигурност в предписаните дози не може да причини такива неща. Това значи, че всеки, който редовно яде много месо и му се наложи операция трябва да умира...
Да!
За лекарите.. историята е позната.. повечето нямат представа какво е креатин, камо ли да ти кажат с какво реагират!
Второ креатина се произвежда от тялото (черен дроб) така, че не е възможно да предизвика смърт от една упойка... още повече ако приемаш например 5гр креатин на ден!
[quote author=“perlsite”]Да!
За лекарите.. историята е позната.. повечето нямат представа какво е креатин, камо ли да ти кажат с какво реагират!
Второ креатина се произвежда от тялото (черен дроб) така, че не е възможно да предизвика смърт от една упойка... още повече ако приемаш например 5гр креатин на ден!
абе аз ти говоря, когато в тялото постъпи външен фактор (упойка примерно) и се получава реакция и може да се умре от това. Не знам дали това се получава ако се взимат малки дози, но съм сигурен, че е възможно !!!
27.02.05
11:53
Има един начин да базберем!!!Са ше удара 10гр. CreaPure и ше зема да си бия една упойка:) Ти не уточни обаче пълна ли трябва да бъде или не?А от упойката можеш да си умреш и ако си алергичен,неэнам дали са ти вадили зъб,но преди да ти сложат упоиката ти правят две драскотини от вътрешната част на китката и ги намазват със съответната упойка,след което се чака половин час,за да се види дали няма подуване,зачервяване и т.н.(т.е. дали ти понася).Логично е ако си алергичен към боп примерно и ако изядеш 2 кила да пукнеш,ама няма да е от креатина,който и в горните постове ти казаха че се отделя от черния дроб и тькь или иначе го има в кръвта.
01.03.05
13:19
ХА ХА ХА...хумор и сатира...БРАВОС! :D
[quote author=“ProvideR”]
абе аз ти говоря, когато в тялото постъпи външен фактор (упойка примерно) и се получава реакция и може да се умре от това. Не знам дали това се получава ако се взимат малки дози, но съм сигурен, че е възможно !!!
Както обичам да казвам: дай ми добре обоснована с експериментални резултати статия по въпроса, написана от компетентни и квалифицирани хора и ще ти повярвам, че такива неща се случват.
17.03.05
10:44
И аз бях пил доста креатин. Изведнъж и мойто кръвно 140на90 постоянно не се мени. Спрях креатина на 15яну тази година. Сега е към 15март. Кръвното ми от 1седмица е 110на70.
Изводът: Не пийте по 20гр повече от седмица, а после не повече от 10. На всеки месец, правете по един почивка. ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!!!
Вода вода ама от тая вода човек напрао не може да се излезе от тоалетната.Иначе аз кат почнах с креатина в началото още първия път ехеее кога беше тва...така ма фана сърцето човек бах много зле после помня че първите няколко дена ако мине замине 10-15мин.без да съм пил поне 200гр вода напрао бъбреците ми щяха дас е пръснат от болка после разни други неразположения.Абе май несъм случил на креатин хаха първо сичките странични ефекти преживяваш после нищо