Вашите предложения за форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.07.10
12:32

казано от xlapeto на 19.07.10, 11:43:

Може би нещо като “Любими” в което да си отделям статии които ми харесват и ще са ми от полза , да не ги търся после ако се присетя нещо, а да ги имам под ръка :) не, че не ги свалям по принцип си ги принтирам ама така мисля, че ще е доста удобно ;)

Съгласен съм и аз, супер ще е  (y)

19.07.10
20:04

казано от xlapeto на 19.07.10, 11:43:

Може би нещо като “Любими” в което да си отделям статии които ми харесват и ще са ми от полза , да не ги търся после ако се присетя нещо, а да ги имам под ръка :) не, че не ги свалям по принцип си ги принтирам ама така мисля, че ще е доста удобно ;)

x1 (y)

Мнението беше редактирано от OnsLaUghT на 19.07.10 20:04.

Здравейте! Няма да обяснявам кой съм, само ще кажа че съм на 15 години, следователно не съм много запознат с мускулите на човешкото тяло. И така, мойто предложение е да се направи нещо като схема с всички мускули на човека(по-подробно), така всеки като мен, а и не само, ще може да види кой мускул по-точно се натоварва от определено упражнение. Преди два дена се чудех къде е този “напречен коремен мускул”, защото във всеки сайт е показан само корема(като цяло), а не разделен на отделните го изграждащи мускули. Искам да помоля екипът на бб-тийм, ако имат нещо, което може да помогне, да измислят нещо, ако не аз намерих един стар учебник по Анатомия на човека от майка ми. :D Може да снимам нещичко от него и да го изпратя на някого, който може да направи нещо по въпроса. :)
Не съм проверявал за други подобни теми, а и не съм много сигурен дали тази тема е подходяща за тука, но ще се радвам, ако се направи нещо.
Благодаря предварително!!!

25.07.10
20:28

http://www.bb-team.org/fitness/exercises/  ;)

Очаквах някой да ми предложи страницата с упражненията, но нямах това предвид. Нещо като снимките, които съм приложил. :)

Мнението беше редактирано от Стилиян Иванов на 26.07.10 09:37.

26.07.10
13:07

На костите примерно също няма да е лошо, аз не знам къде ми е ключицата.  :D

26.07.10
14:27

Извинявам се за спама, но се сетих още нещо, което би било от полза.
Отдолу при писането на съобщение освен “добавете изображение към поста...” , може да направите прикачи файл към поста.
Примерно да можем да качим нещо от Text Document, Microsoft… :)

Мнението беше редактирано от Julius на 26.07.10 14:28.

27.07.10
08:41

Може да е писано вече, но е добре да има индикация, когато някой си едитне мнението- имам предвид да пише  дата и час, ако е променяно.

27.07.10
17:02

казано от CKOTA на 27.07.10, 08:41:

Може да е писано вече, но е добре да има индикация, когато някой си едитне мнението- имам предвид да пише  дата и час, ако е променяно.

Не трябва да се пише,че е променяно,дата и час според мен.  Много пъти в бързината натискам съседен клавиш, което прави мнението ми неразбираемо. Само една буквичка, а се променя всичко. И после редактирам. Не правописа си, а сгрешени букви. Може да са само една-две за цяла страница текст. И аз не променям мнението си, а оправям знаковите грешки.

28.07.10
06:52

Искам да се върнат старите емотикони. В тях имаше всичко.
Повечето от новите не стават.

28.07.10
07:47

Въъъъх, пепел ти на клавиатурата, тия са перфектни :P :) :D

28.07.10
08:12

Аз ли недовиждам нещо или не мога да намеря правилата на форума?

Мнението беше редактирано от fqls на 28.07.10 08:13.

казано от fqls на 28.07.10, 08:12:

Аз ли недовиждам нещо или не мога да намеря правилата на форума?

Най-долу на страницата, в зеленото поле, “Условия за ползване”...

28.07.10
08:39

Мда видях, според мен е на прекалено скришно място. Точно правилата във всички форуми са най-отгоре и обикновенно са като важни теми. То дори в търсачката, като написах “Правила на форума” нищо не излезе.

