Креатина и станичните ефекти !

25.02.05
08:22

Значи взимам от доста време креатин, обаче не ми е идвало на ум да си преметя кръвното налягане.Направих едно пробно измерване и беше адски ужасно 140/100 !!! Това е 100 % от креатина... иначе не чувствам умора и стомашен дискомфорт, но ако ще ми е такова кръвното просто го спирам !!!

Другото нещо е, че докато се приема креатин и недай си боже трябва да ти се направи упойка ако си на операция или ако ти вадят зъб и т.н. може да се умре, тъй като креатина влиза в химична реакция с упойката и края може да е фатален !

25.02.05
18:33

еми намали малко дозата... може пък да са опраиш или най добре го спри за 1 месец и после пак инъче от креатина може да дигаш кръвно..

25.02.05
18:36

я ме светни за тва с упоиката че не го знам :roll:  8)

AC

25.02.05
19:42

Тва с упойката не ми се вярва...  :?

25.02.05
20:04

Кога точно си измери кръвното?
Това с креатина не ми се струва достоверно.

26.02.05
00:42

Въпреки, че креатина задържа вода, респективно качва кръвното налягане и на мен не ми се вярва да ти го е качило драстично, а за упойката това е глупост!

26.02.05
08:43

[quote author=“perlsite”]Въпреки, че креатина задържа вода, респективно качва кръвното налягане и на мен не ми се вярва да ти го е качило драстично, а за упойката това е глупост!

говорил съм с лекар, не бих казал нещо, за което да не съм сигурен !!!
това се е случвало и го казвам, за да се внимава, а не просто ей така !

27.02.05
01:11

Не знам какво се е случвало, но със сигурност в предписаните дози не може да причини такива неща. Това значи, че всеки, който редовно яде много месо и му се наложи операция трябва да умира...

27.02.05
04:52

Да!
За лекарите.. историята е позната.. повечето нямат представа какво е креатин, камо ли да ти кажат с какво реагират!
Второ креатина се произвежда от тялото (черен дроб) така, че не е възможно да предизвика смърт от една упойка... още повече ако приемаш например 5гр креатин на ден!

27.02.05
11:02

[quote author=“perlsite”]Да!
За лекарите.. историята е позната.. повечето нямат представа какво е креатин, камо ли да ти кажат с какво реагират!
Второ креатина се произвежда от тялото (черен дроб) така, че не е възможно да предизвика смърт от една упойка... още повече ако приемаш например 5гр креатин на ден!

абе аз ти говоря, когато в тялото постъпи външен фактор (упойка примерно) и се получава реакция и може да се умре от това. Не знам дали това се получава ако се взимат малки дози, но съм сигурен, че е възможно !!!

HS

27.02.05
11:53

Има един начин да  базберем!!!Са ше удара 10гр. CreaPure и ше зема да си бия една упойка:) Ти не уточни обаче пълна ли трябва да бъде или не?А от упойката можеш да си умреш и ако си алергичен,неэнам дали са ти вадили зъб,но преди да ти сложат упоиката ти правят две драскотини от вътрешната част на китката и ги намазват със съответната упойка,след което се чака половин час,за да се види дали няма подуване,зачервяване и т.н.(т.е. дали ти понася).Логично е ако си алергичен към боп примерно и ако изядеш 2 кила да пукнеш,ама няма да е от креатина,който и в горните постове ти казаха че се отделя от черния дроб и тькь или иначе го има в кръвта.

01.03.05
13:19

[quote author=“ProvideR”]докато се приема креатин и недай си боже трябва да ти се направи упойка ако си на операция или ако ти вадят зъб и т.н. може да се умре, тъй като креатина влиза в химична реакция с упойката и края може да е фатален !

ХА ХА ХА...хумор и сатира...БРАВОС! :D

02.03.05
00:50

[quote author=“ProvideR”]
абе аз ти говоря, когато в тялото постъпи външен фактор (упойка примерно) и се получава реакция и може да се умре от това. Не знам дали това се получава ако се взимат малки дози, но съм сигурен, че е възможно !!!

Както обичам да казвам: дай ми добре обоснована с експериментални резултати статия по въпроса, написана от компетентни и квалифицирани хора и ще ти повярвам, че такива неща се случват.

PS

17.03.05
10:44

И аз бях пил доста креатин. Изведнъж и мойто кръвно 140на90 постоянно не се мени. Спрях креатина на 15яну тази година. Сега е към 15март. Кръвното ми от 1седмица е 110на70.
Изводът: Не пийте по 20гр повече от седмица, а после не повече от 10. На всеки месец, правете по един почивка. ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!!!

17.03.05
12:33

Както имаше един израз: “са сетиш”...

05.04.05
22:00

Вода вода ама от тая вода човек напрао не може да се излезе от тоалетната.Иначе аз кат почнах с креатина в началото още първия път ехеее кога беше тва...така ма фана сърцето човек бах много зле после помня че първите няколко дена ако мине замине 10-15мин.без да съм пил поне 200гр вода напрао бъбреците ми щяха дас е пръснат от болка после разни други неразположения.Абе май несъм случил на креатин хаха първо сичките странични ефекти преживяваш после нищо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1