Предсъстезателен период?

LE

04.04.04
21:38

Винаги съм се чудел защо на билдерите предсъстезателният период им излиза по скъпо от основния?
Та нали тогава точно спада храната(за химия не говоря защото натуралните са в същото положение)!А и също ме интересува за релефа,защо се прави релеф цели 4 месеца и нагоре?Търсенето на релеф не е ли по бърз процес?

04.04.04
22:20

Зареди химите им излиза най скъпо !!
по-здрави

05.04.04
13:17

Е нали си изчистваш диетата още повече. А по-чистите храни струват по-скъпо. А и заради суплементите. Но действително на профитата им излиза много по-скъпо заради химията

Цената на стероидите в основен и предсъстезателен не е особено различна, но що се отнася до храната, там разликата е страхотна - докато в основен период повечето ядат каквото им падне, в период на релеф им трябва 1-2 кг пилешки гърди дневно, както и редица качествени суплементи. Поне това са ми впечатленията от разговорите ми със състезатели.

11.04.04
01:12

Само един интересен факт - един приятел на Ивайло Иванов - Цара, ми каза, че той се подготвя целогодишно само с по 300 лв на месец. Повече няма! Е, шапка му свалям трябва да знаете, за това как с толкова малко пари успява да извади такава страхотна форма!

01.03.15
18:29

Ивайло Иванов (Цара) -Враца

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1