Азотен бустър без кофеин???

21.06.10
11:11

здравейте колеги :)
та интересуваме следното нещо... искам да си намеря азотен бустър без кофеин...
пил съм 2-3 пъти но експлоуд като първия път направо щях да получа инфаркт
втория път изпих полвин доза и нямаше абсолютно никакъв ефект и третия път беше доло горе добре като отрицателен ефект леко главозамайване и пиках 5-6 пъти само по време на тренировката и още 3-4 пъти след това :) ....
та именно голямото количество кофеин ми влияе доста зле не мога да спа и така нататък защото по принцип не пия кафе или квот и да е друго с кофеин в него... но пък съм супер доволен от ефекта на бустера като цяло... напомпва ме дава ми доста сила и мотивация... и най важното премахва ми временно мързела  :D
та моля някой ако знае и е пробвал такъв бустер да сподели марката и модела както и ефекта... щото пих на няква друга фирма някъв двойно по евтин, от него нито сила нито издуване ни дяволи... :)

Темата беше редактирана от BMW E30 на 21.06.10 11:13.

21.06.10
12:49

Има подобна тема в раздела “Хранителни добавки за покачване на тегло” ...

21.06.10
13:05

Да,има такъв бустер,но не знам дали ще го намериш в БГ-Xpand на Dymatize,но бъди внимателен,защото те имат стандартния бустер с кофеин и такъв без кофеин.Търси Caffeine-free.

Виж
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45907/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1