24.06.10
15:03
Харесал съм си го този пак но ме интересува как да го пия за да получа оптимални резултати. Също така ме интересува дали мога да ги пия с кре алкалин и амино кисилини (знам че се сабират мн работи но много сам се надъхал да свалям :) )
Колега, според мен това е добра комбинация, а с кре-алкалина е още по-добра, но аз бих взел етил естер. Кре-алкалина все пак задържа вода в корема! Аминото си го жули без да се замисляш. Ще покачваш силата с креатина, а ще чистиш с другите. Относно гугулстероните, сам се убедих, че са плацебо!
казано от Xitap на 24.06.10, 15:31:
Колега, според мен това е добра комбинация, а с кре-алкалина е още по-добра, но аз бих взел етил естер. Кре-алкалина все пак задържа вода в корема! Аминото си го жули без да се замисляш. Ще покачваш силата с креатина, а ще чистиш с другите. Относно гугулстероните, сам се убедих, че са плацебо!
мерси за бързият отговор но някой можели да ми каже как да пия файъра спайса и гугглото ?
24.06.10
16:42
Кре-алкалина все пак задържа вода в корема!
Това пък как го измисли? Точно пък Кре-Алкалина не задържа вода, и това могат да кажат супер много хора. Креатини като кре-алкалин и CEE не задържат вода било то в корема, гърдите, ушите ако щете.
аз знам че не задържа вода и за това го предпочитам пред другите креатинови продукти но все пак може ли някой да ми каже как да пия Файър Спайс и Гуггулболика ?
Мнението беше редактирано от Obsessed на 24.06.10 16:53.
казано от Finish First на 24.06.10, 16:42:
Кре-алкалина все пак задържа вода в корема!
Това пък как го измисли? Точно пък Кре-Алкалина не задържа вода, и това могат да кажат супер много хора. Креатини като кре-алкалин и CEE не задържат вода било то в корема, гърдите, ушите ако щете.
ОК, значи моя е дефектен (PEAK е)
Fyre - 1-2 капсули, 1 до 3 пъти дневно
Spyce - 2 капсули, 1 до 3 пъти дневно
Guggulbolic - 1-2 капсули, 3 пъти дневно
Kre - Alkalyn - 2 капсули (преди го пиех преди и след тренировка)
Това пише на етикетите но, като се ровех из форума четох че е хубаво в началото да вземам по 1-2 а след 1-2 седмици да започна да вземам по повече ...
Файъра 1 сутрин 1 следобед, след като усетиш, че не ти действа като началото (обикновенно 4-5 дена) Пиеш 2 сутрин 1 следобед, след няколко дена 1 сутрин 2 следобед, и най-накрая 2 сутрин 2 следобед. Ако смяташ, че все пак ти действа добре 1+1 капсула или 2+1 (ти тук вече ще си решиш пий го така, че и без това много неща си взел). За Спейса или незнам как точно се чете пише - немога да ти кажа. Guggulbolic - и за него. Кре-Алкалина по 1 хапче в предтренировъчното и следтренировъчното хранене.Може и по 2 да взимаш - ама като не ти знаем стажа,години,килограми :).