казано от maxxi на 06.07.10, 12:58:
Мен лично малко ме дразни това, че като отворя нечий дневник излиза първото нещо, което човекът е писал. Тъй като има дневници, които са ми доста интересни и следя би ми било по- приятно да отида директно на последния пост.
затова натискаш на последната страница,а не на заглавието ;)
06.07.10
16:47
казано от introducer на 06.07.10, 16:07:
Нещо решихте ли или само си предлагаме ;D
Всичките предложения до момента (а и следващите) са подробно прегледани от екипа. Отделихме тези, които вече са реализирани в предстоящата версия, като се фокусирахме над останалите. Може да кажа, че мислите ни са в еднаква посока, което страшно много ни радва. :)
06.07.10
18:26
казано от tra^la^la на 06.07.10, 16:09:
казано от maxxi на 06.07.10, 12:58:
Мен лично малко ме дразни това, че като отворя нечий дневник излиза първото нещо, което човекът е писал.
Затова натискаш на последната страница, а не на заглавието ;)
Да, но ще е още по-удобно ако това действие те води към последното мнение, а не на първото за страницата...
А най-добре е да те води до първото непрочетено мнение. Има такава функционалност в phpBB и Invision boards.
казано от Кольо Пияндето на 06.07.10, 14:23:
казано от Тишо на 06.07.10, 14:20:
Бих искал линковете да се отварят в отделни прозорци, защото по инерция ги затварям :)
Това вероятно можеш да настроиш и в браузъра...
Това се пише в кода на страницата :) по дефаут е да се отварят в отделни прозорци, и явно сте го направили да се отваря в същия прозорец :) Всички други линкове от другите сайтове се отварят в отделен прозорец (поне при мене).
Мнението беше редактирано от Тишо на 07.07.10 09:18.
07.07.10
22:23
казано от Тишо на 07.07.10, 08:38:
казано от Кольо Пияндето на 06.07.10, 14:23:
казано от Тишо на 06.07.10, 14:20:
Бих искал линковете да се отварят в отделни прозорци, защото по инерция ги затварям :)
Това вероятно можеш да настроиш и в браузъра...
Това се пише в кода на страницата :) по дефаут е да се отварят в отделни прозорци, и явно сте го направили да се отваря в същия прозорец :) Всички други линкове от другите сайтове се отварят в отделен прозорец (поне при мене).
Това, като потребител казвам, по дефаут е много интелигентен начин да ми кажете да напусна форума.
Не знам вие с колко прозореца работите, ама при мен са милиони....
И ако форума вземе на всеки линк да си джвака нови прозорци... Не, мерси, ше ми обърка подредения хаос.
Даже сега в най лошия случай в нови табчета отварям... Никакви нови прозорци!
Ако това се възприеме като идея и решениеот е или/или, задължително искам гласуване!
08.07.10
05:24
Отварянето на всяка страница в нов прозорец следва да е пожелателно, а не по подразбиране. Винаги може да се появи нов прозорец, ако преди клик се задържи Ctrl. Тази настройка беше “изоставена” от уеб стандартите от доста време насам, а и не се приема положително от мнозинството потребители.
Бих предложил нещо за дневниците: всеки собственик на дневник , да има права в дневника си (темата) да изтрива коментарите , които смята за ненужни. Това би било полезно според мен. :)
Да, точно за външните линкове става въпрос.Защото естествено не е удобно при всяко щракане да ти отваря нов таб(все пак и това са препратки), но при външни сайтове като си свършиш работата там да не даваш назаде сумати страници, а само да го затвориш :)Имах в предвид не в отделен прозорец в таск бара, а в нов таб(това вече би трябвало да се наглася в браузъра :))
Мнението беше редактирано от Тишо на 08.07.10 09:02.
08.07.10
21:16
казано от Гoshko96 на 08.07.10, 08:08:
Бих предложил нещо за дневниците: всеки собственик на дневник , да има права в дневника си (темата) да изтрива коментарите , които смята за ненужни. Това би било полезно според мен. :)
Съгласен съм. :)
Но я да си помислим на колко човека трябва да се редактират профилите?! ;)
Не че е невъзможно,трябва да има съгласен да си играе.. :)
Подкрепям колегата Тишо, това би било доста по-удобно
Мнението беше редактирано от FaceOff на 09.07.10 20:09.
Ще е хубаво в по-обемните дневници да може да прескочиш на която си искаш страница, защото така е много бавно. Примерно може с едно падащо меню, може отстрани да се пише номера на станицата и т.н...