29.07.10
17:01

Има ли някакъв начин да премахнем дадена анкета, после да добавим нова и така да сменяме ?  (защото моята в дневника ми омръзна) :D
На мен също не ми харесват новите иконки, но само тези мъничките, защото не се виждат въобще.
А тези от скайпа има ли някакъв начин да са активни, не само в едната част от движението ?
Защо не изтривате неактивните потребители от преди доста време, които дори нямат профил и т.н. Не ви ли пълнят сайта само с информация ? :)

Мнението беше редактирано от Julius на 29.07.10 17:02.

@Julius, имаме друг начин, по който се справяме с неактивността. :)

01.08.10
11:22

моето предложение е да премахнете съобщението за грешка и дублиране на пост,защото е малко дразнещо да напишеш името на някой продукт или просто “да” или “не” и после да добавяш още глупсоти,само за да мине :)

GO

01.08.10
13:31

Не че е много наложително,но смятам,че ще е добре да се позволи по-голям размер на аватарите,откъм килобайти. :)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 01.08.10 13:33.

09.08.10
13:29

Айде и аз да се включа с едно предложение. Тема в която всеки потребител да пише с кой иска да има интервю. Като се съберат повече призиви потребителят няма право да откаже и бива разпънат. Ако има такава тема се извинявам за недоглеждането

АН

09.08.10
14:41

казано от gips на 09.08.10, 13:29:

Айде и аз да се включа с едно предложение. Тема в която всеки потребител да пише с кой иска да има интервю. Като се съберат повече призиви потребителят няма право да откаже и бива разпънат. Ако има такава тема се извинявам за недоглеждането

Добра идея.

09.08.10
14:55

казано от cecowe на 09.08.10, 14:41:

казано от gips на 09.08.10, 13:29:

Добра идея.

Съгласен съм и аз. :)

11.08.10
14:03

според мен ще е полезно и за сайта и за потребителите информация за различни храни / ГИ,вид въглехидрати и т.н. / да бъде концентрирана в една ‘’Важна тема’’
или поне препратки към статии на бб теам

АН

11.08.10
22:30

Интересно би било, ако всеки потребител може да си добавя категория/общност, към която спада. Нещо като статус под името.

16.08.10
12:27

казано от anonymous на 11.08.10, 22:30:

Интересно би било, ако всеки потребител може да си добавя категория/общност, към която спада. Нещо като статус под името.

+1

Не съм чел всичките коментари и не знам дали някои е имал подобна идея, но ето. В профила ти да показва освен последните ти коментари и последните теми, които си пуснал.На мен ми се е случвало да пусна тема и след време да не мога да я намеря. Също сега ми хрумна една глезотийка относно дневниците: когато си в своя дневник до опциите Бърз Отговор Отговор Нова тема да има и Попълни дневник и като цъкнеш на тази опция да се отваря поле (като това за отговор), в което да има примерно Ден:(празно място) Хранене: (празно място) Добавки (празно място) Тренировка (празно място) и ние да попълваме празните места. Това е голяма глезотийка, взех го от торентите (преди имаше програма за качване на описание към торентите, която беше направена по същия начин).

18.08.10
20:27

Здравейте, искам да попитам, защо не мога да пращам ЛС-та?

АВ

01.09.10
21:31

Предлагам да проведем конкурс за Мис и Мистър BB-Team, всеки претендент ще показва по няколко снимки в различни категории, останалите потребители ще гласуват, може да избираме Мис и Мистър BB-Team за всеки месец и накрая от победителите ще гласуваме за победител на годината.
Във сайт за фитнес и здравословно хранене е добре да има подобен конкурс, както с рекламна цел така и с цел вътрешен стимул за потребителите да продължават да се усъвършенстват, съревновавайки се с другите.

02.09.10
06:34

Идеята е готина, аз съм за :)

02.09.10
14:53

И аз съм “ЗА” статус на трениращия. Доста добра идея ми се струва.

03.09.10
15:58

И аз съм за, но още една малка подробност. Всеки участник да дава определена сума пари, защото после на победителя кой ще му плати ?

