20.06.10
18:04
Тренирам от около 6 месеца, но последния месец нещо не върви, постоянно си контузвам раменете, а и нещо съм в застой, и в резултат сега ме боли дясното рамо (преди 3 седмици ме болеше лявото). Запланувал съм го да направя пауза от 2 седмици, въпреки че имам голям хъс за трениране, но имам и стаж 80 часа и тъкмо ми се връзват нещата.
Проблема ми идва с яденето, целта ми е да не губя ММ, но и да не омазнявам (мисля да правя корем през 2 дена), замислил съм го по следния начин:
закуска: 2 варени белтъка, 1 жълтък и купа с овесени ядки с вода и мед (чат пат една лъжичка фъстъчено масло)
втора закуска: хорни (светло зелено или розово)
Обяд: Тук ми идва проблема, че като съм на стаж нз къде какво ще има, а пък няма начин да ям пици или др. боклузи, затова мисля да си нося с мен 1 доза протеин, давайте предложения ????
Следобедна закуска: кисело мляко с някакъв плод
Вечеря: Пилешки пържоли на тефлон, салата и варен ориз
Преди лягане: Извара
Забравих да спомена че съм 56кила, във върховата си форма бях 58кг през Май (тогава много вдигнах килата и като цяло бях много добре, но Юни нещо върви надолу), не знам как така свалих 2 кила като не съм променял нищо в храненето и тренировките през последния месец, а може би е така защото когато се мерих 58кг беше вечер, а сега се мерих 56 сутрин :)
Дайте съвети за подържане на форма по време на стажа и спирането на тренировките ?
Данке ;)