11.07.10
14:24
Горе в профила,където пише Профил,акаунт,съобщения,изход,да има още 1-например нови отговори по теми.Когато има ново мнение по тема,в която сме писали,да се оцветява в жълто както при ЛС.Ще е хубаво и да има опция за темите,която да го изключва това нещо.
казано от az100yan на 11.07.10, 14:24:
Горе в профила,където пише Профил,акаунт,съобщения,изход,да има още 1-например нови отговори по теми.Когато има ново мнение по тема,в която сме писали,да се оцветява в жълто както при ЛС.Ще е хубаво и да има опция за темите,която да го изключва това нещо.
Голяма глезория е. Ще стане голямо натоварване на системата така, когато 30 000 души пишат в 100 000 теми и на всичките им праща съобщение. Апък и всичко това е безсмислено, след като ти го праща на майла.
12.07.10
07:18
ОК,ама на мейла това си е чист спам.Затова и почти всеки си го изключва.
12.07.10
09:04
От известно време ми се мотае из главата, но днес забелязах нещо особено, та реших да дам предложение... Ще е добре, ако редактирането на мнение се отбелязва в самото мнение. В момента всеки може да редактира мненията си без околните да разбират, че го е направил. Какво имам предвид - след редакция най-долу в мнението да се добавя автоматично текст от рода на: “Мнението е редактирано от Кольо Пияндето на 12.07.2010 в 12:05 часа”.
12.07.10
09:13
казано от Кольо Пияндето на 12.07.10, 09:04:
От известно време ми се мотае из главата, но днес забелязах нещо особено, та реших да дам предложение... Ще е добре, ако редактирането на мнение се отбелязва в самото мнение. В момента всеки може да редактира мненията си без околните да разбират, че го е направил. Какво имам предвид - след редакция най-долу в мнението да се добавя автоматично текст от рода на: “Мнението е редактирано от Кольо Пияндето на 12.07.2010 в 12:05 часа”.
Подкрепям с две ръце.Аз всъщност мислех,че това си го показва в сайта,но явно съм се заблудил.
Още едно предложение-да може да се показват видеа и от вбокс,а не само от ютуб.
Мнението беше редактирано от az100yan на 12.07.10 09:14.
Аз имам идея за сайта.
Може да направите още упражнения, да добавите още тренировъчни програми.
Но според мен е задължително да добавите повече клипчета.
А още по задължително ако може и на различните хватове при упражненията .
Това ще е от помощ на много начинаещи. :)
(незнаех къде да го запиша това желание и реших тук,надявам се да го удобрите)
Таблица, в която да се въвеждат силовите постижения и мерките спрямо % подкожни мазнини от профилите на потребителите. Например:
1. Пульо: 200 лежанка
2. Кольо: 150 лежанка
3. Сульо: 100 лежанка
Ще станат едни рибарски истории. :D
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.07.10 16:50.
казано от Julius на 12.07.10, 20:13:
Аз имам идея за сайта.
Може да направите още упражнения, да добавите още тренировъчни програми.
Но според мен е задължително да добавите повече клипчета.
А още по задължително ако може и на различните хватове при упражненията .
Това ще е от помощ на много начинаещи. :)
(незнаех къде да го запиша това желание и реших тук,надявам се да го удобрите)
Ами те бяха казвали, че ще има 2-ри сезон и ще правят по-хубави клипове, с по-добро изпълнение на упражненията.
Искам бутон “Покажи собствените мнения”, за да се следят по-лесно темите/дневниците, които ме интересуват.
14.07.10
10:03
казано от Veliko на 24.06.10, 20:34:
Това, което на мен ми беше хрумнало е да има нещо като рейтинг на потребителите. Всеки да може да дава оценка (положителна) за мнението на даден човек и тази оценка да се трупа. Съответно когато оценката на някой потребител е по-висока да обърнеш повече внимание на неговото мнение. :)
Смисъл единия като ти каже прави това другия ти казва прави онова и ти да можеш да погледнеш оценката и да си кожеш: “Повече хора удобряват мнението на тоя човек, значи е по-компетентен.” :)
Това вече е обсъждано! Бях го предложил и отпадна!
Има много хора с двойни, тройни и шесторни “фейк” акаунти. По този проблем прави ли се нещо?
14.07.10
19:25
Потребителските рейтинги са замразени към момента - няма адекватен вариант за тяхното въвеждане и още повече - оптималното им използване за доброто на потребителите. Обмисляме алтернатива в малко по-друга посока.