03.09.10
19:30

казано от radostin radev на 02.09.10, 14:53:

И аз съм “ЗА” статус на трениращия. Доста добра идея ми се струва.

Ахам, като с оглед избягване писането на глупости, може да е с фиксирани категории.

ПИ

03.09.10
20:09

казано от fam0us на 03.09.10, 15:58:

И аз съм за, но още една малка подробност. Всеки участник да дава определена сума пари, защото после на победителя кой ще му плати ?

Неможе ли нещо да се прави за кеф, не за пари?

03.09.10
22:27

Ами примерно може да се добави опция за триене на собствените ни коментари и форум мнения. Тоест ако съм написъл някакъв глупъв коментар или форум мнение да мога сам да си го изтрия, а не само от модераторите и т.н. :)

03.09.10
22:42

Ето го и първият пример, току що ми се претовари процесора на лаптопа и трявбваше да изпратя коментара да се запише в сайта защото се изключи!!!
Имам още едно предложение: Когато прочетем някоя статия и тя ни хареса и след време искаме да я прочетем отново а не ни се търси защото сме забравили името й, примерно. Та като сме си харесали статия да има бутон на който да пише “Запамети в профила си” или друго, и след като натиснем бутона статията да се запаметява в профила. И когато сме си в профила можем да кликнем върху нея и направо в статията да ни “изпрати”. Нещо подобно като коментарите ни и форум мненията ни, кликваме върху тях и сме направо там където сме ги писали !!! :) :) :)

04.09.10
18:04

казано от Ангел Василев Тодоров на 01.09.10, 21:31:

Предлагам да проведем конкурс за Мис и Мистър BB-Team, всеки претендент ще показва по няколко снимки в различни категории, останалите потребители ще гласуват, може да избираме Мис и Мистър BB-Team за всеки месец и накрая от победителите ще гласуваме за победител на годината.
Във сайт за фитнес и здравословно хранене е добре да има подобен конкурс, както с рекламна цел така и с цел вътрешен стимул за потребителите да продължават да се усъвършенстват, съревновавайки се с другите.

Аз съм твърдо “ЗА”. От много време искам да се направи подобен конкурс/състезание. И защо да няма и парична награда или пък награда, изразена в хранителни добавки? Дори и нещо символично да е, може да повлияе върху стимула на много трениращи. ;)

07.09.10
21:08

Опция с която можеш да скриваш постовета на даден потребител(да го игнорираш един вид)

11.09.10
10:30

Форума изглежда подреден - строга и бих казал леко постна визия (не в негативен смисъл).
Притеснява ме, обаче съдържанието. Струва ми се, че дискусиите са се превърнали повече на чат, отколкото на сериозен разговор.
Не ми харесва също, че където и да почета виждам все хлапета. Имам чувството, че са превзели форума. Като че ли форума преди се посещаваше от повече големи хора, които имаха какво да кажат и четящия научаваше нещо ново и полезно, четейки, мненията им. Моля, да не ме разбирате погрешно - нито съм много опитен, нито съм далеч от младежката възраст. Просто липсва сериозния тон във форума, така ми се струва.

11.09.10
11:22

Искам уведомлението в пощата ми да е като преди, тоест когато съм абониран към някоя темя и в нея има нови постове да получа само един е-маил, а не на всеки нов пост ново писмо в пощата.

Мнението беше редактирано от Петър на 11.09.10 11:23.

казано от .::SPECNAZ::. на 11.09.10, 11:22:

Искам уведомлението в пощата ми да е като преди, тоест когато съм абониран към някоя темя и в нея има нови постове да получа само един е-маил, а не на всеки нов пост ново писмо в пощата.

Направихме една промяна в изпращането на имейли и към момента следва да е така, както го описа - една нотификация до момента, когато темата бъде отворена от теб.

12.09.10
09:44

Дали не е възможно да изтриваме собствените си постове? Често пиша нещо, което после просто искам да си го върна, или просто не съм се съобразил и съм го казал не на място и всеки път просто трябва да редактираме постовете си и да ги оставяме със съдържание “del”, “deleted” etc

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1