@AlexK, редовно следим за това и блокираме акаунти. Разбира се, разчитаме и на потребителски репорти, ако се забележи нарушение (нека не е в тази тема само, а на лично съобщение до модератор). Все пак, хиляди чифта потребителски очи са повече от няколкото модераторски. :)
казано от AlexK на 14.07.10, 18:35:
Има много хора с двойни, тройни и шесторни “фейк” акаунти. По този проблем прави ли се нещо?
х2 съгласен :)
Съгласен съм и с това да могат да се слагати клипчета от вбокс7.
А защо примерно да не може да се слагат и повече снимки на 1 съобщение. А също така и да може с повече мегабайти, защото всеки пътсмалям формата на снимката :D
15.07.10
06:08
казано от Julius на 14.07.10, 19:33:
казано от AlexK на 14.07.10, 18:35:
х2 съгласен :)
Съгласен съм и с това да могат да се слагати клипчета от вбокс7.
А защо примерно да не може да се слагат и повече снимки на 1 съобщение. А също така и да може с повече мегабайти, защото всеки пътсмалям формата на снимката :D
Задаваш отговори, колега.
Именно заради мегабайтите.
1. Като се нашляпат няколко по - големи снимки, и потребител с по - бавен интернет не може да зареди страницата.
2. Форумът става почти неизползваем за хора с ПДА/телефони.
3. Трафикът и сървърът на форума се плащат на мегабайт, т.е. щще се оскъпи и издръжката на форума.
В този дух, Митко, предлагам да се направи мобилна версия и на форума, и на сайта. Мога да кажа че съм влизал с мобилен(симбиан и не), и не е добре. Голямо, бавно, едни разходки по 50 екрана докато намериш основните бутони... А все повече потребители го ползват.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.07.10 06:09.
15.07.10
06:32
Малко ще си противоречим, затова и няма да навлизам в подробности, а само ще кажа, че мегабайтите не са проблем и е помислено за въпросното удобство с по-големите снимки. След административните промени, които направихме, имаме ангажиран трафик, от който ползваме под 10%. :)
Да се ъпдейтне секцията с упражненията- Кросфитърите и Oranje например могат доста да обогатят раздела :)
казано от D3BEP на 15.07.10, 06:08:
1. Като се нашляпат няколко по - големи снимки, и потребител с по - бавен интернет не може да зареди страницата.
2. Форумът става почти неизползваем за хора с ПДА/телефони.
3. Трафикът и сървърът на форума се плащат на мегабайт, т.е. щще се оскъпи и издръжката на форума.
1. Бaвния интернет мисля е доста назад в историята.
2. Не мисля, че е проблем, поне аз нямам проблеми.
3. Тука си прав, предплагам.
Аз бих бил доволен и на тъмбнейлс от имиджшак примерно.
Мнението беше редактирано от emzo на 15.07.10 11:53.
15.07.10
11:44
@korpusito, предполагам, че визираш раздела във форума - в каква насока да се обнови?
казано от Димитър Михайлов на 15.07.10, 11:44:
@korpusito, предполагам, че визираш раздела във форума - в каква насока да се обнови?
В смисъл, че списъка с упражнения доста се е разширил, много хора във форума изпълняват различни нови упражнения. Не че не мога да ги видя в youtube, но ще е по-добре ако са обяснени и заснети както е със повечето от “класическите” упражнения. Както и по-горе споделих в Кросфит раздела има интересни неща, но малцина влизат там.
15.07.10
20:48
Благодаря. Нека само да кажем и че кросфит не обхваща упражнения в техния оригинален смисъл, а комплекси от такива.
Съгласен съм, аз говоря за отделни упражнения от някои комплекси, които могат да бъдат полезни и за нас обикновените бодибилдъри :)
Често когато искам да намеря нещо в на някой дневника, трябва да цикам много пъти през 3 страници. Може ли да направите някаква оприця примерно: отвори 123 страница от дневника на “х” ? :)
16.07.10
21:24
Може, даже малко по-нагоре в темата го отменахме. :)
казано от Julius на 16.07.10, 12:46:
Често когато искам да намеря нещо в на някой дневника, трябва да цикам много пъти през 3 страници. Може ли да направите някаква оприця примерно: отвори 123 страница от дневника на “х” ? :)
Аз вече го предлагах, но не ми обърнаха внимание, или поне не съм забелязал.
Може би нещо като “Любими” в което да си отделям статии които ми харесват и ще са ми от полза , да не ги търся после ако се присетя нещо, а да ги имам под ръка :) не, че не ги свалям по принцип си ги принтирам ама така мисля, че ще е доста удобно ;)